Lepo viikko part 1

 

 

Kertokaahan tälläiselle liikkuvalle ihmiselle, että mitenhän sitä sais sellaisen lepo muudin päälle?! Voitteko kuvitella, miten vaikeeta on olla salilla töissä, ja samalla yrittää viettää lepoviikkoa? Pitäis osata asennoitua lepoviikkoon niin, että ajattelis tän tekevän mulle vaan hyvää, eikä turhaan miettis sitä,että voi kun mun tekee mieli treenaamaan. Jos nyt kuitenkin yritän keskittyä tähän lepäämiseen, ja treenaan sit kun tuntuu että ei tartte mennä salille haukottelemaan :)

 

20130530_185513

 

Viikko mennyt taas ihan hujauksessa, ja kivaa miten paljon oon ehtinyt tehdä asioita, kun en oo käyny treenaamassa :) Töitä on ollut paljon ja oon myös ehtinyt nauttia kesäpäivistä ja auringonpaisteesta yhdessä perheeni kanssa. Viikonloppuna on tiedossa koulun päättäjäisiä ja valmistujaisia. Yksi kakku pitäis leipoa, ja juhlavaatteet kaivettava kaapista :)

20130530_144002

 

 

Tänään luvassa korkkarikävelyä ja posetreenejä hyvässä seurassa, josta sitten postausta myöhemmin erikseen. Muistakaa elää unelmaanne, älkääkä vaan unelmoiko elämäänne ;)

IMG_20130529_192316

 

Sara

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta