Bilehirmusta – punttipirkoksia

Pääsiaislounaalla tänään kaivarissa

Hyvää yötä ja huomenta.
Istun koneella ja kärsin vatsakivusta. Kello on 04 aamuyöllä, enkä saa unta, kun vatsassa möyrii. Ihanaa, just niin mun tuuria. Huomenna (tänään) alkaa taas arki, ja on aikanen herätys, ja mä valvon edelleen :( itku.

No hyvä aika päivittää lyhyesti blogia, jos vatsa vaikka hetken päästä helpottais ja saisin vielä muutaman tunnin unta ennen aamua.

Mun puhelimessa (niinkuin varmaan monen muunkin) on toiminto, jolla pystyy tekemään kuva kollaaseja. Oon ihan innostunut niistä, ja teenkin usein vertailukuvia vanhoista ja uusista, joista sitten huomaa hyvin oman kropan muutoksen ja kehityksen.

Marraskuu 2011   vs.  maaliskuu 2013
 

Helmikuu 2012   vs.  maaliskuu 2013
 

Laihtunut morsian elokuu 2012   vs.  maaliskuu 2013
 

Helmikuu 2012  vs. 2013
 

2009  vs. 2013
 

Elokuu 2012, ei olkapäitä    vs.     huhtikuu 2013
Tammikuu 2012    vs.    maaliskuu 2013

2009  vs.  2013
Kumpi parempi?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bile-hirmu vs….
 

(2009)
 
 
 
 
 
…puntti-pirkko ;)
 
 

(eiliseltä olkapää jumpalta)

(olkapäiden jälkeen poseja)

(tänään etureisi jumpalta)

Mites teillä meni pääsiänen ja pyhät? Mä pääsin nauttimaan oikein pääsiäislounaasta tänään, kun Nina vei mut syömään. Pääsiäinen pelastettu, kun sai pääsiäisen herkkuruokaa, eli lammasta ;)

 
 

Team SportLife ;)

Nyt kokeilemaan, joskohan se uni malttais tulla.

Huomiseen!

Sara

sara

27 vastausta artikkeliin “Bilehirmusta – punttipirkoksia”

 1. punttipirkko vie tämän erän ;) heräsin itse tänään yhdeltä kahden tunnin yöunien jälkeen kamalaa kuumeeseen ja siitä asti olen odotellu unta :( oli mukava yllätys kun täysin kuolleeseen facebookiin ilmestyi linkki tähän päivitykseen.. tsemppiä mahan kans ja kovia treenejä! :)

 2. Tupakoitko edelleen? :o vautsi miten oot saanut lihaa jalkoihin muutamassa kuukaudessa! Samaten toi olkapäiden ero on aika päätähuimaava :D tää antaa mulle toivoa etten turhaa itteeni kuvaile, jos sais itekkin vähän tuloksia aikaseks nopeesti :D

 3. Ihan huikeaa Sara, pakko taas todeta! <3 Oot kyllä tehny niin upean elämäntapamuutoksen, ja tuo kuinka oot kroppaas jo muuttanut, ja kokoajan kehityt ihan silmissä, Respekt, tsemihalitus! <3

 4. Mahtavan muutoksen olet tehnyt. Millä sovelluksella olet tehnyt kollaaseja, en ole vielä perehtynyt uuteen puhelimeeni niin paljon, että olisin löytänyt sopivaa sovellusta.

  • heips :) mulla on tuo nokian lumia 900, ja siinä on semmoinen sovellus kuin Phototastic Free, jolla olen kikkaillut kollaaseja ;)

  • Kiitos, mulla on Lumia 820 ja latailin tuon nyt. Saapas nähdä, että onnistunko kikkailemaan itsekin kollaaseja.

 5. Kyllä punttipirkko vie aina voiton :) melkoinen fitnesskissahan sieltä on kuoriutunut ja matka on vasta alussa! Mieti miltä näytät esim kahden vuoden päästä?? Ooo mikä somelainen muija!

  • jeejee jonna! kiitti! tää somelainen muija meinaa painaa niin kovasti duunii tän kropan eteen et ei oo tosikaan, kahden vuoden päästä sit taas vertaillaan kuvia ;) hehe

 6. Hei, sain vihdoin luettua sun blogin kokonaa läpi ja täytyy sanoo, et oot kyl huikeen muutoksen tehny! Sun blogista saa kyllä hirveesti motivaatiota :) tuli tässä mielee, että tekeekö sun kaveri vielä niitä hevi pipoja, oisko niitä mahollista saada? :)

 7. Oletko Sara koskaan miettinyt vaikuttaako kahvi sinun vatsaasi? Itselläni kahvi aiheuttaa monenlaisia oireita muun muassa kipua ja turvotusta. Minulla on todettu refluksi, joten joudun tarkkailemaan tuota kahvin juontia (ja montaa muutakin ruoka ja juomaa). Välillä voin juoda ja välillä en lainkaan se vaihtelee. Ihana blogi sulla :)

  • Moi. olen miettinyt, ja jopa ajattelin kokeilla olla kokobnaan hetken ilman kahvia, se vaan saattaa olla toooosi vaikeeta.. mutta pakko varmasti jossain vaiheessa kokeilla :) kiva jos tykkäät blogista ;) hih :)

 8. Jo pelkästään naamaa katsomalla huomaa tämän hetken olevan tuhannesti parempi. Iloisuus ja onnellisuus välittyy ruudun tällekin puolelle. Onnittelut saavutuksista, kyllä treenaaminen on ihanaa!

 9. Moikka! Miten pääsit hoitoon julkisella puolella sun vatsavaiojen kanssa? Itsellä nyt lyhyessä ajassa paino noussut yli 3 kg ja vain vantsan seudun mitat noussut. Treeniä 3-4 krt viikossa ja ruokavaliotakin seuraan ja ihmettelen tätä väärää suuntaa..

  • moi. soitin terveyskeskukseen ja sain ajan. kerroin lääkärille vaivat ja sain lähetteet labraan. nyt onkin mentävä vielä jatko tutkimuksiin… huoh :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta