Roskakorista fitness urheilijaksi

 Heipparallaa taas.

Vielä ehtii osallistumaan kilpailuun, joka on edellisessä postauksessa, käykääpä lukemassa ja jättämässä nimimerkillä varustettu kommentti, niin olette mukana arvonnassa. Osallistumis aikaa on tämä viikko. Arvonta suoritetaan siis maanantaina 13.5.2013

Ja käykää myös lukaisemassa TÄÄLTÄ Annan blogista ohjeet, kuinka saatte helposti lisättyä meidän blogit teidän lukulistalle, vaikka ei enää bloggerissa kirjoitetakkaan.

 

Kävin keskiviikko iltana Annalla ”yökylässä”. Asutaan ihan lähekkäin, niin voidaan hilpaista kylään toisillemme vaikka aamutossut jalassa :) Menin vierailulle vielä illalla klo 23 aikaan, eli yökylään ;) Naureskltiin sitä, kuinka elämä on meillä muuttunut. Ennenvanhaan tuohon aikaan, iltana ennen pyhäpäivää, olisin varmasti ollut jossakin jalla-jalla :) Nyt kyläiltiin verkkareissa, syötiin iltapala rahkaa ja puhuttiin päivän treeneistä. Paljon mielekkäämpää :) Olin kotona yhden aikaan yöllä, ja nautin tilanteesta, kun ajattelin, että aamulla ei olisi krapulaa.

20130509_002803

 

 

Toinen asia joka on muuttunut radikaalisti, on mun ruokailut. Ennen saatoimme perheen kesken kutsua minua peheen ”roskakoriksi”. Tyhjensin AINA lasten lautaset puolikkaista lihapullista ja muutamasta lusikallisesta muussia, tai puoliksi syödyt vanukkaat/jugurtit sekä syömättä jääneet herkkuvoileivät. Jep, tää mama pisti kaikki poskeensa, koska kamalaahan olisi heittää ruoka roskiin tai kaappiin odottamaan seuraavaa ruokailu hetkeä. Mulla oli myös tapana tehdä ruokaa aina kokonaiselle armeijalle, ja sen vuoksi kun ruokaa oli paljon, ni sitä santsattiin joka kerta.  Huh, en yhtään ihmettele mistä ne 20 ylimääräistä kiloa tuli. No onneks ne on nyt poissa, ja osaan hoitaa nää ruokailut huomattavasti paremmin. Kovasti oon joutunut taistelemaan houkutuksia vastaan, ja välillä vieläkin tekee vaikeaa kävellä kaupassa uunituoreen pullantuoksuisen leipä osaston ohi. Mutta koska olen taistelija, ja haluan tätä elämäntapojen muutosta niin paljon ja pysyvästi, niin tiedän, että ne pullat ja muut epäterveelliset herkut eivät enään ole osana mun arkipäivää. Välillä saa nauttia, mutta sekin kannattaa tehdä niin sanotusti ajatuksen kanssa ;)

DSCN2656

DSCN2834

Onneksi nuo kilot ovat tosiaan kaukana historiassa :)

 

 

20130509_081424

20130509_231200

 Viihdyn paremmin näin ;)

 

Treffasin eilen Katarinan, ja tsekattiin mun kunto. Juteltiin vähän niistä mun vatsaongelmista ja ensikevään kisatavoitteista. Sain kunnosta hyvää palautetta, joka lämmitti mieltä. Multa kysyttiin, että mitä mieltä itse olen mun kunnosta ja kuinka treenit ja ruokailut menee. Oon tehnyt omasta mielestäni kovasti duunia kropan -ja hyvinvointini eteen, ja se kyllä ehdottomasti palkittiin. Kehut ja hyvä positiivinen palaute on aina riemastuttavaa. Pitää kuitenkin muistaa, että aina on parannettavaa. Sovittiin että nyt pidetään kunnon lihatalkoot ja kerätään vaan kaikin voimin lisää massaa, ja marraskuussa jään mun ensimmäiselle kisadieetille. Selkä ja olkapäät on hyvällä mallilla, ja samoin pakarat on saaneet muotoa. Tämä tieto oli lohdullista kuulla. Mulla on siis hyvä pohja ja raamit bodyfitness kilpailijaksi, nyt vaan lisää muhkua ja muotoa, nii kyllä tästä vielä hyvä tulee! ;) Haluan tätä niin paljon ja palavasti!

20130508_160215

 

Mulla on nyt siis vapaata. Todellakin nautin, kun ei ole kalenterin tarkkaa kellottamista nämä päivät :) Eilinen päivä meni vanhimman tyttären kanssa asioilla ”juostessa”. Käytiin aamusella mummolla kylässä ja sieltä sitten leikkimään ystäväni Helin tyttären kanssa, sillä aikaa, kun Heli loihti mulle uudet ihanat kesäkynnet ;) Iltapäivällä käytiin leikkipihalla tyttöjen kanssa, ja hassuteltiin Nonan kanssa vähäsen :)

20130509_173036

20130509_173417_1

20130509_102143

20130509_122318

 

Salille ehdin vähän normaalia myöhemmin illalla, mutta eipä haittaa, pyhäpäivän takia sali oli meinaa aika hiljainen. Teen normaalisti selän ja takajalat samana päivänä, mutta tein keskiviikkona vaan pelkän selän, kun tuntu että jalat oli vielä kipeänä alkuviikon etureisi treenistä. No niinpä mä tein sit takajalat vasta eilen. Nopee tempoinen tiukka treeni otti kyllä hyvin tuntumaa. Meinasin viimeisissä askelkyykyissä jo luovuttaa, mutta ajattelin vaan kevään kisoja ja hoin mielessäni, että ”mähän en luovuta, joku treenaa jossain nytkin kovempaa kun mä, jos meinaan luovuttaa!” Heh, hienosti toimi toi itsensä tsemppaaminen, ja sain tehtyy kaikki sarjat loppuun ja täysillä.

Reidenkoukistus maaten 3xlämmittelysarjat (15-20) + 4 x 10-13

Reiden koukistus istuen 4 x 10-15

SJMV 60kg 4 x 12

Askelkävely lisäpainoilla (9kg käsipainot) 4 x 26 askelta

Sit tietysti treenin päätteeksi vähän korkkarikävelyä, joka on jalkapäivän jälkeen varsin haasteellista ;)

20130509_200042

Palaillaan! ;)

 

 

Sara

sara

12 vastausta artikkeliin “Roskakorista fitness urheilijaksi”

 1. Voi vitsi,kyllä olet aika mimmi :)! Mistäköhän tuon ”kurin” löytäisi itselleenkin,yritys on kyllä kova :)
  Ja voi kun ihania kuvia sinusta ja tyttärestäsi!

 2. Mä oon miettinyt myös et miltähän näyttäisin jos ahtaisin kaikki mimmiltä jääneet eväät nassuuni ja mulla on kuitenkin vain yksi lapsi ja sekin vasta reilun vuoden vanha!

  Marraskuuhu mennessä kerkee vielä tahkota muskulaa vaikka kuinka joten no worries!

  Ps. Mä oon täällä mökillä vetänyt nassuuni pullaa, viineriä, sämpylää yms mut välillä on hyvä relata ja olla miettimättä grammantarkkoja fitnessjuttuja :)

 3. Wautsiwau, en oo ennen hoksannutkaan millasen muutoksen sä oot saanu itsessäs aikaan! Ihan huippua – eihän sua ees tunnista samaksi ihmiseksi :) Ja tunnistan muuten itseni kans tollaseksi ”roskakori”-syöjäksi, mä aina tyhjensin kaiken mitä uhkasi roskiin meno.. tais mun veljillä olla mulle jotain lempinimiäkin tämän vuoksi, hih. Noh tosiaan, onneksi nykyään meininki on toinen.

  Mukavaa viikonloppua!

  • Heip. Joo välillä on kiva laittaa noita vanhoja kuvia :) hih . Eli kiitos ja mukavaa viikonloppua sullekkin :)

 4. Täälläkin entinen roskakori joka söi lasten jämäruuat. Mutta täälläkin vähä eri meininki nykyään ja salille suuntasin myös eilen, kuten huomennakin ois tarkoitus :)

 5. Heii! Minkä kokoinen tuo harmaa Lonsdalen huppari on? Kun itse mietiskelen minkä kokoisen tilaisin :) Kiitos ihanasta blogista, tää on kaikista paras ja motivoivin blogi ikinä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta