Uuden blogin ensimmäinen kilpailu!

 

Täällähän alkaa olemaan kotoisaa ;) Pikkuhiljaa näyttää omalta, gosarago -blogilta ;) Kuvien lataaminen ei nyt pelaa ihan niinkuin haluisin, koska en vaan vielä osaa! Jatkossa tulossa lisää kuvia, niinkuin ennenkin.

Mulla oli eilen varsin mukava päivä. Kävin vierailevana (haha) ”tähtenä” malmin EastBodylla treenaamassa Annan kanssa ja ai että olin into piukeena. Uusi ja erinlainen sali. Uusia kasvoja ja erinlaisia laitteita. Tunnen jo nyt, kuinka mun olkapäät tulee olemaan kipeät, kun tuo malmin pystypunnerruslaite otti huomattavasti erikohtaan olkapäätä, kuin meidän salin laite. Sitä kipua odotellessa.

 

20130507_182856

sarapa

 

Eiliseen treeniin kuului siis:

5min lämmittely käsipainoilla, kiertäjäkalvosimet ym..

Leuanveto x 1 + avustetut 6

-viparit sivulle

20x lämmittely 5kg (x2)

15x6kg

15x7kg

12x8kg

10x9kg

-pystypunnerruslaite 4 sarjaa, 15-12 toistoa

-pystysoutu taljassa kolmiolla 4 sarjaa

+ loppu posettelut

 

 PhotoGrid_1367946897074

 

Mulla on tänään tämän viikon viimeinen työpäivä. Huomenna kun on pyhä, niin olen ottanut myös perjantain vapaaksi. Eli pitkä viikonloppu edessä.

 

 

 

 

 

Ajattelin näin uudistuksen myötä pitää pienen kilpailun! En ole vielä tämän vuoden puolella kilpailuja järjestänytkään, joten tässä tulee:

Olen nyt kirjoittanut blogia tammikuusta 2012 lähtien. Aluksi blogin päivitykset painottui laihduttamiseen ja morsiuskuntoon pääsemiseen. Nyt pääpaino on salitreeneissä ja fitness jutuissa. Mistä SINÄ haluaisit että kirjoitan blogissani?

Kaipaatko enemmän treeni- tai ruokajuttuja tai videoita tai vaikka lisäravinne juttuja? Kerro sinä! Mitkä mun jutut kiinnostaa? Tehdään tästä blogista edelleen mun näköinen, mutta entistäkin kiinnostavampi saadaan siitä yhdessä, eiks nii ;)

Ja joo, saa kirjoittaa myös että mikä ei kiinnosta, mikäli tuntuu kovin vastenmieliseltä lukea jostain tietystä jutusta tjs ;)

Ja palkintona kaikkien nimimerkillä kommentoivien kesken arvon kesäisen t-paidan.

Voittaja saa valita siis yhden seuraavista vaihtoehdoista:

 

110681462 110694001 IMG_0204 SKULLCHIEF_M225S18208_red_f

 

Nyt mukavaa keskiviikkoa ja pyhäpäivää kaikille!

Sara

 

sara

156 vastausta artikkeliin “Uuden blogin ensimmäinen kilpailu!”

 1. Mä haluaisin enemmän ruokaohjeita ja lisäravinne juttuja :) Ja toki ehdottomasti myös treenijuttuja! Ehdotuksena olis että voisit mahdollisesti tehdä kaikille nähtäväksi jonkun lihaskunto-ohjelman kotona treenaaville (:

 2. Olisi huippua kuulla lisää ravintojuttuja ja lisäravinnejuttuja ! Tällä hetkellä kun oma salipuoli on kunnossa niin ravintopuoli kiinostaa taas yhä enemmän ja enemmän =)
  [email protected]

 3. Oisi mielenkiintoista lukea enemmän juttuja juurikin noista lisäravinteista ja myös noista salitreeneistä,salitreeneistä oot kyllä ahkerasti kirjoittanutkin. ;) Arvonnassa mukana,uh ! Muksaa viikonloppua sulle !

 4. Mä tykkään kovasti sun blogin sisällöstä juuri näin. Mua kiinnostaa luonnollisesti (itsekin hyvin samalaisessa tilanteessa olevana) matka kohti kisoja ja tavoitteellisen treenaamisen sovittamisesta lapsiperheen arkeen.

 5. Hei!

  Oon seurannu siun blogii ainakin vuoden päivät ja oon aivan koukussa.. :D Aivan mahtava urakka siulla takana ja onhan sitä vähän vielä edessäkin ennen lavalle nousuu.. :) Mie tykkään blogistas tällaisena kuin se on, mutta minnuu kiinnostais tietää miten treenaat vatsalihaksii (en muista nyt onko kertaakaan niistä ollut sen erikoisemmin selitetty), kun kadehdin tuota siun vatsaa ja sitten tuosta siun ruokavaliosta tarkemmin.. Itellä ruokavalio alkaa tökkimään ja ois kiva poimia sieltä täältä uusia ruokavaihtoehtoja.. Itellä on -10,6 kiloo takana ja sellainen 7-10 kiloo vielä edessä.. :D

  Odotellen jo seuraavaa päivitystä! :)

  -Mari-

 6. Heissan!
  …itseäni ainakin kiinnostaa treeni,ruoka ja lisäravinnejutut…ja erityisesti tuo takapuolen treeni kiinnostaisi,millä saisi parhaiten sitä puolta muokattua,vinkkejä tehokkaasta treenistä? :)
  Niin ja Onnea uuteen ”blogiin” !Jos onnetar suosii,huolisin mieluusti tuon pinkin treenitopin :)
  Aurinkoisia vapaapäiviä :) -A-

 7. Ruokavalioon ja treenaamiseen liittyvät jutut, ja erityisesti syyt, miksi syöt tai teet jotain kiinnostavat.

 8. Äääääh! Mä niin kovin olisin halunnut teidän kans jumpalle :(

  Musta olis kiva lukea sun parhaat treenivinkit esim selän ja olkapäiden treenaukseen (muutkin lihasryhmät käy). Miten saat parhaimman tuntuman? Miksi teet juuri sillä tekniikalla kuin teet? Onko jotain suosikki- tai jippoliikkeitä tappotreeniin?

  Oon kuullut huhuja että olet huippuleipuri joten parhaat reseptit jakoon! :)

 9. Sun blogis on aivan mahtava ja joka päivä käyn aina kattomassa että onko tullu uusia postauksia, tähän jää suorastaan koukkuun ;) mutta ruokavalio juttuja kaipailisin vielki enemmän!:)

 10. Ite oon tykänny eniten noista ruokajutuista. Varsinkin jos osaat vinkata jostain vähän erikoisemmasta. Hyvänä esimerkkinä on toi proteiinipizza!! Itse asiassa sitä tuli tänään kokeiltua, tosin tonnikala -täytteellä. On hyvää, suosittelen muillekin. :)
  Treenipäivityksetkin on hyviä ja niistä saa itelle kans motivaatioo. :D

 11. Jatka samaan malliin :) Video postauksia voisit lisäillä. Mahtava blogi ja oot kyllä niin inspiroiva ku oot tehny niin kovaa työtä kroppas eteen! :)

 12. Tykkään blogistas paljon ja erityisesti on kiva lukea mitä liikkeitä oot tuolla salilla tehnyt, hyvät reseptit kiinnostaa myös aina. Ei muuta kuin jatkat samaan malliin!

 13. Sali- ja fitnessjutut ne on nykyään mitä tulee blogeista eniten seurattua, tykänny oon tähän asti seurata miten siellä menee :)

 14. Heippa! Videopostauksia- lähinnä treeneistä haluaisin enemmälti, niistä saa ideoita ja motivaatiota omaankin treeniin! Myös lisäravinteista kiinnostaisi lukea, miten ennen treenejä, sen aikana ja jälkeen?
  Kuvat ovat myös aina kivoja, niitä onneksi on aina tekstin lisäksi paljon! :)

 15. Treenijutut tietty kiinnostaa! Tykkäisin lukea myös ruokajuttuja; joskus esim. ruokapväkirja-postaus ja vaikka joku hyvä terveellinen ruokaohjekin, mistä itse tykkäät :) itsellä kun välillä meinaa luovuus loppua keittiössä kesken. Pitäis olla protskupitoista ja suht puhdasta ruokaa, liian usein tulee tehtyä samaa kuin eilen ja toissapäivänä :D

 16. Hei Sara! Ensinnäkin kiitos superinnoittavasta blogista! Olen seurannut blogiasi vuoden alusta, mutta kiinnostuin muutoksestasi, niin että tuli selailtua ne vanhemmatkin tekstit. Tsemppaan täysillä matkaasi bf-lavalle :). Pitihän se uusin Bodaus-lehtikin käydä lehtihyllystä hakemassa. Olisi tulevaisuudessa kiintoisaa kuulla, mitä asioita pidät haasteellisena, niin treenissä, ruokavaliossa kuin ihan lapsiperheen arjen ja fitnesselämäntavan yhteensovittamisessakin. Samoin olisi mukava kuulla omia tuntojasi kropan muutoksesta ja edistyksestä, mikä omasta mielestäsi mättää ja mihin olet tyytyväinen?

 17. Aloin seuraamaan blogiasi viime joulukuussa, kun päätin aloittaa elämäntaparemontin. Googlasin vain tylsästi ”laihdutusblogi”, josta löysin tieni sinun blogiisi. ”Himolaihdutus” alkaa ”pian” omalta osaltani olla purkissa (tai no ei ihan vielä, mutta toivon mukaan kesän loppuun mennessä), mutta kuntosalikärpänen on puraissut aikas pahasti, eli lihasta olisi tarkoitus kasvattaa kunnolla ;) Itse siis henkilökohtaisesti toivoisin sinun kirjoittavan paljon asiaa treenaamisesta, johon tietysti olennaisesti kuuluu myös ruokailu ja lisäravinneasiatkin. Eli jatka samaan malliin kuin tähänkin asti :) Mistä muuten tuo ihana sininen(?) paita, joka sinulla on päällä tuossa viimeisessä kuvassasi?

 18. Heippa. :) nyt muutaman kuukauden blogiasi seuranneena (ja itsekin bikinikuntoon ((ei kisa)) yrittävänä) olisi tosi kiva saada postauksia lisää ruokajutuista, kun itsellä on toi monipuolinen, mutta terveellinen syöminen vielä hakusessa.Treeni sujuu kyllä ja intoakin on, mutta syömiseten kanssa on ollut ongelmia. Omalta saliltani ostin 4 kerran pt-valmennuksen, jossa lupailtiin ruokavaliota ja muita mukavuuksia, petyin kovasti sillä ruokavaliosuunnitelma oli hyvin suurpiirteinen. Itse olen kovin ulapalla vielä näitten hyvien proteiinipitoisten ruokaohjeiden kanssa toivoisin siis niitä kovasti lisää. :)
  Kiitos ihanasta blogista. :)

  • Heips! Kirjoitat jo nyt koukuttavaa blogia! Kiitos siitä. :) Jos jotain saisi toivoa lisää, niin enemmän psyykkisestä puolesta ja siitä kuinka vakavaa treenaaminen sinulle on: Mikä/mitkä olisi ne asiat, jotka saisi sinut lopettamaan tavoitteellisen treenaamisen? Olisi kiva, jos postaisit myös fitness-urheilun huonoista puolista, jos niitä mielestäsi on. ;) Treenivideot ovat parhaita!

  • Hei! Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti hyvin suurella mielenkiinnolla, siitäkin huolimatta, että perhe-elämä tai raskauskilojen karistaminen ei itselle olekaan millään tavalla ajankohtaista. Olet tehnyt huikean muutoksen ja aina on ollut mukava lukea esim. ennen ja jälkeen postauksia. Tämän lisäksi ruokajutuista olen pitänyt kovasti, ja erityisesti ruokapäiväkirjoja kaipailisin. Tuntuu, että vieläkin ihmiset pelkää syödä riittävästi, ja itse lukeudun myös tähän ryhmään, sillä toisinaan huomaan pohtivani onko 1750kcal liikaa liikkuvalle ja rasvoja pudottavalle naiselle. Näin ollen myös liikunta ja kehonkoostumus jutut on tietenkin kiinnostavia. Harrastatko esim. aerobista liikuntaa millä tavalla ja millainen on peruskulutuksesi?

   Olen itse kamppaillut myös sen kanssa, kuinka ympäristö reagoi elämäntapamuutokseen ja tästä olisi mukava lukea myös sinun blogistasi. Ilmeisesti sinulla on paljon liikkuvia ystäviä, mutta kuinka esim. miehesi on suhtatunut uuteen elämäntapaasi? Ymmärrän toki, jos haluat tältä osin säilyttää yksityisyyttäsi etkä halua pohtia näitä asioita julkisesti.

   Joka tapauksessa, jatka samaan malliin, blogi on hyvin inspiroiva ja kiinnostava! Plussaa runsaista kuvista ja suht tiuhasta päivitystahdista! Aurinkoista kevättä :)

 19. Apua, osaakohan tänne kommentoida? :D Mulla kiinnostaa ruokaohjeet sekä lisäravinteet. Sekä tietty treenaus, ja useemmin ois kiva tietää kuinka kovilla painoilla mitäkin liikettä tehdään :)

 20. Treenit, ruoka ja lisäravinteet kiinnostaa eniten, mut välillä tavallisen arjen jututki on kivoja lukea. :)

 21. Heippa.
  Minua kiinnostaa eniten treeni ja ruokajutut :) olisi mielenkiintoista myös lukea ihan arkielämän(perheellisen) sovittamisesta urheilulliseen elämään.Itselläni on kaksi lasta ja välillä tuntuu että elämä on yhtä hullunmyllyä kun on kun treenit,sun treenit ja lasten harrastukset :)

 22. Heippa!
  Muistan ku ekan kerran bongasin sun blogin ni tuli heti fiilis että tätä tuun seurailemaan ja tää psyykkaa kivasti itteäki aina vaan kovempaan treeniin! Mutta mutta tykkään siis kovasti blogista juuri sellaisena kun sä oot siitä tehny mut jos jotakin toivetta nyt heittäis niin treeni kuvat on aina kivaa katottavaa ja ravinto puolelta ois hauska tietää millasilla kaloreilla meet ja esim normi päivän kaikki ateriat. :) Mmm ja tietysti mielenkiinnostahan voisit tehdä postauksen myös sun käyttämistä lisäravinteista.

  Ja hei kiva että oot jaksanu niinki usein aina tarinoida tänne blogiin kaikkea! :)

 23. kiitos osittain kuuluu sinulle näistä menetetyistä kymmenestä kilosta. Ihanaa innoistusta jaat, nainen! Kiitos, etten mahdu enää viimekesäiseen juhlamekkoon ja pääsin shoppailemaan ja oikeasti nauttimaan siitä! Tahdon lisää tätä innoitusta, sitä että sateisena päivänä jaksan lähteä salille, enkä lahnaile telkkarin edessä. Lisää toivoisin vinkkejä kotitreeniinkin. Mitä jumppailuja sinulla on kotona, jaksatko venytellä? Otatko lapsetkin mukaan liikuntarientoihin?

 24. Moiks! Treenijutut ja kaikki siihen liittyvät kiinnostaa. Eli aika pitkälle just samaa, mitä ootkin kirjotellu! :)

 25. Haluaisin kuulla miten helpotat kiireistä arkeasi treenin ja ruokailun osalta. Esim. pieniä kikkoja ruokien teossa/kuljettamisessa, reissut jne.Asiat, jotka helpottaa arkeasi.

 26. Ois kiva lukee täältä juuri noista lisäravinteista sekä jatkaa samaan malliin, mutta joskus postaus/postaukset voisivat keskittyä yhden kerran salitreeniin mistä jokaisesta liikkeestä on kuva/kuvia. :D ois kiva nimittäin nähä mitä muut tekee, kun itsekkin olen fitness harrastuksen aloittanut ! (:

 27. moikka! Itse olisin kiinnostunut lukemaan blogistasi, kuinka onnistut sovittamaan yhteen perhe-elämän,työn, treenin, lapset ja laatuajan puolison kanssa.
  Itse teen kaksivuorotyötä ja kaiken sovittaminen aikatauluihin on välistä melko hankalaa(paitsi nyt kun olen mammalomalla :)).

 28. Hei tämä on loistava blogi! Toivoisin,että ottaisti vaikka yleisesti kantaa myös fitneksen tuomaan varjopuoliin ja faktoihin,että ei kaikista tule Anne Virmajokia.. :) Saataisiin herättävää keskustelua myös lukijoiden kesken! Muuten jatka samaan malliin!

 29. Olis kiva jotain ruokajuttuja lueskella, vaikka ootkin jossain kommentissas maininnut ettet hirveesti viitsi sitä puolta valottaa kun oot ruokavaliostasi maksanut ammattilaiselle (?) mut just jotain reseptejä yms. olis kiva satunnaisesti lueskella :) Ja tykkään ihan hirveesti ihan perus päivä kuvina-postauksista, ihan sitä perus arkea paljon kuvia jne. Ja toki olis kiva tietää just noi salilla käyttämäsi sarjapainot, ihan kiva kun nyt niitäkin vähän paljastit :)

 30. Ihan on hyvä blogi näinkin. Minua kiinnostavat kaikki liikuntaan ja ravintoon liittyvät asiat. Ja ehkä olisi kiva enemmän lukea kuinka aika riittää kaikkeen ja kuinka pystyt tasapainottelemaan perheen kanssa :)

 31. Hei!
  Minua kiinnostaisi erityisesti lisäravinnejutut ja postaukset esim. mitä fitness elämä on opettanut sulle ja miten se on muuttanut sun elämääs ja koetko että olet joutunut ns. luopumaan jostain tärkeistä asioista tai ihmisistä :)
  Haluaisin myös kuulla ketä ja mikä inspiroi sua jatkamaan.

  Loppuun vielä kiitos upeasta blogista, kirjoitustyylisi on ihanan aito :)

 32. Hellureei!
  Blogis on jo nyt niiin monipuolinen, treeneistä ja ravinnosta kertoilet tosi hyvin, mut ehkä mitä eniten ite kaipailen olis juuri noista lisäravinteista lisää juttua! Vähän mitkä olis niitä tarpeellisia, ja mitä ei välttämättä tarvita :] Blogias oli ihana lukea blogspotin kautta, ja uskon et sama meno jatkuu täälläkin :) On ollut tosi kiva seurata sun kehittymistä, tosiaan alusta asti oon seurannut kirjoittelujas :D You go Girl!
  Ihanaa helatorstaita!<3

  Jenni

 33. Olisi kiva saada jotain treenivideoita ja lisäravinteet ja ruokailu kiinnostaa myös! Itse opiskelijana tahtoisin pitää kehostani huolta mutta varaa ei kauheasti ole treeni tai ruokaohjelmille saati kunnollisille treenivaatteille, palkintokin olisi mahtava ;) Mukava olisi siis kuulla lisää siitä miten syödä päivän aikaan ja mitä lisäravinteita treenien yhteydessä käyttää. :)

 34. Mielellään lukisin sun 1) ruokapostauksia silloin kun teet erilaisia ruokia kuin niitä, mitä olet jo täällä aiemmin kertonut, 2) vinkkejä edullisista ja hyvistä treenivaatteista 3) treeniin liittyviä ”oivalluksia” esim. uusista liikeistä, hyvin tuntuvista liikeradoista tai suoritustekniikoista.

  Tsemppiä jatkoonkin, oot ihanan positiivinen ihminen :)

 35. Treenijutut, kisaaminen ja ruokavalio ovat kiinnostavia aiheita! Mielestäni blogisi on kokonaisuutena todella hyvä, koska on mielenkiintoista lukea miten saat arjen pyörimään harrastuksesi yhteydessä :) kiitos kovasti, että pidät blogia, sillä se ”toimii” hyvänä motivaation lähteenä ainakin minulle! :)

 36. Hei! SUn blogisi o kyllä on mahtava juuri näin. Mielelläni luen treenijuttujasi sekä kiinnostaa myös kaikki mikä liittyy sun tulevaan kisaamiseen ja sen järjestelyihin. Myös ruokavinkit kelpaa :)

 37. Ruokajutut kiinnostaa erityisesti ja ruokailujen + treenien sovittaminen arkeen. Kaikista kivoimpia minusta on postaukset jossa esittelet kokopäivän kulkua treeneineen ja ruokineen. Niistä postauksesta kumpuaa parhaiten sun persoonallisuus kera fitness-juttujen! :) Että mitään ”persoonattomia” tietoiskuja en kaipaa :).

 38. Olen tämän kevään seurannut tiiviisti blogiasi ja mielestäni parasta siinä on inhimillisyys. Omalla esimerkilläsi osoitat, että kuka tahansa pystyy ottamaan ohjat hyvinvoinnistaan omiin käsiinsä ja tähtäämään kohti unelmia ihan normaalin arkielämän puitteissa. Ei tarvitse olla yli-ihminen onnistuakseen, vaikka upea ihmiseltä vaikutatkin ;) Jatkossakin haluan lukea ravinto ja treenijuttuja, ja miten ne muuttuvat matkallasi kohti ensi kevään kisoja. Niistä saa inspiraatiota ja tsemppiä myös omaan treeniin! Tykkään myös siitä, että arkielämäsi vilahtelee mukana teksteissä, koska siitäpä se ihana inhimillisyytesi syntyy. Elämässä kun on niin paljon muutakin tärkeää kuin ruoka ja puntti ;) Kiitos ihanasta blogista ja jatka siis samaan malliin!

 39. Hei
  Treenijutut tietysti kiinnostaa varsinkin videon muodossa sekä ravintojutut. Ja tietysti kisoihin valmistautumisesta on mukava lueskella ajatuksia ja muutenki ajatuksia kisaamiseen liittyvistä jutuista. Niin ja tämmöisiä arvontoja lisää ;)

  Senja

 40. Sää oot ehkä ainoo bloggaaja kenen postauksia välillä oikee ootan:D ehkä se kertoo siitä että tykkään sun blogin sisällöstä tämmösenä kuin se nyt on ja on aikasemmin ollut:) eli treeni-, ruoka-, lisäravinne- ja videopostauksia sulle sopivassa tasapainossa!

 41. PIdän erityisesti treenivideoista ja olisin kiinnostunut siitä, miten liikkeet tehdään oikein. Esim. mave voi olla monille vaikea.

 42. Heippa, tää blogi on just hyvä näin! Jossain vaiheessa oli mielestäni liikaa ”mainosjuttuja” mutta enää en ole niitä nähnyt. Blogi motivoi minua ja varmasti monia muitakin :D
  Kivaa luettavaa, lisää ehkä käyttämistäsi lisäravinteista!

 43. Valehtelematta kaikki osa-alueet kiinnostaa, mutta itse keliaakikkona seuraan sun ravintopostauksia ja kuvia joista saan jatkuvasti uusia ideoita piristää omaa tylsää ruokavaliota. Huomannut, että teet paljon viljattomia ruokia ja jos niissä sattuu näitä olemaan, korvaan sen jollain :) myös lisäravinne puoli kiinnostaa, koska tämäkin on monesti haastavaa allergioiden ja keliakian takia.

 44. Moikka!
  Alusta asti oon sun blogia ja matkaasi seurannut ja oot ollut mielettömänä motivaattorina omalle räpeltämisellekin :) Kehityskuvia on aina kiva seurata ja sulla on kyllä muutos tapahtunut juuri oikeaan suuntaan; vyötärö on kapea, peppu pyöreä, olkapäissä ja reisissä näkyy lihaa ja haba on huge! :D Täydellistä!
  Eniten tykkään lukea juurikin salitreeneistä ja videoitakin treeneistä on kiva katsella. Myös ruokapäiväkirja-tyyppiset postaukset on mielenkiintoisia. Ja ruokaohjeet. Ja ne kehityskuvat :)
  Tsemppiä treeneihin! Uskon täysin sun pääsyyn bf-lavoille! :)

  ..Toi valkoinen BB:n t-paita on ehkä pakko-ostos kesäksi.. <3

  -Bruth

 45. Treeni- ja ruokajuttuja! Mua kiinnostas etenki ruokavinkit ja -ohjeet perusraaka-aineista. Tuntuu et ite syö aina vaan kanaa ja riisiä tai jauhelihaa ja riisiä. :D

 46. Ehdottomasti lisää treenijuttuja ja kuvia treeneistä! Myös mahdollisia kotitreeniohjeita olisi kiva hyödyntää. Lisäravinne-jututkin on tervetulleita :D Jatka samaan malliin, blogisi on suosikkini!
  -S

 47. Miä tykkään lukea kaikesta mistä kirjoitat :) Mut nuo reenipostaukset on ehkä se mielenkiintoisin,koitan ammentaa itselleni erilaisia tapoja ja motivaatiota :)

 48. Moikka! Mua kiinnostaa eniten treenijutut ja -videot. Niistä saan aina hurjan paljon motivaatiota itselleni ja salille lähtemiseen! :) Ravintoasiatkin kiinnostaa ja myös lisäravinteista olisi kiva saada lisää tietoa, vaikka netti onkin noista lisäravinteista tietoa pullollaan, niin olisi silti kiva kuulla nimenomaan naisen mielipiteitä asiasta. :)

 49. Treenijutut kiinnostaa aina :)
  Niistä olisi kiva kuulla(ja varmasti kirjoitatkin) jatkossakin..
  Lisäksi kiinnostaisi, mitä teet työpäiväsi aikana, ja millainen koulutus(tausta) sinulla on.

  T: vakilukijasi, kahden naperon salimamma

 50. Tervehdys Saralle ja muillekin!
  Ihanaa, että meitä peräkamaritreenaajia hemmotellaan toinen toistaan mielenkiintoisemmilla blogeilla – valtava hatunnosto teille, jotka jaksatte jakaa elämäänne kanssamme!
  Mielenkiintoa löytyisi myös seurata treenauksen mentaalia puolta, eli kuinka pää saattaa tapella massaa vastaan, miten vanhat myytit kituutuksista kumoutuu ja kuinka mahtavaa poweria tämä laji ja sen tuoma yhteisöllisyys antavat :-) ja myös tavallisesta arjesta, että kuinka sitä onkaan välillä se pulu ja välillä niin patsaa…;-)
  Muikeaa keväänjatkoa!

 51. Hei, ruoka-aiheiset jutut kiinnostaisi minua. Esim. ruokapäiväkirja tyyppisesti. Tai sitten treenipäiväkirja-tyyppisesti mitä treenaat ja millä painoilla :) Kiitos kivasta blogista!

 52. Heissan! Musta sun blogi on kivaa luettavaa. Paljon kuvia, elämää tavallisessa arjessa. Treenivaatteista olisi kiva lukea postaus :)

 53. Voitko päivittää blogin osoitteen myös blogilistalle? :)

  Haluan lukea blogissasi: elämästä, kauneudesta, treenistä, ruuasta, muista harrastuksista (onko niitä edes? :) ) Kaikesta maan ja taivaan väliltä :) Yhteen asiaa keskittyneet kirjoitukset alkaa pian tympiä..

 54. Hei! Mäkin pidän blogista paljon jo tällaisenaan, mutta aerobisesta treenistä kiinnostaisi lukea enemmän. Vai onko se jäänyt nyt kokonaan salitreenin lisääntyessä pois?

 55. Kaikenlaiset ruokajutut kiinnostavat, myös herkuttelut, ja se millä ”periaatteella” herkuttelet? Terveelliset herkkuohjeet olis siis tervetulleita :) Niin ja kyllä myös nää lisäravinteet yms. kiinnostaa :)

  Tää on kyllä kiva ja mukava blogi! Semmonen ”normaali”, miten sanosin… Et oo semmonen ylimielinen. Vitsi, kun on hankala selittää :)

 56. Heippa :) luen säännöllisesti blogiasi ja tosi mukava on ollut huomata kuinka suuren työn olet kroppasi eteen tehnyt. Ihan huikea muutos :) Enemmän haluisin tietää ravinnostasi , kuvia mukaan :)

 57. Ruoka ja treenijuttuja vois olla vielä tarkemmin kirjoitettuna. Siis sapuskoista enemmän ja treenihommista painoja ja ohjelmaa tarkemmin ;) Muuten hyvä meininki!

 58. Treenijuttuja ja paljon kuvia! Niitä sun blogissa onkin paljon, siitä oon tykännyt ja toivottavasti linja jatkuu samanlaisena :) Yleisesti ottaen musta on ihana lukea sun treeniblogia, oot ihanan innostava ja sun jutuista saa paljon motivaatiota. Lisäks kaikki treenivinkit on tervetulleita, niitä on kiva soveltaa omaan treeniin. U go girl! :)

 59. Lisäravinne ja ruokajuttuja saisi olla lisää. Ihana blogi sulla on, käyn päivittäin kurkkaamassa onko tullut uusia postauksia :-)

 60. Heips!
  Ehdottomasti kiinnostaa treenivinkit ja ohjelmat jolla treenaat. Kiva että laitat niin paljon kuvia, niitä on kiva katsoa ja niistä saa hyvän tsempin itsellekin! :)

 61. Heips.
  Pitemmän aikaa blogiasi lukeneena olen kaikenkaikkiaan hyvin tyytyväinen sen sisältöön. Kuitenkin olis joskus kiva kuulla myös ”muusta treeniin littyvästä” mitä teet, mutta joka ei niin blogissa näy, kuten lihashuolto, hieronnat, kuinka muuten pidät itsestäsi huolta (käytkö hoidoissa yms) :)

 62. Moikka, blogisi on tälläisenään jo saanut miusta päivittäisen seuraajan. Koska aika on hyvin rajallista niin kommentit jäänyt laittamatta. Eli kaikki mistä olet kirjoittanut on kiinnostanut, mikään ei tökkää :) Anna palaa samaan tahtiin!

 63. Täällä on lisäravinneasioissa yksi keltanokka, joka mielellään hakee niistä tietoa sellaisilta joilla hommat on hanskassa. Sinulla todellakin näin on, joten olisi tosiaan mukava lukea tarkemminkin miten ja mitä lisäravinteita käytät =)

 64. Mä tykkään erityisesti kirjoituksista, joissa on kuvitusten kanssa erilaisia salitreeniliikkeitä (kuten tässäkin;-) ) Eli keep up the good work!

 65. Mielelläni katsoisin eri kuntosalijutuista videoita, mitkä asiat ovat missäkin liikkeessä tärkeitä muistaa.
  Blogisi toimii hyvänä motivaattoria! Aurinkoista kevättä Sinulle!

 66. Toivoisin tarkempia postauksia ruokavalioista. Eli reseptejä ja ruokavaliopäiväkirjaa kehiin. Lihasten kasvussa ruokavalio on kuitenkin niin tärkeä osa projektia.
  Kiitos huipusta blogista:)

 67. Moi Sara!

  Oon melkein alusta asti seurannu sun blogia ja tykkään PALJON! Tämä ei ole turhaa fitness lifestyle lässytystä vaan saat sen kuullostamaan niin helpolta ja normaalilta mikä on huippua! Joidenkin blogi on vain sitä samaa fitnesshehkutusta ihan ku se ois maailman erikoisin ja siistein juttu. Okei joitain se motivoi.

  Sulta haluaisin kuulla juttuja ruokavaliosta! Sulla on niitä täällä ollutki ja ne on ollu hyviä! helppoja jopa tämmöselle mämmikouralle joka ei osaa muuta tehä ku jauhelihaa ja salaattia :D

  Jatka samaan malliin ja tsemppiä treeniin! :))

  ~Pauge

 68. Moi! Oon jo jonkin aikaa seurannu sun blogia ja oon kyllä ihan koukussa! :) Jatka vaan kirjoitusta samaan malliin! On mukava lukea vähän kaikenlaisia juttuja, videot tuovat myös oikein mukavan lisän :)

 69. Kiinnostaisi ehdottomasti lukea lisäravinnejutuista, kun tuntuu että menee pää vaan pörälle ku yrittää niist ottaa omin päin selvä eikä lähipiiriin kuulu ketään joka asiat selittäisi tällaisellekkn taunolle :D

 70. Ite tykkään kaikista eniten treeni jutuista, joissa kerrot tarkasti mitä oot tehny, millasia sarjoja ja painoja. Kuten siis tässä postauksessa! Niistä saa paljon vinkkejä omaan treeniin ja pysyy kartalla myös sun kehityksestä (painot vaan kasvaa) ;)

 71. Teenijuttuja tietysti, lisäravinteet sekä, jos on vinkkejä tehdä legendaarisista kotiruoista terveellisempiä, esim. lasagne, makaroonilaatikko…

 72. Ruokaohjeet ja -kuvat on aina kivoja, kun niistä saa ideoita omiin pöperöihin. Treeniohjelmat ja -kuvat on myös toivelistalla!

 73. Seka treeni-että ruokapostaukset kiinnostavat, ruokapäiväkirja olis aika kiinnostava ja tarkemmin miten esim treenaat jalkoja. Kiinnostava blogi sulla!

 74. Blogisi on tällaisenaan huippua luettavaa! Lisää ruokapuolen juttuja ja yleisiä ajatuksiasi elämästä olisi mukava lukea. Aurinkoista keväänjatkoa! :)

 75. Heippa!
  Blogisi on mielestäni hyvä juuri näin, mutta toki niitä ihania ruokaohjeitasi ja -vinkkejäsi odotan aina innolla ja niitä itsekin olen testaillut. :) Blogisi positiivinen vaikutelma on blogissasi parasta, sen vuoksi tänne on kiva palata kerta toisen käynnin jälkeen uudelleen. :)
  Oikein mukavaa kevättä! :)

 76. Joku kattavampi postaus lisäravinteista olisi mukava ja tietenkin treenausjutut. Tyykkään valokuvapainotteisesta blogistasi :)

 77. Heipsan!
  Lisäravinteet ja niiden merkitys ennen treeniä, treenin aikana, treenin jälkeen. Näiden vaikutus dietillä ja offilla.
  Mitä suosittelet?
  Itselläni on 5-10 kg painonpudotus vaiheessa,mutta tuntuu ettei vaan lähde irtoomaan millään.. Voisko jokin lisäravinne/rasvanpolttotuote auttaa.. ? Lihasta on ihan kivasti mutta olis mukava saada se ton laardin alta näkyviin:)
  Ruokapäiväkirjaa olisi kiva myös lueskella. Esim Cocovin tuotteiden käyttö ruoanlaitossa, maustamisessa jne .Uusia ideoita tähän välillä aika tylsään ruokavalioon:)..

 78. Minua kiinnostaisi kuulla enemmän lisäravinteista ja ruuasta yleensä,mitä syöt ja paljon syöt sekä lisää ruokareseptejä :) !

 79. Moi,
  mä haluisin kuulla just noista sun syömisistä ja ihan arkipäivästä. Musta on kivaa kun joku kertoilee just että mitä tekee päivisinkin eikä vaan pelkkää treeniä kerro.. Ja paljon kuvia, siitä hyvät blogit on tehty :)
  Sä oot kyllä jo nyt niin hyvännäkönen !

 80. Ruokajutut kiinnostaa aina, saan niistä ideoita omaan syömiseen. Samoin perheellisenä olen kiinnostunut perhe-elämän ja omien harrastusten yhdistämisestä, kun omassa elämäntilanteessa se tuntuu kauhean vaikealta… Siksi treenailenkin pääasiassa kotona, joten jos sulla olisi kotitreeniin vinkkejä niin kerrohan! :)

 81. Olisi kiva saada juttua ruokaohjeista ja -kuvista. Niistä saisi vinkkejä ja ideoita omaan ruokavalioon, jottei se ihan yksipuolistuisi.

 82. Hi Sara! Writing to you in english, because I can’t get the words right in finnish.. (I speak swedish) All long time ago I found your blog and started reading. After a while I realised I really love you blog! There’s something for everyone here. Inspiration, motivation, art and a wonderful fitness life. I would really love to read more about what made you change your life and habbits, and most of all, what was the hardest thing at the beginning? And ofc I would love to read more about your program, what you train and how many reps and sets. Last but very important, picture!! They inspire me so much! Thank you Sara, for motivation and inspiration every day! :-)

 83. Mun mielestä treenijutut ja ruokajutut on kiinnostavimpia :) ja ois kiva tietää näitten ruokajuttujen yhteydessä et paljon kaloreita on missäkin ateriassa/sun päivän syömisissä, ja tietysti protskujen ja hiilareiden määrä myös kiinnostaa :)

 84. Tykkään tavastasi kirjoittaa, ja hyviä postauksia on tähän asti tullut! :) Jos joku pitäisi valita mistä enemmän kirjoituksia niin se on mun mielestä ruokavalio. :)

 85. Treeni- ja ruoka ja fitness jutut kiinnostaa ja sit ihan se normiarki siinä rinnalla. Kiva lukea kun omaan arkeenkin kuuluu vahvasti liikunta ja tiukat treenit ;)

  Ihanaa aurinkoista vkonloppua sinne!

  Linda

 86. Tykkään blogistasi näin, blogissa on paljon vaihtelua. Tykkään lukea ruoka aiheisia postauksia, esim. päiväkirja tyyppisesti ja miten toimit jos herkkuhimo iskee. :) Arvonnassa mukana ollaan! :)

 87. Mäkin haluisin kuulla sun käyttämistä lisäravinteista ja mitä mieltä yleisesti oot lisäravinteiden käytöstä. Sun blogi on kokonaisuudessaan tosi kiva, mistään ei siis tosiaankaan oo vastenmielistä lukea :D

 88. Heipä hei Sara!

  Treenijutut kiinnostaa; millasilla painoilla harjoittelet ja millä tekniikoilla tavoitteesi saavuttamiseksi. Ravitsemusasiat ovat myös kiinnostavia.

 89. Lisäravinne ja ruoka jutut ja ruokaohjeita ei voi koskaan olla liikaa :) LIsäravinne esittelyitä et mikä sopii mihinkin, vaikutukset yms niin aloittelija tietää mistä puhutaan ja mitä kannaattaa hommata,. Koska markkinoilla on paljon tuotteita. Ja sit vois olla vaikka lisäravinteista arvosteluita onko maku hyvä, kannattaako ostaa ja onko vaikutusta.

 90. Huh, täällähän jo kommentteja riittää :)
  Kommentoinpa BB-paidan toivossa,vaikka varmasti samat kommentit sanottu jo moneen kertaan. Oon seurannu sun blogia aikalailla ensimmäisitä kirjoituksista saakka ja oon tykänny tyylistäsi tosi paljon. Rehellistä puhetta, treenjuttuja ja riittävästi kuvia. Ruokajuttuja vois olla vielä vähän enemmän samoin kuin videoita.
  Mielenkiinnolla jään seuraamaan miten sun kisakunto etenee!

 91. Sinun taivalta kohti kisoja on mukana seurata blogista. Jatka samaan malliin kirjoittelua. :) video postaukset on mukavia extroja kirjoituksiesi seassa.

 92. Oot tehnyt mahtavan duunin kroppas eteen! Upeeta Sara! :D Noi ruoka ja lisäravinne/vitamiini jutut kiinostais enemmän. Treeneistä oot tosi kivasti pistänytkin ja upeeta, et laitat myös painoja millä teet (harva laittaa). Vaikka ne on yksilöllisiä juttuja niin on silti kiva nähdä mitä muut tekee :)
  Oot motivoiva, kiitos!

 93. Olis kiva saada oikein kunnon lisäravinnepostaus! Mitä tuotteita itse käytät? Milloin mitäkin otetaan ja miksi? Onko olemassa huonoja lisäravinteita? Onko halvat aina huonompia koostumukseltaan? Kiitos mahtavasta blogista! En malta odottaa sinun dieetin alkamista ja keväisiä kis(s)oja :)

 94. Tykkään kun kirjotat treenaamisesta ja syömisistä ja julkaset välillä vanhoja kuvia siitä miltä olet ennen näyttänyt ja mihin olet nyt päässyt! Mahtava seurata matkaasi kisalavoille :)

 95. Heippa sara!
  Löysin blogisi jo jonkun aikaa sitten kun rupesin etsimään tietoa/ohjeita ja neuvoja liittyen laihduttamiseen ja saliurheiluun. Täältä olen saanut valtavasti tsemppiä ja motivaatiota parempaan ja silmää miellyttävämpään ulkomuotoon. Sekä ideoita ja vinkkejä erilaisiin liikkeisiin. Kiitos hirveesti sulle siitä. 5 kg jo lähtenyt ja ehkäpä huomaan jo lihaksissakin tapahtuneen muutosta :) Muttta se mitä tykkään lukea blogistasi on ehdottomasti kaikki sun reenit ja plussaa että niistä on kuvia ja videoita ! Ihanaa että oot noin päättäväinen ja sulla on 110% motivastio päästä unelmaasi.

 96. Kiitos mahtavasta blogistasi!Sivusi ja juttusi tsemppaavat omaa treeniäni ja ruokavaliossa pysymistä!Ruokaohjeista ja lisäravinteista lukisin miel.enemmän.

 97. Olisi mukavaa lukea myös sun tavallisista arkipäivän jutuista, tyyliin ”Päivä Saran kanssa”. Jos haluaisit joskus kirjoittaa työstäsi (ja mahdollisista ohjattavistasi!) niin sekin kiinnostaisi :)

 98. Ruokajutut on aina mielenkiintoisia. Ja tietysti ennen-jälkeen-kuvavertailut :). Huikean työn olet tehnyt, ja näytät upealta :).

 99. Olen uusi lukija, joten varmaan monet asiat olet jo käynyt läpi. Itseä kiinnostaa tällä hetkellä salitreenin vaihtelevuus, missä vaiheessa muutetaan ettei kyllästy/junnaa, onko jotain liikkeitä/laitteita jotka on mukana aina vaan (tietty kilomäärät varmaan kasvaa). Olen treenannut ja laihduttanut jo jonkin aikaa ja tuntuu että olisi juuri se vaihe kun tarvitsisi alkaa muokkaamaan ja kehittämään treeniä.

 100. Blogi on ollut tähän asti hyvä ja mielenkiintoinen. Erityisesti tykkään siitä, että kirjoittelet niin usein! :) on kiva lukea joka päivä kuulumisiasi!
  Ehkä ravintoon liittyviä juttuja voisi lisätä ja vinkkejä hyviin pylly ja hauis treeneihin!

  [email protected]

 101. Kiinnostais tarkemmat sepustukset sun treeneistä. Joistain ootkin nyt laittanu sarjat ja painot ja se on kiva!! Samaten ois kiva kuulla tarkemmin millasia ruokia väsäät. :) Tosi motivoivaa lueskella sun juttuja!!

 102. Yhdyn kuoroon, joka kaipaa asiaa ruuasta, treenistä, lisäravinteista ja kehon muutoksista prosessin aikana. Myös se psyykkinen valmentautuminen, jota varmasti joudut käymään läpi, kiinnostaisi kovasti!

 103. Pidän nykyisestä tyylistäsi todella paljon ja toivonkin, että jatkat samaan malliin! Jos jotain uutta ja erilaista toivoisin, niin ruokaohjeita fitness-tyyliin, usein kun tuntuu että se ruoka on vaan sitä paistijauheliha+makaroni+salaatti.

 104. Näin neljän lapsen äitinä kiinnostaa erityisesti perheen, treenin, työn ja kotihommien yhteensovittaminen. Ainakin itsestä tuntuu, että on välillä hyvin haasteellista sovittaa kaikkea päivän aikatauluihin, jonkun noista kärsimättä ja yleensä se sattuu olemaan juuri nuo siivoushommat :) Ja tottakai matka kisakuntoon kiinnostaa myös. Ja mielenkiintoista olisi myös saada juttua sen vaatimista kustannuksista, että mihin kaikkeen ja mitä summia suunnilleen sitä rahaa meneekään.

 105. Hyvää äitienpäivää! Ja iso kiitos tästä blogista. Tämän myötä on tämäkin semiurheilullinen mamma karistanut saliapinan niskastaan ja tajunnut tarvitsevansa lukuisten aerobisten treenien lisäksi myös lihaskuntoa ja lihaksia! Nyt noudattelen pt:n tekemää ohjelmaa ja odottelen biksukelejä ;-) Ruuan teossa vähän mielikuvitus loppuu kesken, joten niitä vinkkejä kiitos. Tosin blogi on aivan loistava ollut tähänkin asti, tsemppiä :-)

 106. Tykkäisin lukea lisää ruokajuttuja. Lisäravinnepostauksetkaan ei olisi pahitteeksi :) Videot ovat myös olleet kivoja, joten niitäkin voisit laittaa silloin tällöin. Olen lukenut blogiasi viime joulukuusta lähtien ja blogisi on ollut melko treenijuttupainoitteinen. Siinä ei tietenkään ole mitään vikaa, päinvastoin :) Blogisi on kivaa luettavaa, kirjoitat hyvin. Onnea kisalavalle!

 107. Mun mielestä sun blogissa on aina ollu sopivassa suhteessa juttua treenistä, ruokavaliosta ja vapaa-ajasta, mutta eniten ne ruokajutut, eli reseptit, hyvät ruoka-aineet yms kiinnostavat tälläistä ”heikosti sortuvaa” ihmistä ;) Toki olen myös erittäin innoissani kaikista kauneusjutuista, eli TODELLAKIN saa olla paljon juttua kynsi, ripsi, meikki yms tyttöjenjutuista! Lyhyesti siis kauneutta ja ruokaa lisää blogiin ;)

  Et voi uskoa miten paljon sä ja sun kaltaset ”julkilaihduttajat” kannustatte tälläsiä tavan talleroita parempaan elämään. Etenkin näin kauan, yli vuoden suakin seuranneena tajuaa miten nopeasti kuitenkin se muutos loppujenlopuksi tapahtuu kun vaan rupeaa hommiin. Itselläni se muutos alkoi siitä kun huomasi että ”perhana, tänä aikana kun oon lukenut tätä blogia tämä muija on pudottanut näin ja näin monta kiloa, jos minä tekisin saman kuin se, voisin olla siis noin paljon laihempi nyt!” ja tsädääm, siitä se ratas liikahti päässä että kyllä se laihduttaminen on oikeasti mahdollista eikä pelkkä kiiltokuvahaave soppadieettipurkista.

  Nim. -10kg yksinkertaisilla, järkevillä päätöksillä ja teidän bloggaajien tuella pudottanut :)

 108. Treeni- ja ruokajutut kiinnostaa luonnollisesti, ei tätä blogia muuten lukis. :D Totta kai näitä ennen – jälkeen kuvia on ihan mahtavaa katsoa. Mua kiinnostaa myös sun ajatusmaailman muutos, mikä ajatus tms sai tämän kaiken alkuun? :) Muutenkin olen itse kiinnostunut ihmisen psyykkeestä ja mielipiteistä ja ajatuksista, mikä motivoi jatkamaan jne. :) Nyt kun tulet kohta olemaan kisadieetillä, kiinnostaa, kuinka sovitat perhe- ja työelämän ahkeraan treenaamiseen? :D

  Olipa sekava kommentti, haha. Tsemppiä, hyvälle näyttää! :)

 109. Ruokaohjeita! Ravintopuoli kiinnostaa ihan muutenkin paljon, lähinnä miten tukee treenejä ja mistä ne kunnon muskelit saa hyvää kasvuravintoa ;)
  Hyvältä näytät, ja varmasti tulet näyttämään tykiltä sun ekoissa kisoissa!! :)

 110. Löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten ja tykkään kovasti siitä näin. Erityisesti minua motivoi seurata edistymistäsi parempaan kuntoon. Olen siis imenyt inspiraatiota mm. ennen ja jälkeen kuvista. Tästä saa itselle aimo annoksen motivaatiota; kyllä minäkin pystyn!

 111. Ruokavalio ja lisäravinteet. Blogia seurannut syksystälähtien kun sen iltapäivälehdestä bongasin viikon laihduttajana. Mielenkiinnolla seuraan taivaltasi fitness-lavoille.

 112. Ihanan motivoiva ja positiivinen blogi!! :) Ehdottomasti kiinnostaisi lukea matkastasi kisalavoille, eli kaikki kisavalmistautumiseen liittyvä, ihan laidasta laitaan.

 113. Pidän blogistasin tällaisenaan oikein paljon! Kuvista saan itse inspiraatiota ja ruokajutut ovat juuri sellaisia arkeen sopivia ja hyvin ”oivallettuja” – eli rakastan juuri esimerkiksi erilaisia puuro-ohjeita, jotka ovat niin käytännöllisiä ;) Paljon kuvia ja ruokajuttuja lisää, kaiken muun ohella. Ja toivon, ettei tämä blogi koskaan muuttuisi liian fitnesspainotteiseksi, koska itseäni ei vaan kiinnostaisi lukea blogia, joka keskittyy pelkästään kisadieettiin ja supertreeneihin ja rusketuksiin tms… :D

 114. Kirjotukset salitreeneistä kiinnostaa. Kuvia saa olla reilusti, sillä ne lisäävät mielenkiintoa. Ruokavaliosi kiinnostaa myös ja näin ollen ohjeet mitä milloinkin kokkaat. Mielestäni blogisi sisältö on nyt erittäin hyvä, eli pidä kiinni tästä! Mukana ollaan! -anu.h-

 115. kerkeekö vielä osallistumaan :) minä olen takkuillen alottamassa omaa projektiani niin olisi kiva kuulla lisää ruokavinkkejä ja sitten noista ravintolisistä. Noista lisistä olen ainakin ihan pihalla. Ihanaa kesää siulle jos vaikka pian alkais jo kunnolla lämmittään aurinko :) :)

 116. Sellaiset ruokaohjeet, jossa tuunaat perinteisiä ”paljon hiilaria, vähän proteiinia”-tyyppisiä ruokia fitnesskelpoisiksi. Suurin osa lounasruokaloiden ruuista on siis just tuollaisia, joihin kaipaisin proteiinilisää.

  Pienet ja ”tehokkaat” treenivideot on hyviä, niinku oot niitä välillä laitellutkin. Ei turhia jaaritteluita ja epämääräisiä hengailuja, vaan pelkkää asiaa. Esimerkkinä tällaisesta esim. olkapäätreeni, jossa näytetään pelkkä liike/liikkeet, eikä niitä (mun mielestä) turhia poseerauksia ja vilkutteluja… :)

 117. On kiva lukea erilaisista treeneistä sekä ruokavaliosta, niistä inspiroituu parhaiten. Myös mentaalipuoli on kiinnostavaa, miten jaksaa tiukkaa kisadieettiä, miltä treenit maistuu ym. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta