Saran äitienpäivä viikonloppu

 

20130512_075428

Hyvää myöhäistä äitienpäivää kaikille mammoille!

Mulla oli eilen todella mainio äitenpäivä, joka alkoi mun pikkuisten tuomilla äitienpäivälahjoilla. Muruset oli tehnyt tarhassa, eskarissa ja koulussa mulle lahjat ja kortit. Niin söpöjä <3 Lahjojen avaamisen jälkeen tehtiin aamupalaa, ja oon nyt vaihtelun vuoksi tehnyt aamuisin puuron sijaan lettuja tai tuorepuuroa blenderissä. Eilen tehtiin lettuja, ja mun lettuun tulee periaatteessa saman verran aineksia kun puuroon. Eli:

80g kaurahiutaleita

pieni banaani

2 valkuaista

15g prodejauhetta

vishyä

suolaa

kanelia

kookosöljyä

Ja sit vaan blenderissä sekaisin ja pannulle :)

PhotoGrid_1368423748132

 

Käytiin viettämässä äitienpäivää korkeasaaressa. Mukana oli meidän perheen lisäksi mun äiti ja mun kummipoika. Helposti menee koko päivä liikenteessä kun on kaunis ilma, joten käytiin sit välillä syömässä korkeasaaren Pukki ravintolassa, ja olin tosi mielissäni, kun buffetissa oli just mulle maistuvia ruokia, riisiä kasviksia ja lihaa :) Muu perhe herkutteli muussilla, erinlaisilla majoneesisalaateilla ja kermakastikkeilla. Masut tuli täyteen ja taas jaksoi jatkaa matkaa :)

20130512_112732

Pikku evästä
Pikku evästä

20130512_121242

Kameleilla heinää
Kameleilla heinää

 

Houkutus
Houkutus

 

Nam, ruokaa!
Nam, ruokaa!

 

Kaikki meni!
Kaikki meni!

Korkeasaari reissun jälkeen olikin tämän äidin taas aika mennä treenaamaan. Mulla oli lauantaina hauis-ojentaja treeni, joka tehtiin vaihtelun vuoksi superina koko treeni. Treenejä on hyvä välillä muutella ja vaihdella erinlaisiksi, että se lihas saisi uutta ärsykettä kasvaakseen.

Jokainen setti tehtiin siis 4 kertaa läpi ja 12-15 toistoa:

1. ojentat taljassa keskitetyllä tangolla – hauikset taljassa keskitetyllä tangolla

2. ojentajat ojentajapenkissä – hauikset hauispenkissä

3. ranskalainenpunnerrus penkillä maaten taljassa narulla – hauiskääntö käsipainoilla vinopenkissä

 

20130511_211943_2

20130511_212257

20130511_212353

 

Treeni meni ainankin perille, sillä en saanut nukuttua tuona la-su välisenä yönä kunnolla, kun käsiin sattui niin paljon. Tuntui että lihas ei mahdu mun ihon sisälle, kun ihoa kiristi ja oli sellaista kasvukivun tuntuista kipua molemmissa käsivarsissa. Yyh.. Ja sen sit kyl huomas eilisissä treeneissä. Että ei ollut nukkunut tarpeeksi.. Ja kun oli ollut koko päivän ulkona siellä korkeasaaressa, niin kun pääsi treenaamaan, niin sehän oli yhtä haukottelua koko treeni. Onneks en ollu yksin treenaamas, ni sain tsemppiä ja apuja, ei siitä varsin muuten olis mitään tullut.

Olkapäät pumpissa
Olkapäät pumpissa

 

Tänään on lepopäivä treenistä, ja ihan hyvä lataillakkin akkuja, sillä huomenna on tiedossa etureisi-pohje treeni, joka on mulle kaikista raskain ja siks mieluisinkin treeni.

 

 Suoritan illalla arvonnan, joten olkaahan kuulolla ;)

 

Ja voitte käydä seuraamassa mun päivän tapahtumia myös instagrammissa, josta mut löytää nimimerkillä: sarastara

Screenshot_2013-04-20-13-43-34

 

Tähän loppuun vielä tälläinen. Kuvien välillä on reilu vuosi aikaa:

 

IMG_20130511_233534

 

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Saran äitienpäivä viikonloppu”

  1. Moikka,
    pidätkö minkäänlaisia palautusviikkoja säännöllisin väliajoin? Sykemittarini huomauttaa jatkuvasti et olis palautusviikon aika, mut treenikerrat vaan ohjeessa lisääntyy. Joten olisi kiva tietää kuinka työ muut paljon treenaavat toimitte ?

  2. Ihana tuo lapsiesi tekemä kortti missä äidillä on muskelit :D Yhtäkkiä pisti silmään.. :D

    Hyvää alkavaa kesää! :)

  3. Näytän aika lailla samalta kun sä vuos sitten. Toivottavasti vuoden kuluttua mäki näytäsin yhtä hyvältä kun sä nyt. Eritoten noi sun olkapäät on to die for. Niin ja tietty toi massu :) Mahtavan duunin oot tehny!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta