Rakentava palaute on aina jees

Perjantai starttasi hyvällä hauis-ojentaja treenillä. Treenistä sen verran, että kyllä sitä on treenin jälkeen kiitollinen sille, joka sua kannustaa ja auttaa siellä salilla.. Kyynelet silmissä musta tuntui taas muutaman kerran siltä, että ois tehnyt mieli huutaa pakkotoistottajalle ”turpa kiinni, en varmana tee enää yhtään toistoo!”  Mutta kun treeni on ohi, sulla on niin voittaja fiilis!
”MÄ tein sen!”
”Olen yhden kovan treenin lähempänä tavoite kroppaani!”

Perjantai iltaa olin viettämässä mun siskolla, kun järjesteltiin lauantaita varten mun kummipojan synttäreitä. Paljon herkkuja saatiin aikaiseksi, ja lauantaina olikin kiva juhlia lasten kesken :) Allaoleva materiaali sisältää kuvia erinlaisista herkuista, enjoy ;)

Leipuri työssään
Pikku poseeraus väliin…

 

..ja homma jatkuu..
…ja jatkuu…
Ja VALMIS! :)
Oli maukastakin ;)
mum mum mum :P
Herkkutaivas :)
Sankari <3
Kummin kulta <3

Myöhemmin tänään…
Syökää kanaa… :D
Ylläolevaan annokseen kuuluva vuohenjuusto 
karkasi yllättäen puolison lautaselle, 
hyvin tarkkaa ;)

Tänään käytiin perheen kanssa ulkona syömässä, jonka jälkeen hyvillä mielin Sporttikujalle treenaamaan Sinin kanssa. Kyllä sai eilen syödyt kakunpalat kyytiä, niin mä ainankin ajattelin ;)
Treenin jälkeen jäätiin vielä hetkeksi kävelemään korkkareilla. Saatiin asiantuntevaa yleisöäkin, ja iloksemme molemmat saatiin hyvää palautetta fysiikasta ja kunnosta. Tuntuu aina kivalta kun joku asiantuntija antaa palautetta. Oli se sitten hyvää tai huonoa.

Kuinkas moni on tulossa ensi lauantaina kulttuuritalolle? :)
Sara

sara

21 vastausta artikkeliin “Rakentava palaute on aina jees”

 1. Siis WHAAAT noita kahta ekaa kuvaa!!??!! Hei nainen, sullahan on jo ihan über-kädet! Huh, tuo kuva mielessäni menenkin seuraavan käsitreenin pariin (kunhan flunssa hellittää)! Kiitos motivaatiobuustista, TAHTOO SAMANLAISET!! ;D

  • :D hah :) kiitos :) hupsu :) hyvä jos motivoin, todella mukava kuulla ;) tsemppiä flunssan kanssa :) selätä se! ;)

 2. Miä oon tulossa siskon kaa! En saanu ketään muuta mukaan(ei oo sellasia kavereita ketä kiinnostais),niin lahjoin siskon maksamalla lipun sinne. Siskon velvollisuudesta ;) + sinä päivänä on miun synttärit,oiva tapa viettää niitä :D

 3. Loistavaa Sara! <3 Kyllä oot kasvanu, kehitystä näkkyy joka päivityksessä, ja tankkaus selevästi meni perille, ku treeni kuluki!! :D

  • Kiitos <3 kiva kuulla! :) kyllä noi tankkauspäivät on tärkeitä, huomaa kyllä että menee perille ;)

 4. Mäkin täällä ihastelen noita sun tassuja! Ketuttaa, kun ei itse pääse tällä hetkellä tän murtuneen käden kanssa käsiä/yläkroppaa tekemään yhtään. No, kun kuukauden päästä saan tän kipsin pois, niin sitten pärähtää käyntiin kyllä sellaiset lihatalkoot tassuihin ja yläkroppaan, että alta pois!Ja Kultsalle olisi myös tarkoitus suunnata kaveria kannustamaan, mutta seura vielä uupuu. Ehkä mä jonkun saan nakitettua seuralaiseks. :D

 5. Sun kädet on kyllä hyvässä kunnossa! Ja muutenkin tietysti oot! :) Ja kyllä, Kultsalle ollaan tulossa. Meidän salin kautta ottivat pikkubussin ja isolla porukalla tullaan kun on kaksi paikallista kisailemassa. :)

 6. Oot kyl mahtavas kunnos!:) kannattasko jos on ylimääräst alottaa laihduttamal ja syket kohottaval liikunnal ja sit ko ylimääräset lähtenyt niin alkaa kerää lihasmassaa? Sä oot muuttunu valtavasti ni aattelin jos sais neuvoa :)

  • moi. riippuu toki paljon on ylimääräistä ja mitkä on tavoitteet? saada paljon lihasta vai lahduttaa? jos vain vähän ylimääräistä ja haluat lihaa, niin salille vaan, kyllä ne vähät extrat sieltä sulaa ;)

 7. Hei!Toivoisin sellaista postausta, jossa kertoisit miten saat pidettyä itsesi samalla laihana (oikeista paikoista), kun käyt kuntosalilla… Itsellä tuntuu että massaa kertyy joka paikkaan liikaakin, ja on sellainen pyöreä olo, kun käy salilla, siksi ei tee mieli oikein käydä… Mutta sinulta tuo näyttää onnistuvan tasapainoisesti tuo lihasten kasvatus ja timmiys :-)

 8. Moikka Sara! En tiedä muistako, mutta oltiin viime syksynä samalla treenileirillä ja muistakseni samassa treeniryhmässä Keravalla. Silloin siellä pukkarissa Heidi totesi mulle, että ennemmin mun laji olis bikini, mutta en vaan osaa kyllä Body Fitness haaveesta luopua :) Oon aina välillä seuraillu blogiasi, jota onkin kiva lukea! Olet kyllä saanut hinosti kehitystä aikaan, ihan tulee pieni kateus ;)Omaa kehitystä ei oikein osaa arvioida saati huomaa samalla tavalla… Ehkä törmätään viikonlopun kisoissa :)Terkuin, Salla

  • Moikka! Ja hei tottakai muistan! kiva kuulla susta! mukavaa että kirjoitit! :) kiitos kivasta kommentista, ja mukava kuulla että kehitykseni näkyy muidenkin silmissä :) Ja törmätään kultsalla, tuu ihmeessä moikkaamaan jos näet mua ;):)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta