Paluu arkeen

 

Lomat on nyt niin sanotusti lusittu. Paluu töihin on aina mukavaa, jos takana on onnistunut loma… ja mulla on ollut semmoinen :) Kolmen viikon irtautuminen arjesta oli mukavaa ja ehdin puuhata yhtä sun toista loman aikana. Vaikka lomalla olisi tarkoitus rentoutua, niin on mun lomaan kuulunut paljon hektistäkin.

Eilen oli viimeinen virallinen lomapäivä. Vietimme tavalliseen tapaan näin heinäkuussa juhlittavia tyttöjeni yhteis synttäreitä. Esikoinen täytti viimeviikolla 9v ja nuorimmainen täyttää muutaman päivän päästä 3v. Toistaiseksi kun tytöille molemmille sopii, niin vietetään synttärit samana päivänä, helpompaa äidille ;) Talo oli taas pullollaan vieraita, ihanaa oli nähdä teitä kaikkia! Kiitos juhlista! Juhlien jälkeen ehdin vielä nopeasti iltajumpalle, ja vuorossa oli supersarjoitettu ojentaja-hauis jumppa, ja loppuun vielä takaolkapäitä. Sain ylemmältä taholta ohjeen treenata niitä, sillä mulla ei selaisia juurikaan ole ;)

IMG_20130708_104803

IMG_20130707_161551

PhotoGrid_1373292784700

PhotoGrid_1373292730015

IMG_20130707_210008

 

Tänään oli siis ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Mukavaa palata arkirytmiin. Helpottaa elämää suunnatomasti, kun on se tietty rytmi jonka mukaan eletään. Aamulla lapset hoitoon, salille, töihin ja kotiin. IIsii :) Nyt omalla tuli venkslattua noita treeniaikoja ja päiviä miten sattuu, ja tuli treenattua sekaisin aamulla ja illalla. Oon parhaiten tulessa aina aamusin, eli silloin on mun paras aika treenille. Nyt se on taas mahdollista! I love arki! ;)

PhotoGrid_1373292527159

 

Tänään treenaan poikkeuksellisesti iltamyöhään, ja vuorossa on selkätreeni. Ylemmältä taholta kuultua, että takaolkapäiden lisäksi multa puuttuu tarvittava ”muhku” selästä, ja sitä haetaan nyt entistäkin kovemmilla selkätreeneillä :)

20130705_184526

20130705_184324

 

Ja kuten tuossa ylhäällä oman kuvani alla olevassa esittely osuudessa, kirjoitan, että kerron blogissani treenaamisen lisäksi myös mm. ystävistä, niin haluan kertoa kaikille kuinka onnekas olen, kun mulla on niin paljon ihania ja rakkaita ystäviä. En vain ehkä aina osaa olla mikään maailman paras kaveri takaisin, vaikka haluaisin :( Anteeksi. Ilman ystäviä, tuskin jaksaisin näin lujaa porskuttaa <3 

Yksi rakkaimmista <3
Yksi rakkaimmista <3

 

sara

7 vastausta artikkeliin “Paluu arkeen”

    • hei ja kiva kuulla :) oli hyvät juhlat :D teen lähipäöivinä postauksen takaolkapäistä johon kerron tarkemmin. muutama muukin kun on tuota samaa kysellyt :)

  1. Ihania säihky silmiä tyttäres on :) Miten sun lähi piiri suhtautu kun sait esikoises nuorena? Itse olin 19 vuotias esikoisen saatua. Kaveri piiti jätti mut täysin ja jos halusivat nähdä mua niin olis pitäny mennä baareihin heidän kanssaan. Baarit on jääny lapsen myötä ja aikuistuttiin aika rivakasti vanhemmuuden myötä. Eräs kaveri sano mulle raskauden alku vaiheessa että mun on otettava ehdottomasti abortti,että pilaisin elämäni pidettyäni pojan.. Voiko ”hyväkin” ystävä sanoa noin?! Onneksi sulla on hyviä ystäviä ympärillä ja eihän niitä varmaan voi olla liikaa :) Mulla on onneksi kaksi luotto henkilöä jotka pitää musta tälläsenä kun oon: Mieheni ja Siskoni :) Tsemppiä Sara ihan hirveesti treeneihin ja ens vuoden kisoihin :)

    • moikka! Silloin 9vuotta sitten tyttäreni syntymä oli jännä ja outo paikka monelle lähipiirissä. siihen aikaan ei kovin moi 18vuotias ollut tullut raskaaksi, ainankaan meidän piireissä. mutta kaikkeen tottuu, ja on vuosi vuodelta oudompaa huomata, että mä oon oikeasti ollut jo 9vuotta äitinä! paras ammatti ikinä! <3 ;) mulla meni myös osa kavereista silloin uusiksi, mutta kyllä parhaat kaverit pysyy ja on tukena vaikka mikä olis. kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta