Haaveista totta?

 

Moi kaikki!

Tuntuupa oikein pahalta, kun ei ole ollut aikaa päivitellä päivittäisiä tapahtumia, niin kuin ennenvanhaan. Ennen tuli postailtua miltein päivittäin, ja nyt nää kerrat jää helposti 1-2 kertaan viikossa, kun on töitä sen verran enemmän, ja aika kortilla. Tämäkin on onneksi vain ajanjakso, ja muuttuva tila, joten eiköhän herätellä Go Sara Go -blogi viikon tauon jäljiltä :)

20130609_114035

20130609_120552

20130609_132418 – Kopio

 

Rannalla loikoilun lisäksi menneeseen viikkoon on kuulunut tavallista enemmän töitä. Olen viettänyt pitkiä päiviä salilla asiakkaiden ja omien treenien parissa. Oon buukannut tämänkin viikon ihan täyteen, niin voi siten hyvillä mielin LOMAILLA seuraavat viikot ;)

Treenit sujuu valehtelematta loistavasti! Oon niin täynnä intoa ja virtaa ja jokapäivä paranee! Näin Katariinaa tossa pari päivää sitten ja melkein itku tuli, kun sain kuulla niin positiivista palautetta kunnosta ja treeneistä. Sitä on tullut ehkä sen verran sokeaksi omalle kunnolle, kun sitä päivittäin tuijottaa peilistä, että ei niin helpolla huomaa jos joku muuttuu. Eli toisen suusta kuultuna kunnon positiivinen palaute on aina niin upeaa kuulla! Se motivoi ja tsemppaa jaksamaan jatkaa! Oon tullut jo pitkän matkan, ja koko elämä on vielä edessä. Vielä hetki sitten olin ikuinen laihduttaja ja nyt innokas treenaaja!

20130609_192832

20130609_193409

20130609_193923

 

Muistelin tuossa yksi päivä sitä miten haaveilin, huom haaveilin!, kilpailevani tulevaisuudessa body fitness kisoissa. Mä todellakin vain haaveilin, sillä haaveiden eteen en tehnyt kyllä mitään. Saatoin syödä viikon laihdutus pillereitä tai pussikeittoja, mutta en käynyt salilla enkä harrastanut liikuntaa! Painoin yli 85kiloa ja haaveilin! Mietin että miten hyvältä joskus näyttäisin body fitness lavalla, 55kiloisena, keltaisissa bikineissä ja mustassa pitkässä tukassa :) Nyt, jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu, niin mun ensimmäiset kisat on tulevana keväänä 2014. Mahtavaa! Onko oikeasti niin, että mun unelmista tulee totta!?

Haaveilija Sara...
Haaveilija Sara…

 

 

 Haaveilija Sara   vs.  uusi Sara

 

 

20130609_212208

PhotoGrid_1370873254744

20130611_102821

20130611_103615

20130611_104953

 

Jos vaan tarpeeksi paljon haluaa jotain, niin se toteutuu! Mitään ei saa ilmaiseksi, joten usko unelmiisi ja itseesi niin saat kaiken mitä haluat! Ihanaa kesää kaikille! Jos en taas ehdi lomalla päivittämään blogia, niin mun lomaa voi seurata instagrammista nimellä sarastara.

index

 

20130609_211814

 

 

Sara

sara

26 vastausta artikkeliin “Haaveista totta?”

 1. Waude! Ny näyttää munkin silmää että leveyttä ja lihasta on tullu lisää! Huomasin jo kuvista ennenkuin luin kirjoituksen.. Hyvä homma! Oon niin sua kannustamassa 2014!! Kyl sä vaan saavutat sen unelman..

 2. Hei Sara,
  Muutos on ihan huima!! Wow, näytät upeelta! Tsemppaan sua ihan täysillä ja siks tulin ”uutena” lukija piristämään ja jättämään ensimmäistä kertaa kommentin. Jään ilolla seuraamaan matkaasi kohti unelmia. =) -Piia-

 3. Muistan kuinka ensimmäisen kerran Miko näytti edistymistäsi facebookissaan. Siitä on kyllä jo paljon aikaa.. :D Sain siitä niin paljon motivaatiota. Oon itsekin painanut aikaisemmin siellä 80kg ”paremmalla puolen” ja tiputellut sieltä alas. Haaveillut Bikini Fitneksestä, Amanda Latonan bootysta! JEP. :)
  Haaveista totta, on omakin tie vienyt vaikkakin laji on muuttunut Bikinistä Bodyn puolelle. Oot Sara upea ja niin motivoiva, päivittäisit sitten kerran viikossa tai jokapäivä. Ehkä me vielä nähdään noilla upeilla lavoilla ! ;)

  • Moiii :) Mikolle vaan terkkuja :) kiva että oot alusta asti seurannut kehitystä ja blogia ;) kovasti tsemppiä sunkin treeneihin ja ehkä fiilistellään vielä joskus yhtäaikaa lavan takana ;) heh

 4. Moikka!
  Koska olet valmistunut kuntosaliohjaajaksi? Voisitko kertoa vähän työnkuvastasi? Itseäni kiinnostaa tuo koulutus.
  Olet kyllä upeassa kunnossa!

  • Moi. Valmistuin vuosi sitten. Olen siis töissä kuntosalilla jossa työnkuvaani kuuluu kaikki kuntosalin työt ja salin ylläpito. Ohjaan asiakkaita päivittäin. On kertaluontoisia ohjauksia ja on pitkäaikaisia valmennettavia. Tykkään työstäni sillä koen onnistumisen tunteen kun asiakas on tyytyväinen ja näkee haluamaansa muutosta itsessään.

 5. Ihana Sara! <3 Ja niin kaunis varsinkin tuossa vikassa kuvassa!
  Lepo/tauko bloggaamisesta tekee välillä oikein hyvää, vaikka se tuliskin vaan kiireiden vuoksi. Oon itse tässä vähän samaa..

  Ja hei ens viikolla taas treenaamaan yhessä pitkästä aikaa? Ihan ikävä tuli yhteistreenejä ja sua näitä kuvia katellessa! <3

  • Moi muru <3 joo ehdottomasti yhteis treenit lähiaikoina. Kiitos kivasta kommentista. Soitellaan ja sovitaan treffit ;) pus.

 6. Oot kyllä niin supertiukassa ja hyvässä kunnossa että huhhuh!!! :) Ja aivan pimeetä tuo kun katsoo että millaset lähtökohdat on ollu! Aivan upeeta! Motivoit todellakin unohtamaan laihduttamisen ja keskittymään vaan terveellisiin elämäntapoihin ja kunnon treenaukseen :) <3

  • Moi. Kengät on helsingistä itäkeskuksesta viime kesänä ostettu. Kyseisen kenkäkaupan nimeä en muista. Joku pikku liike :)

 7. Eka kertaa kommentoin blogiasi vaikka olen sitä jo muutaman aikaa seurannut. Mahtavan muutoksen olet kyllä saanut aikaiseksi! Miten ihminen voi nuin paljon muuttuakin ”pelkällä” laihdutuksella? Olet niin erilainen ennen Sara kuvissa kuin mitä nyt. :) Jatka treenejä samaan malliin, mie jään seuraamaan sinun muutosta! :)

 8. Täällä myös ”hiljainen” lukijasi, mutta nyt oli pakko kommentoida! Ilo lukea blogiasi ja seurata mahtavaa matkaasi sekä huikeaa kehittymistä! Aidon hehkun ansiosta pääset pitkälle! Tsemppiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta