Tervetuloa FitFashioniin!

 

Noniin! Se olis ensimmäisen postauksen aika. Katsotaan miten onnistuu ;)

Hetki meni että opin ihan perus asioita tästä uudesta blogipohjasta, ja paljon on vielä opittavaa. Älkää siis hermostuko, kun täällä näyttää vielä suht keskeneräiseltä. Yritän pikapuolin saada kaikki infot ja kuvat ym laitettua paikoilleen ja tehdä tästäkin blogista minun näköiseni :)

 

20130506_123221

 

Elikkä tervetuloa kaikille tännekkin!

Toivotaan että opin päivittelemään tätä nopeesti ja usein ;)

 

Sara

 

sara

5 vastausta artikkeliin “Tervetuloa FitFashioniin!”

  1. Kivat uudet sivut! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, on ollut inspiroivaa luettavaa, kiitos siitä.

    Juttuehdotus: Miten aloittaa treenaaminen ja ruokavalio, niin ettei se tunnu ihan kauhealta elämäntapamuutokselta. Esim tavoitteena laihtua kesän aikana muutama kilo. Ilman että täytyy kokonaan luopua kaikista terassi juomista, ravintolaruuista, ylioppilasjuhlien herkuista yms muista grilliruuista.

  2. Ihania kuvia!! Vaffa nainen!!;)

    Juttuehdotus: voisit kertoa noista kaikista ruokajutuista,+ kuinka/mikä motivoi tekemään niitä oikeita valintoja kun se herkkuannos olis saatavilla ja vaihtoehtona olis se kevyempi ja parempi. Oon usein kattonu kuvista kun rafloissa käydessäsi skippaat niitä annoksen herkkupaloja toisen lautaselle vaikka olisi helppo ”kyllä tämän kerran” :D plus videoita lisää!!!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta