+6kgApuaaaa!
Taas samaa voivottelen.. Mihin tää aika menee? En oo yhtään ehtinyt istua aloilleni ja kirjoittelemaan blogiin, edellinen postaus taitaa olla torstailta :/
Taas on kännykkä täynnä kuvia monelta päivältä ja kaikista treeneistä :) Kuvapainotteista ja sekavaa postausta siis tiedossa.

Päivittelin tuossa itsekseni sitä, miten tykkään mun ulkomuodosta nyt ja kuinka viihdyn kropassani. Aamupaino näytti tänään 69kg, eikä haittaa yhtään :)
Vuosi sitten tähän aikaan olin päivittänyt muutaman infon itsestäni, ja kirjoitin seuraavaa:

”Nuoruuden olin hoikka ja esikoiseni syntymän jälkeen paino alkoi nousemaan.
Painoni pyöri vuonna 2011 vielä 75-80kg kulmilla. Kesällä 2011 painoin 76kg ja päätin alkaa pudottaa painoa, pikkuhiljaa. Tammikuussa 2012 painoni oli 70kg ja siitä oli vieläkin päästävä alemmas. Silloin päätin aloittaa bloggaamisen. Nyt painoni on 63,5kg ja yritän kasvattaa mun lihaksia!”

Tuo on siis kirjoitettu tasan vuosi sitten :) Tuolloin näytin tältä, pikku rääpäle :)

 
 

Tällä hetkellä, +6kg painavampana tunnen viihtyväni kropassani enemmän kuin tuolloin. Eli ei se onni aina oo siitä painosta kiinni, vaikka pitkään uskottelin itselleni, että mun on päästävä kuuteen kymppiin. 
 

Perjantain jumpalta :)
 

Uskon että lihasta on tullut, mutta niin varmasti läskiäkin. Ja niin sitä taitaa väkisinkin tulla.
En halua, enkä ota, yhtään stressiä nyt tästä, vaan hymyssä suin jatkan treenaamista kohti massiivisempaa, mutta fitimpää minää ;)

Lauantain jumpalta

Välipalaa töissä
 
 

Lauantaina katseltiin koko perheen elokuvaa <3 tytöt <3

..ja tehtiin proteiini pizzaa. Pohja on tehty kanasta ja munasta ;)

 
 

 
 

 
 

Sunnuntaina vietettiin perheen kesken aikaa Leikkiluolassa :)

Ja tuo eilinen oli kyllä onnen päivä! :) On se jännä miten pienestä voi ilo irrota! :) Mä meinaa sain tehtyä mun ensimmäisen leuan! Ei mikään malli suoritus, mutta ilman hyppäämistä, niin oon ihan happy ;) Ja siitä todistua aineistoa tässä :)

 

 

Tytön tennistreeneissä <3

 

Tänään oli pitkästä aikaa aivan susi sali :( vuorossa oli etureidet ja pohkeet, ja mikään ei toiminut. Turhautti niin paljon, että jätin treenit kesken, eli en tehnyt pohkeita ollenkaan. Etureidet sain tehtyä, mutta nekin meni nyt miten meni. Olisin pystynyt parempaan, mutta jos ei oo fiilistä (miksi ei ollut, en käsitä) niin turha väkisin vääntää. Huomenna ohjattu rinta-olkapää treeni, ja aijon tehdä parhaani ja enemmän! Toista paskaa salikertaa tälle viikolle ei suoda! ;)

Kuvaan pystyi pikku hymyn vääntää silti, vaikka vitutti pirusti
 
 
 
Ja hei, onneks on ystävät! Mun tämän aamun pelasti vaihteeksi Nina, ja maukas lounas seura ;)
 

 
 
 
 
Mitäs kaikkea kivaa teillä on vapuksi suunnitteilla?
;)
 
 
Sara
sara

18 vastausta artikkeliin “+6kg”

  1. Voisitko tehdä postauksen tuon pitsan tekemisestä? Alkoi kiinnostaa, itsekin kovasti (yritän) treenata ja jotain tuollaista kaipais välillä perus kanaa ja kasviksia settien kaveriksi? :)

  2. Mulla on just se paino kyllä niin hirveenä paiseena päässä. Koko aika jyskyttää se että pitäis painaa alle 60kg (162cm pitkä)ja sitten toisaalta koitan uskotella itselle että treenaisin vaan ihan rauhassa niin kyllä se kroppa siitä muokkautuu.. Ehkä tääkin postaus antaa vahvistusta jälkimmäiseen. =) Koska kyllähän sitä painoa sais alas kun söis minikaloreilla, mutta enhän mä jaksais sitten treenata yhtään.. on tää elämä vaikiaa.. vappuna syön kyllä yhden munkin ja juon pari lasia simaa. Siinä vappusuunnitelmia kerrakseen!

  3. Jännännäköinen pizza.. saiskohan oman miehen syömään tuollaista :D Itsellä vaa-an lukemat tuntuu nousevan, on aina välillä vaikea hyväksyä, vaikka pelikuva näyttäisi mieluiselta, niin se luku lukuna tuntuu kovalta. Oma paino huitelee myös tuossa 68-70kg:ssa parhaillaan.

  4. Moi, hyvältä näytät! käyn aina töissä tsekkaamassa päivityksesi. Ja nyt kävin jo tutustumassa salilla. Katsotaan.. Pudotettavaa olisi. Kiitos inspiraatiosta!Tuo pitsan resepti kiinnostaisi myös =)Tsemppiä kevääseen kovasti!

  5. Olen kanssasi samaa mieltä; näytät nyt paremmalta kuin 6kiloa sitten. :) se että painaa vähän tai paljon, ei vaikuta siihen näyttääkö hyvältä. Omasta mielestäni sopiva lihaksikkuus ja ryhdikkyys on hyvännäköistä. Ja näitähän sulta löytyy. Multakin vielä joskus :D

  6. Mulla oli samanlainen ilonhetki viime viikolla, tai oikeestaan kaks ja puol kertanen… :D mä sain siis omin avuin kaks ja puol leukaa, meinasin haleta onnesta siellä tupaten täydellä salilla!!!!!

  7. Kysyin et millasta palautusjuomaa juot treenien jälkeen? vai juotko mitään.. itse olen miettinyt että mitä tässä olis järkevintä rupee ottaa treenin jälkeen.. :)

    • Juon SportLifeNutritionin Recovery+ juomajauhetta sekoitettuna veteen. vanilja on mun lemppari maku ;) suosittelen :) helppo ja hyvä, eikä kallis ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta