Bloggaamisesta

Huomenta!

Tänään ei ole tiedossa videopostausta, mutta en sano ”ei koskaan” sillä niitä on ihan mukava tehdä, ja ne alkaa sujumaan ja kuullostamaan suht luonteviltakin :) Eli jatkossa, kyllä niitä täällä näkyy ;)
Nyt on kuvia eiliseltä etureisi-pohje jumpalta :) Seuraa sain Monnasta ja Juliasta.

 
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Mietiskelin tossa eilen sitä, miten pitkälle omassa elämäntapaprojekstissa olen päässyt. Iso kiitos siitä kuuluu tälle blogille.
Perustin blogin tammikuussa 2012 laihdutuksen ja kuntoilun tueksi. Ajattelin, että kun teen laihduttamis urakasta julkista, niin mun on pakko onnistua!
Oon ollut luovuttaja. Aloittanut asioita, ja jättänyt ne kesken. Samoin kävi aina laihduttamisen kanssa. Kuntoilin ja söin hetken hyvin, kunnes makeanhimo tai juhliminen vei voiton, ja kaikki työ vedettiin vessan pöntöstä alas.
Tässä reilun vuoden aikana olen oppinut itsestäni paljon. Minusta on tullut kärsivällisempi, luottavaisempi, itsevarmempi ja viisaampi.
Olen päässyt nyt siihen pisteeseen tätä ns. ”projektia” että en halua enkä aijo enää luovuttaa! Mä en ole luovuttaja!
Mikä järki olisi perääntyä, ja heittää kaikki tämä työ hukkaan? No ei mikään! Mä haluan kehittyä ja oppia uutta, ja ennen kaikkea; voida hyvin!

2010 – 2013

Tämä blogi on myös kovin minun näköinen. Ja niin pitää ollakkain. Minä päätän mitä täällä julkaisen ja milloin. Jonkinverran on tullut myös kommenttia siitä miten jaksan päivästä toiseen poseerata eri paikoissa, ja samoissa asennoissa ja ja ja.. :)
No.. Itse pidän blogista missä on paljon kuvia. On kiva nähdä miltä bloggaaja näyttää niin arkena kuin juhlassa, salilla tai työssä. Eli päästä mahdollisimman lähelle, ja sisälle bloggaajan elämään. Toki rajansa kaikella. Vaikka mielellänihän kutsuisin teidät kaikki päiväkahville mun luokse ja tutustuttaisi teidät mun ihanaan perheeseen ;)

No siitä aasinsiltana sitten siihen toiseen tärkeään, eli teihin lukijoihin.
Kirjoitin että iso kiitos kuuluu tälle blogille, mutta eihän tää blogi toimisi ilman lukijoita!
Te olette mahtavia! Ihanaa saada palautetta, oli se sitten positiivista, negatiivista, rakentavaa tai mitä vaan :) Kaikki kommentit otat yksitellen luettavaksi ja annan niille aikani. Hienoa että näin moni on kiinnostunut elämästäni, ja lukee postailuja säännöllisesti.

salille mars!

Sit loppuun vielä blogiuutisia. Suomeen ollaan avaamassa urheilulliseen elämäntyyliin keskittynyt blogiyhteisö. Sivuston nimi on FitFashion.fi ja se avataan toukokuun alussa! Sivustolle on tulossa paljon hyviä urheiluun ja treenaamiseen keskittyviä blogeja! Myös minä siirrän blogini kyseisen blogiyhteisön alle.

Blogini sisältö pysyy samanlaisena, eikä muutu mitenkään siirrossa. Mun blogin lukijana myös sinä hyödyt siirrosta, sillä yhteisön kautta löydät muiden urheilulliseen elämäntyyliin keskittyneiden bloggaajien sivut paremmin ja niiden seuraaminen on helpompaa yhden sivuston alla :)

Siirron jälkeen blogini tulee löytymään osoitteesta:

gousaragou.fitfashion.fi

Kerron tuosta vielä lisää lähempänä H-hetkeä ;)

Nyt kamat kasaan, puuro nassuun ja salille! Aamusali-paras sali! ;) Kävin eilen muuten siellä ripisihuollossa, joten nyt kelpaa nostella painoja kun on silmät kunnossa ;) heh- heh :)
No hei, eihän noilla entisillä uskaltanut edes ulos lähteä, kun sojotti minne sattuu :D myös kulmat laitettiin ruotuun, ne kun tuppaa kasvamaan niin nopeasti :) Kiitti Heli <3

before – after

Ihanaa tiistaita! ;)

Sara

sara

39 vastausta artikkeliin “Bloggaamisesta”

 1. Törkiän upiaa Sara!! <3 Iha huikean muutoksen oot tehny, ja matka jatkuu! <3 Oliko 90kg plus kelkka hack? POWERIA on, hienoa!! Mitkä nuo ihanat trikoot, caprit?

  • Heippa Kerttuli <3 hackissa oli parhaimmillaan 100kg plus kelkka ja 13 toistoa, tuo kuva on 80+kelkka, kun ei pystyny tytöt ottaa kuvia satasesta, kun olivat varmistelemassa ;) trikoot on kreikasta kesällä :)

 2. Moi Sara! Mistä noi sun farkkutreenipöksyt on? Sulla on tosi kivan näköisiä vaatteita, tykkään kovasti!Ihanaa viikonalkua sulle! Olis kyllä kiva päästä sille puolen Helsinkiä joskus treenaamaan teidän supermimmien kans ;)

  • moik. pöksyt on kreikasta :) ja mä taas fanitan sun flag nor fail vaatteita! Dana on niin kuuma ;) ja sen vaatteet kivoja! tilataaks joskus yhessä!!! :) ja tuu vaa tänne hertsikaan päin treenailee some day ;)

 3. Ihan kyllä huikean muutoksen oot saanut aikaan, mahtavaa! onnea siitä! :) Löysin blogisi samoihin aikoihin, kun alotin treenaamisen eli tämän vuoden alussa ja blogisi seuraaminen on lisännyt omaakin motivaatiota, kun näkee upeita kuviasi ja lukee kokemuksiasi. Aijon niin tulla tsemppaamaan ja katsomaan kisoja, sitten kun niihin osallistut! Hyviä treenejä ja kivaa kevättä! :) T. Annika

 4. Wau, uskomaton muutos tuon vanhan ja nykyisen kuvan välillä! Upea olet! Sun blogi on ihana ja saan itselleni myös sun juttujen lukemisesta ja kuvien katsomisesta paljon motivaatiota ja uskoa omaan elämänmuutosprojektiin. Ja nuo jutut blogin hyödyllisyydestä ja avusta tällä matkalla ois voinu tulla mun suusta! Samanlaisia epäonnistumisia ja luovuttamista taustalla, mutta nyt tää niin onnistuu! :) Tsemppiä omaan projektiisi!

  • heissan. ja kiitos :) kyllä itseänikin naurattaa välillä nuo muutoskuvat :D heh. kiitos tsempistä, sitä samaa myös sinulle! ;)

 5. Kirjotat kyllä just siihen tyyliin että tekis mieli tullakkin päiväkahville:D:D tsemppiä treeneihin, oot päässy jo todella pitkälle ja näytät upeeta esimerkkiä muille:)

 6. Vähänkö on kivaa päästä fitfashionille tollaisten megabloggaajien joukkoon :)!!Mäkin utelen mistä noi pöksyt? Aivan superihanat!Mäkin ajattelin kommentoida, kun jotkut ei tykkää kuvista… Sulla on tosi kivoja vaatteita, joten ihan siksikin on kiva että tulee ”päivän asu” tyyppisiä postauksia! Mutta sulla ei oo sentään samasta asusta sitä kymmentä kuvaa joissa kaikissa tuijotat vieno hymy naamalla kengänkärkiin :D!!

  • Moi ja hei jee :) oon niin innoissani myös tuosta blogiportaalista ;) siitä tulee huippu :) pöksyt on kreikasta… kurjuus :) voisin alkaa pitää ”päivän asu” -postailu osuutta ;) jos se muitakin kiinostaa :D

 7. Ties monettako kerta tää sama virsi, mutta: HUH HUH!Löysin blogisi suht varhaisessa vaiheessa ja varsinkin sun itsekuri on motivoinut muakin. Jokin aika sitten pidin taukoa blogien lukemisesta ja kun löysin tänne takaisin, oikein äimistelin millainen muutos sussa oli sinä aikana tapahtunut. Ja nimenomaan siinä lihaksen määrässä! Sun kropasta näkee jo kilometrien päähän että töitä on tehty :) Kovaa tsemppiä vaan jatkoon! Taivaltasi kisoihin seurataan innolla :)/ Mari

  • hupsu, heh heh ;) kiva viesti, kiitos siitä :) ja paljon kiitoksia tsempistä, niitä tarvitaan rutkasti ;) kivaa kesää sinullekkin :)

 8. Oot rautaa Sara :) Ihan pakko kysyä että mistä tuo sun yybermagee tähti/gebardi huivi on ? <3 <3 Sähän voisit vaikka muotiblogonki pistää pystyyn..:) kun sun vaatteista tykätään muutkin kuin mä :)

  • heiiii :) heh, muotiblogi, se oiskin hyvä, sillä lapsena mun toiveammatti oli muotisuunnittelija ja voitte arvata mikä oli mun lempi tv sarja ;) kauniit ja rohkeat ;) kikakika xD huivi on aleksi13:sta ;)

 9. Vau, oot kyllä muuttunu valtavasti! Ja ihailen sun nykyistä kuntoa! Itsekin yritän kovaa vauhtia päästä tiukempaan ja lihaisampaan kuntoon :) Hei, toi fitfashion on mun miehen serkun (ainakin yksi perustajista) perustama sivusto, kuulin siitä itsekin vasta hiljattain :)

 10. Moi! Siis ehdottomasti kuvia! Mä tykkään, ja luulen, että kuulun enemmistöön :) Täytyy varmaan kaivaa omat Converset kaapista, näyttää taas pitkästä aikaa tosi kivalta! Ja videopostauksia myös, etenki treeneistä. Oon saanu hyviä vinkkejä omiin käsitreeneihin ja kyllä on haba kasvanu :))

 11. Liityn aiempien kommentoijien joukkoon: Vautsi vau mikä muutos! Lähes alusta asti oon blogias lukenu ja tunnen suorastaan myötäeläväni sun elämää. :D Saan itse intoa hurjasti sun muutoksesta omaan elämääni. Oot kyllä ihan super. :)Ja minäkin kyselen noiden älyttömän ihanien treenihousujen perään! Mistä tuommoset ihanuudet saa, minä haluanhaluanhaluan! :D

  • heiiij ja kiitos :) ihania olette, kivoja kommentteja, punastunnnn :P ja sorii.. housut on ulkomailta, kreikasta, eli sinne vaan kaikki kesällä lomalle ;)

 12. Yleensä mua ei hirveästi toisten treenivaatteet kiinnosta (eikä kyllä omatkaan, mitä mustempaa ja löysempää, sen parempi ;)), mutta noi pöksyt on ihan sikamakeet! :D

  • moikka.. ja sinullekkin, että housut on ulkomailta viime kesänä. uskon kyllä että netistä löytyy jos googlettaa, voin infota täällä jos löydän ;)

  • heip. olen juu kouluttautunut FISAF:in kautta kuntosaliohjaajaksi. olen aina ollut kiinnostunut liikunnasta ja tykkään tehdä töitä ihmisten parissa ja auttaa toisia. nyt tarkoitus vielä lukea jossain vaiheessa pt:ksi…heti kun vaan keksin jostain aikaa ;)

 13. On kyllä itselläkin hieman sama motivaatio kun aloin kirjoitella blogijuttuja liikkumisestani. Paljon helpompi pysyä ruodussa kun laittaa tekemisensä esille. Sinä ja blogisi olette yksi niistä jotka mua tähän kaikkeen innoitti. Mukavaa viikkoa ja jännityksellä odotan uusia sivuja. =)

 14. Huikea ero kuvissa, 2012 vs nyt. Jatka blogissa samaan tyyliin, siksi juuri täällä viihdyn. Kuviakuvia vaan kehiin! Aurinkoista kevättä Sinulle!

 15. Hei Sara! Ekaks iso kiitos kivasta blogista, motivaatio pysyy itelläki korkeella ku saa seurata sun huimaa kehitystä! ;)Mulla ois yks (vähän tyhmä) kysymys, mutta kysynpähän silti. :D Käsittääkseni oot aikanaan laihtunu aika paljon ja tehnyt lapsiakin, mutta nyt oot tosi timmissä kunnossa! Eli siis miten ihmeessä sun iho on palautunu? Oon ihan järkyttyny omasta ihostani… Oon laihtunu vaan noin 8kg kolmeen kuukauteen, mutta tuntuu, että rasvaa on lähteny paljon enemmän, ja tästä hyvästä iho on ku norsulla: löysä ja ryppyinen! Osaatko sanoo että kauanko menee aikaa että se kiinteytyy, vai kiinteytyykö ollenkaan? Auttaako tähän mikään? Varsinkin vatsanahka on aika kauhean näköinen… Oon ihan hämilläni, kuitenkin tuo pudotettu kilomäärä on aika pieni ja pudotettavaa olisi vielä muutama kilo. Tuntuu, ettei tässä uskalla enää kiinteytyä, jos iho jää tuollaiseksi!(Hih, aika turhamaiset ongelmat mulla, mutta unelmakroppaahan tässä tavoitellaan! ;))Kaikkea hyvää sulle ja tsemppiä!

  • heippa. kiitos ja kiva että tykkäät blogista :)kiva kun kysyt, aina saa kysyä ;)ja juu, olen laihduttanut lähivuosina yhteensä sen 20kg verran. laihduttaminen pitää tehdä oikein ja maltilla, jotta iho pysyy kutistumisessa mukana. jos laihtuu paljon nopeasti, silloin iho jää roikkumaan helpommin.mullakin maha palautuu edelleen, ja uskon että se on vasta kisadieetin jälkeen hyvässä nkunnossa. eli hiljaa hyvä tulee ;)paljon tsemppiä ja kärsivällisyyttä vaan sinne!:)

 16. Noilla kuvilla voisit osallistua siihen Iltalehden viikon laihduttaja juttuun. En tiedä oletko itse niitä lukenut, mutta siellä on huimia, laihduttamisessa onnistuneita ihmisiä :)t:17-vuotias tyttö, joka haluaisi omistaa vielä joskus tuollaisen kropan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta