Oonko mä oikeesti näyttänyt tuolta!?

 

WP_20130622_145

 

…en siis tältä, mutta jos jaksatte lukea tai edes selata päivityksen loppuun asti, niin näette muutaman vanhan kuvan musta ;) Nämä kuvat ovat juhannukselta :)

 

WP_20130622_118

WP_20130622_062

 

 

 

Ja sitten tähän viikkoon. Edellisten lomapäivien puuhastelun saldona on: valokuvausta, käynti Puuhamaassa, loikoilua rannalla, treenit salilla ja eläintarhankentällä, ulkoruokintaa (lounastelua kaupungilla) lasten kanssa mukavaa yhdessä oloa, elokuvaa, synttäreitä ym muuta mukavaa :) Ja lomallako pitäis ”levätä” :) Minun tapani heittää aivot narikkaan ;)

WP_20130630_002

 

Eilen herättiin aikaisin, ja lapset täpinöissään repivät ylös sängystä huutaen: ”joko mennään!!!”  -Oli aika lähteä päivän viettoon Puuhamaahan. Otettiin ystäväni Helen poika matkaan mukaan, ja meillä oli varsin mukava päivä tervakoskella. Ostettiin matkalta kaupasta eväitä joita grillattiin. Lapsille makkaraa ym muita herkkuja ja itse grillasin kanaa ja real leipää :) Välipalana matkalla toimii rahkan sijaan upeasti protein40 juomat, leikkeleet ja banaanit :)

20130702_122234

20130702_133109

20130702_133353

PhotoGrid_1372762136474

PhotoGrid_1372764411576

 

 

Esikoisellani on tänään 9v synttärit, jonka kunniaksi käytiin ulkona syömässä ja viettämässä mukava sporttipäivä eltsun urheilukentällä. Heiteltiin keihästä ja juostiin kilpaa. Harjoiteltiin voltteja ja käsilläseisontaa. Ajatella, olen ollut jo 9 vuotta äiti, ja ylpeä ”ammatistani” :)

PhotoGrid_1372848554332

20130703_120916(0)

 

20130703_115356

20130703_121145

20130703_121146

20130703_121526

20130703_123319

 

 

Ja jos jaksoit selata tänne asti, niin tässä lupaamani kuvat :) Löysin vanhasta puhelimesta kuvia kahden vuoden takaa :) Vaikka mun muutos ei olekkaan ”miinus hurjia kymmen kiloja”, niin on se kuitenkin niin huomattava, että en edes itse meinaa tunnistaa itseäni noista kuvista!

”Oonko mä oikeasti näyttänyt tuolta?”

”Miks oon kulkenut tuossa ylipienessä ja puristavassa hameessa?”  :) :) :)

(Huomatkaa maha ja reidet.. tai ei niitä taida voida olla huomaamatta!!!! OMG ;)

 

1043 1051

748

 

 

No lopetus kuvaksi muutama tuoreempi, tältä viikolta :) Osalle kuvat onkin varmaan tuttuja instagrammista. Näin kesällä päivittelen sitä varsin tiuhaan, joten tilanne tsekkauksia voi helposti seurata sieltä.

Instagram on siis ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Sieltä pääset seuraamaan suosikkejasi ja pysyt ajantasalla päivittäisien uusien kuvien maailmassa. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palvelun käyttö kokonaisuudessaan edellyttää sovelluksen latausta, ja sovelluksen voi ladata iOS– ja Android– käyttöjärjestelmille sekä epävirallisia vajaavaisilla toiminnoilla varustettuja versioita myös Windows Phone[1] -käyttöjärjestelmälle. Minut löytää nimellä sarastara

Sitten ei enää muuta kuin, hyviä öitä! ;)

 

 

PhotoGrid_1372792646476

PhotoGrid_1372832085268

20130701_172121

sara

22 vastausta artikkeliin “Oonko mä oikeesti näyttänyt tuolta!?”

 1. Kyl sun vaa kannatti pitää kiinni niistä Body Fitness haaveista kiinni (eikä siirtyä bikiniin) sullehan on tullu älyttömästi lihasta viimeaikoina! Taisin kommentoida viimeksikin niin mut siis ero on todella huomattava!! Oon seuraillu blogias jonkin aikaa ja oot tuskaillu sitä ”kuinka pieni oo” mut et tuskin enää tuskaile? Selkeesti teet jotain oikein.. :) Tsemppiä!! Missä ne sun kisat muutes sitten on? Millon alkaa kisadieetti? Tuun sua kannustaan!!

  • Moikka. Juu en mä missään vaiheessa ole ollut vaihtamassa lajia tai bikiniin siis. Vitsailin siinä yhdessä postauksessa kun oli Annan bikinien kokeilua :) kisat on mielestäni täällä helsingissä kulttuuritalolla ja mun dietti alkaa nyt marraskuussa. Ihanaa ois saada omat kannustusjoukot :) jeee ! ♥

 2. Awesome! Mullakin on projekti meneillään, ja tällaiset postaukset todella nostaa motivaatiota. Muutenkin sun blogi on todella hyvä. =)

  • Moikka ja kiva kun kirjoitit. Kiva kommentti ja mukavaa että tykkäät blogista ;) tsemppiä sinulle projektiisi ♥

 3. Heippa! Oon seurannu sinun blogia ja huimaa kehitystäsi muutamia kuukausia. Täytyy sanoa, että mahtava kehitys ja muodon muutos on kyllä aivan huippu! Blogiasi on mukava seurata; kuvia ja tekstiä on sopivassa suhteessa. Myös kirjoitustyyli ja asenteesi ovat taannet sen, että yliannostusta blogiisi ei ole tullut.:) Muut seuraamani blogit vaihtuvat aika ajoin uusiin, blogisi on suosikeissa yhä edelleen. :)
  Itsekin olen innostunut salitreeneistä ja salaisena haaveena bikinifitness kisat. Olen itse pidemmän aikaa pohtinut rintojen suurennosta aina pienistä rinnoista kärsineenä. Nyt olen päättänyt toimia ja minua kiinnostaisikin, miten vanhempi tyttäresi asiaan suhtautui? Minulla on suurinpiirtein samanikäinen tyttö ja mietin millaisia kysymyksiä voin tyttäreltä odottaa ja mitä niihin vastata. Kuitenkin haluaisin, että tyttäreni ymmärtää, että jokainen kroppa on hyvä selleisenaan. Rintoja suurentaessani ajatuksissani ja toimissani on kuitenkin ilmeinen ristiriita..:o Oisin ilonen jos osaisit vinkata mitä kysymyksiä lapsiltasi sait kuulla ja miotä niihin vastasit. :)
  Aurinkoista kesää ja menestyksekästä treeniä! Olet tehnyt mahtavaa työtä kroppasi eteen!

  • Moi. Mukavaa että tykkäät blogistani. Kiva saada positiivista palautetta, sillä en tosiaan ole mikään kirjailija tai äidinkielen kymppi oppilas :) hyvä jos pystyy seurata virheistä huolimatta. Ja leikkauksesta sen verran, että mun tytölle meni niinkin hassusti läpi koko juttu, kun saunassa yks päivä hän kysyi asiaa (onko sulla äiti kasvanut tissit) minulta, niin vastasin vaan että ne on hieman muuttunut, kun olen treenannut niin kovaa :) tulevaisuudessa kerron toki koko totuuden, mutta ei jäänyt ihmettelemään koska on huomannut että mun muukin kroppa on muuttunut, treenillä ;) enkä kamalasti hengannut leikkauksen jälkeen kotona ilman paitaa enkä vieläkään siis, niin ne on tottunut tähän eikä ihmettele :) pienet valkoiset valheet ;) ihanaa kesää sinne! :)

  • Sehän kävi sit näppärästi! Kunpa olisivat nuo meidänki mukulat yhtä helposti höynäytettävissä. ;D Pääsis helpolla. LÄhtötilanteeseen nähden muutos on kuitenkin minulla sen verran suuri, et hivenen epäilyttää. Mut tuo salitreeneihin vetaminen oli hyvä veto, vielä suht pienelle lapselle. Aion testata! ;) Kiitti!

 4. Tsiisus sun selkä, olkapäät ja käsivarret on kehittynyt ihan mahtavasti!
  Aika kommeeta on:)
  Juu mä tulen myös kannustaan sua!
  Ihan mahtavaa työtä, Go Girl :D !!

 5. Hei ootpa kyllä ihan mielettömän hyvännäköinen!! :) Koko nainen puhjennut ihan kukkaan ja oot niin ihanan muhku!<3

  Miks muistelisin et oot joskus kironnu sun reisiä ja tuosta vanhasta kuvasta päättelin, että sulla(kin) on tainnut rasva kerääntyä aika hyvin tuonne alakertaan. Ite pähkäilen nyt löysien ja muhkuraisten sisäreisien kanssa, kun muuten tuntuu kroppa kiristyvän, mut nuo vaan roikkuu. Takaosasto on ihan jees ja etureisissä näkyy hyvin palaa ulkoreunalla, mut sisäreidet on ihan venynyttä ja löllöä. Toki uskon että aika tähänkin auttaa, mutta ajattelin kysäistä josko sulla ois jotain hyvää vinkkiä ks. alueille, treeniin tai ulkoisesti..? :)
  Nythän sun reidet näyttää tosi hyviltä! Oi jos joskus sais vielä pitää lyhyitä shortseja..! :D

  B

  • Oooi, ihanasti sanottu ♥ kiitos :) mutta niihin jalkoihin.. mulla on kyllä edelleen kamalasti duunia niiden kanssa ja just sisäreisien :( mutta kyllä ne kutistuu pikkuhiljaa. Niissä on tosiaan kanalasti edelleen rasvaa :( luotan että dieetillä ne katoaa :D leveä prässi ja leveät kyykyt on kyllä tehokkaita. Tsemppiä kesääsi ;)

 6. Sussa on kyllä tapahtunut upea muutos!! :) Hyvältä näyttää!!

  En yhtäkkiä muista, että ootko lähiaikoina puhunut sun treenijaosta.. Millainen se on? :) Teetkö jalat vaan kerran viikossa? Mulla nimittäin on myös nuo yläreidet ne pahimmat, sellulliittia ja löysää kertyy eikä tilanne tunnu muuttuvan miksikään.. Oon jossain vaiheessa treenannut nelijakoisella ohjelmalla, jossa tehdään erikseen jalat ja toisena päivänä selän kanssa vielä takareidet ja pakarat. Nykyään, kun en oo treenaamaan ihan neljää kertaa aina ehtinyt, oon silti panikoinut siitä, että tekisin jalat kaksi kertaa viikkoon.. Mietinkin, että miten sä oot saanut noin upeaa tulosta, teetkö etu- ja takajalat erikseen? :)

  • Moi. Mulla on 5 Jakonen ohjelma ja teen etureidet- pohket samana pöibänä ja sit selkä-takareidet-pakarat toisena päivänä :) ne sisäreidet on rasvaa ja lähtee dieetillä ;) näin uskon, kun mulle on sanottu :)

  • Kiitos. Joo on. Siitä on erillinen ”tissipostaus” kirjoitettu :) olen ollut tosi tyytyväinen. Kävin tammikuussa leikkauksessa :)

  • okei, olen vasta uusi seuraaja, joten menempä heti lukemaan :) sillä itseänikin kiinnostaisi silarit,mutta vähän pelottaa ja aina vaan emmin ottaako vaiko eikö.. :)

 7. Oho. On kyllä muutosta tullu aika paljonkin :) Inspiroit kivasti myös täällä kun kahden lapsen mamma hankkiutuu kesäkuntoon 2014 :)
  Ja jumaleisson sun käsivarsia :D On kyllä saanu muotoa ihan älyttömästi vuodessa.. mee like.
  Oisko vinkkejä välipalojen suhteen kun oon aika kiireinen ja pitäs terveellisesti syödä? :) Hyvää kesää Sara!

 8. Moikka, sellaista kyselisin että kuinka pitkä olet ja minkä painoinen näissä kuvissa? Kehonkoostumushan se on tärkein, mutta silti uteliaisuuttani kyselen :) näytät upealta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta