Mikä ihmeen sarasways

Heippa taas kaikille ja kaikki uudet lukijat, tervetuloa seuraamaan matkaani kohti terveellisempää elämää ja ensimmäisiä bodyfitness kilpailujani :)

Mitenkäs se vappu teillä sujui? Maistuiko sima? Entäpä muut vappuherkut? :)
Meillä oli mukavat vappu juhlat <3 Ninan <3 luona, josta jatkettiinkin keskustaan :) Terkkuja vaan niille blogilukijoille keneen törmäsin ;)

Eilen oltiinkin sitten vappulounaalla linnanmäellä.

Tämä aamu alkoi mukavasti, kun kävin mun isän kanssa aamupalalla Hakaniemenhallissa ja sopimassa tulevista markkinointi ja nettisivu/blogiasioista. Mun isä auttaa mua tässä nettihomman pyörittämisessä, itse kun en ole mikään penaalin terävin kynä siinä asiassa ;) Bloggaaminen vielä sujuu suht hyvin, mutta muu sen ympärillä pyörivä on mulle hepreaa :)

Tässä välissä muistuttaisin taas että mun blogi siirtyy maanantaina 6.5.2013 osoitteeseen gousaragou.fitfashion.fi  
ja löytyy siis maanantaista eteenpäin uudesta osoitteesta.
Toivottavasti kaikki jatkatte edelleen blogin seuraamista :*

Mulla on myös rakenteilla omat nettisivut Sarasways.fi, ja ne valmistuu pikkuhiljaa. Uteliaat voi käydä jo kurkkimassa ;) Samalla sarasways nimellä löytyy myös mun oma youtube kanava, jossa mm. treenivideoita.

Sain aamun aikana mm. laitettua tonne vasempaan ylälaitaan ton instagrammi logon, eli siitä painamalla pääsee seuraamaan mua myös sitä kautta.

tänään selkätreenin päätteeksi

Ja loppuun vielä kuva uusimmasta Bodaus -lehdestä, jonka saa kaikista suurimmista lehtipisteistä, kipi-kapi ostoksille, lehdessä on paljon hyviä juttuja ;)

Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Mikä ihmeen sarasways”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta