Viikot menee hujauksessa

Viikko alkaa lähestyä loppua, ja hyvällä sykkeellä oon tänkin viikon vetänyt. Treenit kulkee hyvin, ja mieli on virkeä. Vähän on ollut väsymystä aamuisin, mutta kyllä se viimeistään salilla aina helpottaa ;) Kohta on jo toukokuu, mihin tää aika katoaa! Toivottavasti lihaksiin ;) hahaha

Eilen kävin ystäväni Julian kanssa tekemässä selkä takajalka treenin. Sain takareidet sjmv:sta niin jumiin, että tänään on ollut vaikeuksia kävellä, saati käydä istumaan :D Jollakin tavalla ihana fiilis, vaikka sattuukin ;) heh.

 
 

Mä olen viettänyt tänään aivan mieletöntä kesäpäivää! Oon niin kesäihminen kuin vaan olla voi :)
Mulla oli tänään iltavuoro, eli koko aamupäivä vapaata.
Päivä alkoi loistavasti herkullisilla avocado kauraleivillä ;) Kivaa vaihtelua puurolle, vaikka puuroa ei kyllä voita mikään! :)

Aamiaisen jälkeen käytiin Ninan kanssa tekemässä kevyt aerobinen salilla, jonka jälkeen käytiin lounastelemassa helsingin keskustassa, kauniissa meri maisemissa, CafeCarusellissa.
En muista milloin olisin syönyt niin hyvää lohikeittoa, kun siellä tänään! Nam!

 
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pari fotoa vielä.. jaksatteko :)
 
 

 
 

Meillä oli niin hauskaa! Ihan huippu päivä :)
 
 
 


Lounaan jälkeen kahviteltiin ja ajettiin Ninalle. Käytiin päiväkävelyllä mun lemppari karvakamun, eli Ninan koiran kanssa :)
Olen koiraihminen ehdottomasti. Meillä on ollut koiria mun elämän aikana, mutta tällä hetkellä koiran ottaminen ei olisi meidän perheeseen ehkä fiksuin ratkaisu. Mulla ja mun miehellä ei olisi aikaa sille, ja lapsetkaan ei ole vielä ulkoilutus ikäisiä.. eli ehkä muutaman vuoden päästä ;)
Onneks mulla on paljon koirakamuja, joita treffaamalla saa aina hetkellisesti poistettua tuota koira-hali-pulaa :)

Sara loves Eki <3

 
 

Lenkin jälkeen sit vähän välipalaa ja illaksi töihin.
 
Nyt olen jo kotona ja alan valmistautumaan hiusten värjäys hommiin :) Uuden bannerikuvan kuvaukset tulossa, niin pitää olla tukka kunnossa ;) heh..
 
Huomiset treenikamppeet on pakattu laukkuun, ja aamutreeni klo 9 sovittu salille.
Kauniita unia kaikille! :)
 
 
 
Sara

sara

10 vastausta artikkeliin “Viikot menee hujauksessa”

  1. Moi,saanko kysyy että miks et oo sun lasten kanssa päivisin ennen töitä? Tää ei ole mitään ilkeilyä, ihan vaan siis kiinnostaa :) onko ne jo koulussa tai viihtyy tarhassa niin hyvin ettei haluu olla sieltä pois vai miksi? Itse kun mietin omalla kohallani, niin koen että aamupäivä lasten kanssa on ihan sama kuin ilta töiden jälkeen, eli jotenkin mun velvollisuus.

    • Heippa. mun vanhempi tyttö on koulussa ja nuorempi päiväkodissa. vien tytön päikkäriin klo 9-10, josta menen töihin. suon itselleni joskus ”rentoilu” aamun, jos menen iltavuoroon. mun iltavuoro alkaa klo 15, ja mies pääsee vasta 16, eli siksi vien tytön myös mun iltavuoron aikaan päiväkotiin aamulla. ja kyllä lapseni myös viihtyvät koulussa ja päiväkodissa, kamalaahan se olis jos niitä sinne väkisin joutuisi jättämään :D

    • Niinpä, et sit kuitenkin aamut on yhteistä aikaa :) Kyselin vaan, koska kaipailen myös vähän vinkkiä siihen miten itse järjestäisin aikaa liikunnalle. Kolmen lapsen ja vuorotyön kanssa se on hiukan haastavaa! Sitten tosin hiukan helpottaa kun nuorinkin menee kouluun, koska sinnehän on pakko mennä aamuisin, jolloin mulle jää pakostakin omaa aikaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta