Kuvaus viikonloppu

 

Mun viikonloppu meni loistavasti. Tein koko viikon ajan tosi hyviä treenejä, ja sain kunnosta ja täysillä tekemisestä hyvää palautetta. Leukojakin menee jo 2 hyväksytysti ;) Selkä ja takaolkapää osasto on kuulemma muuttunut ihan hujauksessa, ja parempaan suuntaan vaan ;) Ihanaa kuulla, tästä on hyvä jatkaa vaan eteenpäin. Eilen oli siis viikon viimeinen treeni. Tänään alkoi jo kauan odotettu lepoviikko, eli totaali lepo, pysyttelen poissa salilta, muuta kun työn merkeissä. Uskon tän tekevän mulle hyvää.

Eilen oli olkapäätreeni
Eilen oli olkapäätreeni

 

Otsikkoon palatakseni… Mulla oli lauantaina kesäiset grilli -sekä Victorinox-veitsi sarjan kuvaukset. Kuvauksissa pääsin näkemään läheltä kalan fileerointia ja grillausta. Toki pääsin myös herkuttelemaan loistavalla ruoalla ;) Päivä oli kokonaisuudessaan loistava kokemus, ja kiva että sain olla osana sitä. Alla muutamia kuvia päivästä.

20130525_171806

20130525_170306

kalat

kattaus

linssilude

parsat

ruoat

Nona oli mukana ja viihdytti kuvauskansaa näyttämällä taitojansa :)
Nona oli mukana ja viihdytti kuvauskansaa näyttämällä taitojansa :)

 

Eilen oli sit uudet Brasil Sul vaatekuvaukset Gazozin toimesta. Nämä upeat ja mukavat treenivaatteet on nyt saatavilla Gazozin nettikaupasta. Kuvaukset meni tavalliseen tapaan loistavasti. Kuvaajana toimi tuttu Petri Mast, ja mallikaverina mulla oli ihana Krista.

 

15-4

1589

657

5-129

29393

13-4

 

20130526_162644

 

Nyt aletaan lasten kanssa aamutoimiin :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivotaan paljon aurinkoa! :)

 

Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Kuvaus viikonloppu”

 1. Oho, kaks leukaa! Mahtavaa edistystä, muistaakseni viimeksi kun sun blogia luin niin ne olivat vielä pelkkä haave. Tuntuu kyllä palkitsevalta kun onnistuu niissä liikkeessä ja harjoitteissa mitä on pitkään haaveillut, tietää että tehty työ ei todellakaan ole mennyt hukkaan.

  Upea käsilläseisonta, onnistuuko äidiltä? :)

  • Moii. Oon jo jonkin aikaan saanut yhden leuan, ja seki just ja just on hyväksytty. Nyt menee kaks ja se kos jokin motivoi jatkamaan :)hih.. ja ps. Äiti seisoo käsillä vaan seinää vasten ;)

 2. Sara! Ah ja oih. Olen seurannut blogiasi alkumetreiltä asti. Muutto tänne Fitfashioniin oli mukava etappi, mutta blogin lukeminen on muuttunut tuskalliseksi. Ei siis sisällön puolesta, vaan ihan teknisistä syistä. Blogi latautuu monta minuuttia ja selaaminen on todella todella hidasta. Sama ongelma kyllä koskee muitakin Fitfashion-blogeja (tai ainakin Annan blogia, jota lähinnä lisäksesi seuraan). Olisi kiva, jos voisitte viedä tätä ongelmaa eteenpäin ylläpidolle, jotta blogienne lukeminen olisi jatkossakin täydellinen nautinto :D Hyvää lepoviikkoa! Varmaankin tulee hyvään vaiheeseen!

  • Moikks :) Sivuston koodaajat kehittää sivuston nopeutta koko ajan ja viimeviikolla saatiin jo tohon paljon parannuksia. Uskon, että viikon sisään noi nopeusongelmat on saatu fiksattua kuntoon :) Toivottavasti kestätte ;) kiitos että viihdyt blogini parissa <3

 3. Moi,
  Sulla on tosi hyvä blogi ja oot kyllä mielettömässä kunnossa. Vau! Ihailen kyllä sun päättäväisyyttä ja motivaatiota.
  Yks risu on valitettavasti pakko antaa: Toivoisin, että keskittyisit hieman oikeinkirjoitukseen (pahimmat mokat taitaa olla yhdyssanoissa). Lukeminen olisi huomattavastii mielyttävämpää.

  Tosiaan jatka treenin kanssa samaa rataa, oot upee!

  • Hei. Juu tuo oikeinkirjoitus on mun heikkous, mutta lupaan yrittää parhaani mukaan saada kirjoitettua selvempää tekstiä jatkossa. Pahoitteluni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta