Lauantai illan kuulumiset

 

Nyt olis hauikset ja ojentajat pumpattu. Meni kyllä haukat sen verran mukavaan pumppiin, että ei paljoa enää kropan rasvaisuus häirinnyt :) En edes muista koko asiaa enää ;)
Tänään meillä oli mahdollisuus käydä mun miehen kanssa yhdessä treenaamassa, ja Anna sattui salille myös samaan aikaan :)

 
 
 
Ensin hauikset…

Hauiskääntö maaten käsipainoilla käden yhtäaikaa
 
Käsipainoilla vuorokädet

Tangolla 16kg

Hauiskääntö taljassa narulla

 
 
 
..sitten ojentajat

Dipit laitteessa väärinpäin istuen

Ranskalainenpunnerrus

Kapeapenkki

Ja treenin päätteeksi jaksoi vielä pullistella ja poseerata, eli alla kasapäin kuvia käsistä :) ”yllätys” :)

 
 
 
 
 
 
Kivaa illan jatkoa!
 
 
Sara
Maaliskuu 2013
Huhtikuu 2012
sara

21 vastausta artikkeliin “Lauantai illan kuulumiset”

 1. Ei juma mikä haba! Sun blogi on aivan huippu, saan niin paljon motivaatioo sulta:) Niin hyväs kondikses oot.Pakko kysyä et mistä saat ite motivaatioo salil käymisee? Mäki haluisin samanlaista tahdonvoimaa ja itsekurii ku sulla!

  • hupsu,kiitos mukavasta viestistä :) Mua motivoi muutos jonka näen itsessäni tai muissa mm. läheisissäni. Myös teidän lukijoiden mukavat kommentit tsemppaa jaksamaan :) tää blogi on mulle tosi tärkeä motivaattori. On upeaa kuulla ett mun kuvat tai kirjoitukset motivoi muita, se motivoi taas siten Mua :) tsemppiä ja lujuutta sinne <3

 2. Aika mahtihaba, just tollaset motivoi mua. :D Jotenki en oo vaa vielä syttynyt käsien treenaamiseen, vaikka haluunki kasvattaa habaa…

 3. Moi! Sinun mahasta halusin sanoa muutaman sanan. Mulla oli aivan samanlaisia mahanturpoamisongelmia. Kävin kaikki keliakia, laktoosi jne kokeet, mutta mitään ei ollut. On siis toiminnallinen vatsa. Jätin kaikki hapolliset, happamat ja tuliset ruoat sekä riisin, vehnän ja ruisleivän pois. En syö myöskään banaania. Pahinta vatsalle on kahvi, purkka, hiilihapot ja hedelmät tyhjään vatsaan sekä MAKEUTUSAINEET. Ei siis mitään light tai keinotekoisesti makeutettuja juttuja kuten lihht limsoja ja mehukeittoja. Maitorahkakin tekee oireita! Joskus vatsa turposi maitorahkapurkista niin, että olin ihan kuin synnyttämään menossa. Suosittelen ottamaan vatsahappobakteeria ja oliiviöljyä. Vältä myös sipulia, paprikaa, kaalia ja sieniä. Kvinoa on tosi hyvää vatsalle ja siinä on hyvin protskua ja mineraaleja. Tsemppiä mahajuttujuihin ja treeniin ja kokeile välttää erityisesti kahvin ja maitorahkan nauttimista samaan aikaan!

  • Moikka. kiitos viestistäsi :) pää menee ihan sekaisin noista kaikista ruoka-aineista jota ei saa syödä ja mitä voi syödä… odotan nyt että ne tulokset tulee, ja rupean sen mukaan tekemään karsontoja ruoka-aineisiin :)kiitos tsempeistä! eiköhän tämä tästä ;)

 4. Hei!Mulla olis yks kysymys. Oon hirveen kiireinen 21v naikkonen. Olen aloittanut laihdutuksen tänä keväänä. Käyn salilla 4 krt/vk ja joudan käymään vain aamulla ennen kouluun menoa. Koulu alkaa puoli 9 joka aamu ja herään aina siinä vähä jälkeen 5 aamulla. Mitä mun kannattaisi syödä ennen salille menoa?? Onko parempi syödä jotain ennen sinne menoa vaiko olla syömättä mitään?Kiitos vastauksestasi! :)

  • Heippa!Ennen salille menoa on aina hyvä syödä. Näin jaksat tehdä treenisi paremmin. Puuro on mielestäni paras aamupala :) Puuron sekaan voit laittaa vaikka marjoja ja raejuustoa plus tilkka öljyä. Näin saat hiilareita, kuituja ja proteiinia ja rasvat. tsemppiä sinulle! mikä tahansa on mahdollista, muista se ;)

  • Hei Minna! Kiitos itsellesi! Mielenkiinnolla seuraan myös sinun elämää blogistasi! Tsemppiä ja ihania päiviä sinulle ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta