Bikini fitness bikineissä, lajin vaihto/ko?

Sateista torstai iltaa kaikkille.

Ainankin tänne etelä-suomeen. Täällä sataa jo ainankin kolmatta tuntia kaatamalla vettä. Mutta ei haittaa, lumet sulaa, jee! :)
Eilinen ystävä postaus sai mut oikeasti miettimään ystävien tärkeyttä tässä elämässä. En selviäisi ilman mun ystäviä. Monia on todella kova ikävä, sillä nähdään harvoin, mutta tieto siitä että juuri minulla, on niinkin ihana ystävä, helpottaa ikävää <3

Olen nähnyt tänään paljon ystäviäni :) Olen siinä mielessä rikas, että mulla on paljon ystäviä, ja myös kavereita :)

Aamulla ennen treenejä kahvittelin naapurissa Annan luona. Kävin siellä itseasiassa jo eilen illalla istumassa iltaa, ja kokeilemassa Annan biksuja ;)
Lihasmassan kerääminen on tällä hetkellä se mitä teen. En seuraa säännöllisesti vaakaa, tai punnitse tarkalleen aivan jokaista ruokaa. Syön kun on nälkä, mutta kuitenkin järkevästi ja kohtuudella.

Mun kropan malli on lajiin perehtyneiden mielestä aivan täysin body fitness ainesta. Vaikka välillä ketuttaa se, kuinka pieni vielä olen, ja kuinka vähän mulla on lihaksia, en missään vaiheessa ole miettinyt lajin vaihtoa. En halua ”kokeilla” ensin bikiniä, ja siitä sit pyrkiä eteenpäin, vaan oon kokoajan ollut body fitnessin kannalla, ja niin on edelleen. Haluan lihasta! :)

Tuleva BF stara biksu bikineissä ;) Itsevarmuutta löytyy…vai löytyykö?
 

Aamukahvilla Annalla
Annaseni <3

Annan luota kiiruhdin treenaamaan Ninan kanssa. Mulla oli vuorossa selkä-takajalat, ja olipas hyvä treeni. Tarkoitus on antaa persiille nyt kovaa kyytiä, ja muokata sitä mahdollisuuksien mukaan upeaksi fitness pepuksi. Koen että asiat alkaa olee hyvällä mallilla, vaikka muilla saattaakin olla asian suhteen omat mielipiteensä ;) kyllä se sieltä vielä kuoriutuu ;) En aijo antaa periksi, vaan taistelen viimeiseen hengenvetoon asti ;)

Treenin jälkeen maistuu aina ruoka, joten kurvattiin itäkeskukseen ja käytiin lounaalla ja kahvilla :)
Mulla on nykyään aivan hervoton ruokahalu. Tuntuu että voisin syödä joka kerta enemmän. Johtuukohan se siitä, että treenit kovenee kerta kerralta? Ja syön sen verran kuin on nälkä, ei oo mukavaa jäädä nälkäiseksi ;) Rakastanhan ruokaa ja syömistä ;)

Ihanainen nainen <3

<3

Lounastelujen jälkeen käväisin töissä, ja nyt illalla olis tarkoitus rentoutua ja saunoa kotosalla. Huomenna on käsitreeni tiedossa, jota odotan innolla. Hauikset pumppiin vaan ;)

Kivaa illan jatkoa kaikille <3

Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Bikini fitness bikineissä, lajin vaihto/ko?”

  1. Näytät upealta! Paljon tsemppiä!! Mistä olet hommannut ton ihanan mustan timanttipaidan, missä lukee Baby?

  2. Mullakin on ollu koko viikon jatkuva nälkä. Viime viikon elin vähemmillä kaloreilla niin nyt tuntuu että kroppa oikein huutaa ruokaa. On kyllä sitten treenikin kulkenu kun on syönyt =) Sateet on kyllä nyt niin odotettua ettei jaksa edes harmistua vaikka pyöräilee töihin ja joutuu lenkkeilemään sateessa. Teetkö muuten koskaan mitään aerobista liikuntaa?

    • moikka. tällä hetkellä en tee ollenkaan aerobista, keskityn pelkkään punttiin. kovasti tekis mieli lähteä lenkille kun lumet sulaa, mutta en saa lupaa ;) ja sääntöjä on noudatettava jos haluaa parhaita tuloksia ;) :)

  3. Moi Sara!Antaisitko tarkempaa vinkkiä, mistä osoitteesta saisi tilattua noita Baby Phatin vaatteita, kun en millään netistä löydä?Ja – by the way – hyvältä näytät, esimerkkinä mulle, 2:n lapsen fit-elämään vasta hurahtaneelle äidille. :-)t. Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta