Before and after

Huomenta!

Meillä nukuttiin viimeyönä todella huonosti. Nuorimmainen heräili vähän väliä ja valitteli että jalkoihin sattuu. Varmaan kasvukipuja. Sukat lämpimästi vaan jalkaan ja mieheni kanssa vuorotellen käytiin silittämässä herännyt neitokainen takaisin uneen.
No aamukin alkoi aikaisin, kun tyttö nousi ylös jo tuossa kuuden aikaan. Normaalista nukutaan hyvää unta koko yö ja ainankin seitsemään. Voi olla että tästä päivästä tulee raskas.
Tarvitsen kunnon yöunet, jotta en ole väsynyt.

Kävin eilen tekemässä rinta-olkapää treenin, ja kulki hyvin. Vaikka olin yksin treenaamassa, niin uskalsin lisäta painoja, ilman pelkoa että jään painojen alle :)
Rintaleikkauksesta on nyt 3,5kk ja kaikki on hyvin. Rintaa ja muita ylhäältä tehtäviä liikkeitä pystyy tekemään jo ihan huoletta.
Kuten aikaisemmin olen kirjoittanut, niin paraneminen oli nopeaa ja kivutonta, ja olen tosi tyytyväinen muutenkin koko projektiin. Pohdin kauan, että uskallanko leikkaukseen, mutta onneksi uskaltauduin! Yksi elämäni paraimmista päätöksistä! Alla muutama kuva ennen ja jälkeen leikkauksen.

Ennen
Jälkeen

 

Ennen..
 
 
 
..jälkeen
Ennen…
..jälkeen

Ennen..

..jälkeen
Sara
sara

14 vastausta artikkeliin “Before and after”

 1. Sporttiselta näytät kaikissa kuvissa. Suurin ero kuvien välillä kuitenkin on, että olet oppinut poseeraamaan paremmin ja hankkinut isommat tissit.

 2. Itseasiassa hassua, pitkään blogiasi lukeneena en enää edes muistanut leikkausta! Nyt vasta vertailukuvista hoksasin, että joo onhan eroa aika runsaasti :D Mutta hyvällämaulla olet täytettä laittanut! Itsekin olen joskus leikkausta miettinyt, mutta ainakin toistaiseksi, kun tuota omaa on 70c:n verran olen tyytynyt omiini. Katsotaan sitten asiaa jos päätän kisaamaan lähteä ja dietti vie rinnat. Aina kohtuu rintavana olleena olisi aika shokki varmaan olla ykskaks rinnaton, varsinkin jos ne ei dietin jälkeen palaudukkaan ennalleen.Niin ja kiitos ihanasta hyvänmielen blogista:) Omani löytyy http://elokuisenelamaa.blogspot.fi/

 3. Muutos on luonnollisen näköinen. Näyttää hyvältä sekä kroppa että rintavarustus! :) Kyllä ne omat vaan näyttää niin surkeilta :(

 4. todella motivoiva blogi!:) saanko kysyä mistä nuo housut ovat, joissa on oranssi ’nauha’ vyötäröllä ja oranssia hieman muuallakin(todella selvästi selitetty:D)?

 5. Kisaamista ajatellen oli rintaleikkaus varmasti ihan ehdoton. Kivasti olet tasapainoisen näköinen, rinnat eivät ole liian ison näköiset raameihinsa :) Hyvältä näyttää.

 6. Olen pohtinut paljon silikonirintojen terveysvaikutuksia ja yrittänytkin etsiä tutkimuksia aiheesta. Tutkimuksia on kuitenkin vähän ja pitkäaikaishaittoja onkin ollut hankala vielä osoittaa.Mitä mieltä itse olet asiasta? Oletko pohtinut vaikutuksia, joita materiaalit voivat aiheuttaa elimistössäsi? Tai mahdollista kapseloitumista?

 7. Moikka on ollu hauska lukea sun blogia. Olen itse töissä neuvolassa ja usein vanhemmilta kuulee että olisi mukava liikkua jos olisi aikaa tai kokee että jos käy jumpassa ei ole aikaa lapsille. Olisi mukava lukea postaus treenaamisen ja perhe elämän yhdistämisestä vinkkejä siihen:)?

 8. Upeet on :)
  Olen ite menossa parin viikon päästä myös opetaatioon..
  Reenailen omaksi ilokseni jonkun verran ja mua mietityttää missä tahdissa voi jatkaa harrastusta..
  Saitko jostain selkeät ohjeet?

  • Lääkäriltä saa tarkat ohjeet treenaamiseen ja muuhunkin :) Kysele siltä vaan tarkkaan kaikki mikä mieltä askarruttaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta