Lomapäivitys part 2

Ai että miten ihanaa olla kotona. Olen nyt reissannut kuluneen puolentoista viikon aikana väliä Helsinki-Hania-Agia marina-Hania-Helsinki-Heinola-Helsinki.  Huh huh :) Kävin kreikan loman aikana 4 kertaa salilla ja kahdesti lenkillä. Sali, oli hotellin oma sali, ja aika pieni, mutta vältti hyvin. Ette arvaa miten mulla oli ikävä omalle salille. Eilen pääsin pitkästä aikaa tuttuun ympäristöön treenaamaan ja olipas ihanaa! 

IMG_20130623_185434

20130623_154601

Kyllä tuo omalla salilla treenaaminen on vaan ihanehdoton juttu mun mielestä.  Toki välillä on kiva köydä vierailemassa muilla saleilla, mutta musta on kivaa kun tuntee laitteet ja tietää missä mitäkin on ja miten toimii säädöt ym. Uudella salilla menee aina aikaa tutustumiseen ja uusien laitteiden koeajoon ;) Alla vielä muutama kuva mökiltä ja kreikasta. Lisää kuvia löytyy instagrammista nimellä sarastara

20130621_201139

20130622_100843

IMG_20130621_133351

20130621_162150

 

20130621_202941

20130615_202318

IMG_20130617_182344

IMG_20130615_121835

20130616_124049 

20130616_183333Mulla oli siis onnistunut lomamatka kreikassa josta jatkoin matkaa suoraan meidän kesämökille heinolaa.  Mökillä vietettiin juhannus perheen kesken, mukaan luettuna myös äitini. Grillattiin ja syötiin hyvin. Käytiin myös naapurimökillä katsomassa kokko ja sit nukuttiin hyvin. Oli vähän univelkaa reissusta, kun kone oli helsingissä to-pe yönä klo 04 aikaan. Nyt vasta alkaa pääsee takas rytmiin :)

Mulla on nyt vielä 2 viikkoa lomaa. Mökillä mennään ainankin käymään vielä uudestaan mutta muita tarkempia suunnitelmia ei ole. Laskin eilen että mun dieetin alkuun on n. 20 viikkoa aikaa. Tämä aika on omtava ehdottoman tarkka treeneistä eikä niistä ole varaa lipsua mikäli kevään kisoihin halajaa. Myös ruokailuja tarkkaillaan entistä enemmän  ja ruokavalioon ei enää kuulu jätskit tai muffissit. Ei ne oo kuulunut tähänastiseenkaan, mutta silloi tällöin olen sallinut luvan herkutella. Nyt herkutellaan sit ihan perus puhtaalla ruoalla, jota voi syödä vaikka tarvittaessa sit vähän enemmän. 

 

sara

11 vastausta artikkeliin “Lomapäivitys part 2”

 1. Eeei hitto se olitkin sinä! Näin sut agia marinassa mut aattelin ettei se voi olla sinä! Ompa jännää, pitää iha Kreikkaan asti lähteä, että sut näkee:D

 2. Ihania lomakuvia niin Kreikasta kuin mökiltännekin! Olitko Kreikan reissulla ihan yksin? Mahtavan rusketuksen näyttäisit ainakin hankkineen! :)

  Itse muutaman viime päivän kipeenä ollessani olen lueskellut blogiasi läpi ihastuksen vallassa…olet kyllä tehnyt ihan uskomattoman upeaa työtä kroppasi eteen! Ja päämärätietoisuuttasi ihastelen myös, sen kun saisin itsellenikin. Mutta todellakin olet mieletön esikuva ainakin mulle, kiitos tästä blogistasi! Toivottavasti jaksat kirjoitella näin lomallasikin, jokaista tekstiäsi odottaa aina mielenkiinnolla! .)

  Mukavaa loman jatkoa vaan!

  • Kiitos :) oli kyllä todella rentouttava ja mukava matka. Ja juu, yksin lähdin reissuun :) ja kyllä kannatti :) loppuajasta tuli kyllä kova koti ikävä ja lapsia ikävöin aivan hulluna. Mukavaa jos tykkäät blogista, päivittelen mahdollisimman paljon ;) ytitän ainankin :)

 3. Ihania lomakuvia! Olen seurannut jo kuukausia blogiasi ja todella hienoa edistymistä on tapahtunut. Olet kyllä ihailtavan määrätietoinen…itellä lässähtää viikon jälkeen ruokavaliot :( Haluisin niin hirveesti nähdä noita lomakuvia lisää Kreikasta (itekin menossa kyseiseen paikkaan kohta lomalla) mutta pakko kysyä näin tyhmänä et tarviikohan mun jotenkin rekisteröityä tohon instagamiin että nään niitä kuvia? Yritin nopsaa kattoo mut ois pitäny kirjautua johonkin ja mulla ei ole mitään iphonea/ipadia missä ite voisin tota sovellusta käyttää et ilmeisesti en siis pääse kuviakaan kattoon…onkohan näin? Hyvää loman jatkoa!!

  • Moikka. Joo instagrammiin pitää kirjautua että näkee kuvia. mutta jos haluat seurata joitakin, niin sun ei ole pakko ladata kuviasi. Pelkkä nimimerkki riittää ja sit vaan alat seurata ihmisiä :) toimii melkeinpä kaikissa uusissa puhelimissa joilla pääsee nettiin, mutta ei kai nokialla.. en itsekkään ole ollut kuin muutaman kuukauden instagrammin käyttäjä, ja voi olla että en ihan kaikkea tiedä :) kiitos kivasta kommentistasi ♥ kivaa kesän jatkoa!

 4. Ihania Kreikka kuvia! Meillä matka sinne suuntaan sunnuntaina ;) Lämmintä taitaa sielläkin riittää! Ja tosi hyvin edistyy sun projekti, hienoa!

  Ihania kesäpäiviä Sara!

  Linda

  • Hei! Oi nauttikaa lomasta! Tulee varmasti mukavaa! ;) lämmintä oli tuona minun lomaviikkona +30-36 jokapäivä :) iltaisin saattoi laskea hiukan alle kolmenkymmenen :) ihanaa lomaa ;)

 5. Moikka! Ja ihanaa kesäloman loppua:) kantsii tutustua Heinolan kahvila kailakseen siltasaaressa ja uuteen vohvelikahvilaan harjupaviljonkilla!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta