Kuinka sitä oppisis lepäämään?

Mulla on ollut töistä vapaa viikonloppu, ja oon ehtinyt ihan sopivissa määrin täten myös levätä. Lihashan kasvaa levossa, eli se on jo miltein puoli ruokaa ;) Treeni, ruoka ja lepo ;) Lihaksen kasvun pyhä kolminaisuus ;) Yritän parhaimmissa määrin toteuttaa tuota. Ja jos jossain lipsun, niin tuossa lepo asiassa.
Ennen olisin kuvitellut että en olis pysynyt ruokailujen suhteen ruodussa, ja olisin mieluummin levännyt extraa, mutta nyt se on niin että ruokailut sujuu moitteetta, mutta unta ei taida aina olla ihan riittävästi.

Kroppa tarvitsee lepoa palautumiseen ja väsyneenä ei kannata mennä salille. Tajusin sen eilen, kun väkisin raahasin itseni tekemään olkapäitä, vaikka olin toissapäiväisestä treenistä ihan hajalla, kipeä ja poikki. No eihän siitä olkapäiden pomputtelusta mitään tullut, ainoastaan vitutus..
Vatsat sain tehtyy, joka kyllä yllätti.

Eli aina voisi sujua paremmin, varsinkin jos antaa kropan levätä sillon kun kroppa niin vaatii. Treeneistä ei saa kaikkea tehoa irti, jos ei oo tarpeeksi levännyt.
Eli nyt alan kyllä panostamaan tohon lepäämiseen oikein urakalla, ja yritän malttaa pitää ne pakolliset lepopäivät oikeesti lepopäivinä ;)

Kun muu perhe nukkuu suloisesti…äiti bloggaa :)

Tänään oli siis virallisesti lepo, ja niin mä oikeasti teinkin :) Eilen oli viikon vika treeni, josta todisteena maailman kipeimmät vatsalihakset. Oon ollut tosi laiska tekemään vatsoja, vaikka ne on lihakset siinä missä muutkin. Ne vaan jotenin välillä ”jää” tekemättä..

Nukuin tänään jopa päikkärit :) En käyny salilla, enkä lenkillä ;) Eli otin iisisti ja lepäsin ;)
Söin hyvin ja nautin mun perheen seurasta :) Käytiin vähän ostoksilla ja tuttava perheen luona grillaamassa.

Murunen esittelee uusia vaatteita <3

Minä ja Hän – kyläilemään menossa ;)

Mulla on nyt tulevana torstaina kuntotsekkaus Katariinan kanssa. Innolla odotan palautetta ;) Vähän jännittää, sillä ollaan edellisen kerran katottu mun kuntoa marraskuussa 2012, jolloin painoin 64,5kg ja näytin tältä, muistatteko nämä:

 

Alla tänä viikonloppuna otettuja kuvia ja paino 69kg:


On se vaan aika pullava, toivotaan että jotain sieltä joskus kuoriutuu ;)

Ja HUOMIO taas! Haluan muistuttaa kaikkia…!
Huomenna mun blogi sitten viimein siirtyy tuonne FitFashion blogiportaaliin, ja löytyy huomisesta iltapäivästä lähtien osoitteesta gousaragou.fitfashion.fi 
Muutamat blogit sinne onkin jo siirtynyt, joten nähkäämme seuraavan postauksen merkeissä siellä ;)

Nyt kauniita unia, ja oman kullan kuvia ;)

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Kuinka sitä oppisis lepäämään?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta