Motivaatio pyräys Fitness Classicista

Heippa.

Katsotaan miten onnistuu bloggaaminen suoraan kännykällä, uus juttu mulle, sillä mulla on uusi puhelin ja tällä tää vaikuttaisi olevan helpompaa kun sillä vanhalla lumialla.  Nyt näpyttelen siis Samsung galaxy s3:lla. Kestää tovin tottua taas anroidiin. Kuvat on eilen aamulta salilta, eilisistä kisoista, ruoista ja illalta.

Mutta sitten itse otsikon aiheeseen. Oltiin eilen täällä Helsingissä katsomassa Fitness Classic skaboja. Kaikille kilpailijoille hatunnosto siitä että uskaltautuu lavalle esiintymään ja onnea kaikille finalisteille ja voittajille :)
Kuten aina, saan kisoista aivan mieletöntä motivaatiota ja lisää tahdonvoimaa, ku näen miten kovakuntoisia ja onnellisia kilpailijat voivat lavalla olla, kun pääsevät lavalle säteilemään ja tekemään asiaa josta pitää.
Olen aina ollut ehkä jollain tavalla ”salaa” kilpailun tahtoinen ja rakastanut voittamista. En ole ikinä harrastanut niin pitkään mitään, että olisin voinut menestyä ja sijoittua. Mutta oli sitten kyse lautapelistä, laulukilpailusta,  joukkupelistä tai yksilölajista, kilpaileminen on mahtavaa ja voittaminen vieläkin upeampaa. Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Näillä tuntemuksilla ja mielenlujuudella aion tehdä suunnattomasti duunia sen eteen, että pääsen ensi keväänä fitness classicin lavalle näyttämään mihin musta on!

Tälläinen lyhyt päivitys ja kokeilu tällä puhelimella. Lisää kuvia ja kilpailijoiden sijoituksia löytyy mm. Body-lehden nettisivulta.

Sara

sara

7 vastausta artikkeliin “Motivaatio pyräys Fitness Classicista”

  1. Oli varmasti motivaatiopläjäys. Itsekin olisin halunnu tulla kisoja katsomaan mutta kun viikonloppu meni polttareita vietellessä. Näinkin sut sitten illalla Apollossa mutta rohkeus ei riittänyt juttelemiseen asti vaikka siinä lähellä pyörinkin sua ihmettelemässä. =) vässykkä olen, I know.. =) upee mimmi olet luonnossakin.

  2. Ettekö olleet Annan kanssa yhdessä katsomassa kisoja? Oon ymmärtäny, että ootte ihan paita ja peppu, mut postauksistanne saa sen kuvan, että molemmilla oli omat kaverit. Mites nyt näin…? Hui, vuosi enää sun kisoihin, se menee nopeesti! Jännää! :) Kiva kun jaksat postailla näin usein :)T: toinen Anna

    • Moi. Anna oli koko aamun koulussa ja me taas oltiin katsomassa kisoja jo aamusta asti. Paikkoja oli rajoitetusti varattuna ja erkaannuttiin ennen naisten kisojen alkua. Että ei sen kummempaa :)

  3. Hei! Kommenttini liittyy nyt ihan johonkin muuhun kuin blogisi pääasiaan. Haluaisin tietää mitä olet pitänyt tuosta uudesta puhelimestasi? miksi vaihdoit lumian siihen? Itse olen jo pidemmän aikaa säästänyt uuteen puhelimeen (olen opiskelija) ja nyt mietinkin lumia – samsung välillä… Ja myös eri samsung mallien välillä on ollut hakemista, eikös se s4 ilmesty pian? Ja ei, en kaipaa mitään asiantuntijan raporttia vaan ihan perusjampan käyttökokemuksia :) Kiitos!!- Sofia

    • Moikka.Tykkäsin aluksi lumiasta tosi paljon. Puhelimessa oli kaikki mitä tarvitsin. Mutta alkoi yhtäkkiä tuntua, että lumiassa olikin paljon puutteita ja vikoja joihin sitten kyllästyin. ystäväni on DNA:lla töissä, ja suositteli samsungia. olen ollut tyytyväinen vaihtoon :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta