Arvonnan voittaja on…

 

Hyvää myöhäis iltaa kaikille!

Pidin tosiaan blogini uudistumisen myötä sellaisen ns. tervetuliais kilpailun, jossa kysyin vähän teidän lukioiden mielipidettä siitä, mitä haluaisisitte että blogini sisältää, mun omien mieltymyksien lisäksi. Haluan että tämä blogin on mun näköinen, mutta myös teille lukijoille mukavaa luettavaa ja katsottavaa. Kiitos siis kaikille kyselyyn vastanneille, ja samalla kilpailuun osallistuneille. Arpa onni suosi tällä kertaa ison osallistuja määrän takia kahta lukijaa, joten vapaa valinnaiset t-paidat lähtee seuraaville:

Allu     toukokuu 9, 2013 klo 7:27 am   Sää oot ehkä ainoo bloggaaja kenen postauksia välillä oikee ootan:D ehkä se kertoo siitä että tykkään sun blogin sisällöstä tämmösenä kuin se nyt on ja on aikasemmin ollut:) eli treeni-, ruoka-, lisäravinne- ja videopostauksia sulle sopivassa tasapainossa!

ja

Miia     toukokuu 11, 2013 klo 5:23 pm   Blogia alusta asti seuranneena en lähtis muuttaan mitään.

 

110681462110694001IMG_0204SKULLCHIEF_M225S18208_red_f

 

Elikkä onnea Allu ja Miia! Laittakaahan mulle sähköpostilla infoa minkä paidan haluatte ja teidän osoite, jonne paketin sitten lähetän!

[email protected]

 

Iso kiitos vielä kaikille! Toivottavasti viihdytte blogini parissa!

Nyt untenmaille ;)

 

Sara

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta