Sarastarakin löytyy instagrammista ;)

Hyvää maanantaita kaikille!

Viikko lähtenyt käyntiin rauhallisissa tunnelmissa. Kävin aamulla tapaamassa ystävääni Juliaa ja hänen ihanaa poikaansa Lucaa.  On ne vauvat söpöjä, pientä vauvakuumetta ilmassa?
;)
(Kuvia taas eilisistä treeneistä ja tältä päivältä postauksen lopussa :)

Sit ehdin myös käydä lounaalla mun miehen kanssa, jonka jälkeen oli virtaa mennä salille. Tänään oli vuorossa etureidet ja pohkeet. 4 sarjaa hackia,  prässiä ja reidenojennusta plus 6 sarjaa pohkeita.

Elän tätä kuluvaa vuotta kovin luottavin,  odottavaisin ja toiveikkain mielin. Uskon itseeni ja mahdollisuuksiin. Joka kerta treenin jälkeen tiedän että jotain olisin voinut tehdä paremmin ja niin teenkin, ensi treenissä.
Haluan kehittyä ja olla hyvä siinä, mitä teen. Jos jotain aloitan, en aio jättää sitä kesken.
Tällä hetkellä tähtäimessä siis kevään 2014 bodyfitness kisat, ja kärkikahinat ofcourse ;) Vielä jokin aika sitten mietin,  että ei musta ole tähän, enkä uskonut olevani kisa kunnossa vuoden päästä. Asiat muuttuu, ja niin mielikin!
Luotan itseeni ja valmentajaani 110% joten mikä voisi mennä pieleen?!
No ei mikään! ;)
Eli tervetuloa taas kaikki uudet ja vanhatkin lukijat seuraamaan täksi vuodeksi mun blogia ja mun matkaa kohti ensimmäisiä kisoja. Ne on vuoden päästä!
Ei muuta kun go sara go! ;)

Ainiin. .. mun uuden puhelimen ansiosta mua voi seurata nykyään  instagrammissakin, ja nimellä sarastara ;)

Pus pus

Sara

sara

12 vastausta artikkeliin “Sarastarakin löytyy instagrammista ;)”

  1. Heippa! Oot ihan mahtava nainen!! Oon lukenu sun koko blogin läpi nyt tosiii lyhyessä ajassa. Ihan järjettömän upea muutos sun kropalle :)Semmosta haluaisin kysyä, että kuinka usein sinulla on herkku/tankkauspäiviä? ja onko sinulla niille joku tietty ohje vai syötkö päivän mittäää mitä tekee mieli.. Itse oon nyt ollu 3 kk herkkulakossa :) Noudatan saliohjelmaa ja mulle tehtyä ruokavaliota nytte tällä hetkellä.. Niin haluisin tietää kuinka usein sinulla niitä on ja kyllähän ne varmasti kropalle puustia antaa aina silloin tällöin :) kiitos vastauksesta jo etukäteen supernainen!!! :)

    • moikka.tankkaan lauantaisin, jolloin syön normaalia enemmän hiilareita. ja jos tekee mieli herkkuja, niin silloin on myös lupa herkkuihin :) mutta harvemmin herkuttelen, ku menee maha niin helpolla sekaisin :(

    • Okei! Olen itsekkin ajatellut että ei tässä nyt niiin tiukulla tarvi olla.. Tosiaan kun minullakin painoa 63-64kg ja pituutta 170cm niin ei laihduttaa tarvitsee vaa vähä löllöi pois ja muotoja esiin :)

    • Toi jos mikä on hyvää lääkettä vauva kuumeelle..Taaperot ja vähä isommat uhmaikäiset siis!! Tsemppiä kaikille äideille ja Go Sara Go!!T:kolmen lapsen äiti

  2. Mahtavaa! ja ihanat leopardikuvioiset housut :) heti piti käydä seuraamassa instagrammissa ;D kauheeta kyyläilyä..Oispa itelläkin joku treenari, joka tsemppais täysillä.. :( Mutta kyllä kai sitä yksinkin saa jotain muutosta aikaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta