Humpat vaihdetaan jumppaan!

Kivaa lankalauantaita!

Mun lanka oli kyl eilen totaalisen palanut, kun vietin maailman kamalinta ja väsyneintä päivää kotona.
Nää krapula päivitykset ei oo mun mielestä mitään ihan parasta treeni-blogi päivittelyä, mutta kun olen luvannut kirjoittaa blogiini muustakin kun treeneistä, niin muutama sana tähän tosta mun viime torstaista :) Vaihtelua arkeen ;) Huh.. en kaipaa kyllä samanlaista vaihtelua taas vähään aikaan ;)

Mulla alkoi torstaina siis ”pitkät” pääsiäisvapaat. Hyvä tilaisuus siis tehdä jotain muuta, kun normaalisti. Kokoonnuttiin mun muutaman läheisen tyttökaverin kanssa Helen luokse istumaan iltaa, josta suunnattiin yöllä vielä helsingin keskustaan tanssimaan.
Ilta oli onnistunut ja mukava! Meillä oli tosi kivaa!

Girls night out <3
 

Herkkuua on siinä monenlaista…
 

Heleni <3
 

Perus Sara :)
 

Sori Hele ;)
 

Kotia kohti :)
 

Ja fiksut tytöt piti vielä keskenään byjama-jatkot…
 

…ja meno on hienosti tallennettu kännykkään. Huh huh :D
 

Tais olla vauhdikkaat pirskeet :)

Vaikka oli kivaa ja mukavaa ja ja ja, niin kyllä taas eilen muistui mieleen se, miksi sitä ei käy ryyppäämässä useammin :) Se olo eilen aamulla oli just niin kamala kun pelkäsinkin.
Onneks sitä ei kestänyt kauan, sillä olin jo iltapäivästä ihan pelikunnossa ja lasten kanssa reippaana Hoplopissa leikkimässä, vaikka vähän väsyttikin :)

 

 

Huomatkaa väsähtäneet takapenkkiläiset :)

Tänään olo on ollut jo ihan normaali, mitä nyt pientä turvotusta havaittavissa, mutta eipä se haittaa.
Kävin jo reippaana töissäkin pyörähtämässä, sillä meillä oli salilla tänään inbody 230 mittaus.
Feel good trainersin Veli-Pekka kävi mittailemassa meidän asiakkaita. Kiitos Velu vielä! :)

Ennen mittausta vielä nauratti :)

Asiakkaiden jälkeen kävin itsekkin kuulemassa tuomioni. Pitkään mietin että haluanko mitattavaksi ollenkaan, sillä edellisestä mittauksesta on vaan 2kk aikaa, ja tämän kahden kuukauden aikana paino on vaan noussut, plus että oon just ollu humppaamassa, ja kroppa on ihan turvoksissa.
No kävin nyt kuitenkin sit mittauksessa, ja tulos on se että paino on noussut 5kg, ja oon tämän 2kk aikana saanut 3kg rasvaa ja 1,3kg lihasta.. ei paljon innostanut tuo lihasmassan kasvaminen, ku rasvaa oli tullut NOIN PALJON!
Tästä kaikesta syytän tätä vatsaa joka ei toimi. Toivon että saan jotain järkeviä tuloksia niistä kokeista joissa kävin tämän vatsan takia. Tulokset tulee ensiviikolla. 
No tuo lihasmassan kasvaminen on tosiaan oikeasti todella positiivinen yllätys, sillä olen saanut nyt lihaa muutamassa kuukaudessa miltein yhtä paljon kun edellisen koko vuoden aikana. Ja sitähän sanotaan, että olisi hyvä käydä aina samalla mittarilla, ja nää oli eri. Eli sekin voi näkyä hieman tuloksissa.
Liha on myös tullut tasaisesti koko kroppaan, joka miellytti myös.
No ei pidä murehtia tosta rasvasta nyt, kyllä se siitä vielä lähtee, kun sitä alkaa polttamaan ;) Nythän en tee mitään sen eteen että se lähtis, koska pääpaino on nyt metsästää ne lihat tähän kroppaan :)

Jännät paikat..

Tuloksien vertailua..

Yhyyy, hymy hyytyi, toi rasvan määrä :/

Tänään olisi sit tarkoitus mennä treenaamaan käsiä. Niistä päivittelyä sitten seuraavaksi ;) Palaillaan :)

Sara

sara

14 vastausta artikkeliin “Humpat vaihdetaan jumppaan!”

  1. Nyt on pakko kommentoida tohon 1,3 kg lihasta kahdessa kuukaudessa… Naisen on optimaalisella (päivänvalon kestävällä) treenillä mahdollista saada n. 2kg lihasmassaa VUODESSA. (Nestettähän lihassoluissa voi olla painoa lisäämässä, mutta se sieltä levossa poistuu.) Että ei taida olla ihan todellinen tuo sun lihas”kasvu”. ;)

    • Heippa. Joo, jos luit teksin kokonaan niin olen samaa mieltiä. Niinkuin kirjoitin, että ei noihin tuloksiin ole ihan uskominen, kun mittaukset tehty eri laitteilla. Vaikka lihaskasvussakin tapahtuu pyrähdyksi. Nesietinenhän mä olin ton mittauksen aikana muutenkin, kun tuli otettua pari märkää torstaina ;)

    • Hei, ajattelinpa vain heittää oman ajatukseni tähän koskien tuota aiemmin kommentoineen Anonyymin kirjoitusta. Monestihan näitä tiettyjä maksimikilomääriä kuulee mitä voi vuodessa saada ja ihan yhtä paljon kuulee niitä kumoavia tapauksia, että eiköhän tämä ole niin ihmiskohtainen asia, ettei voi mitään tiettyä lukua sanoa. Omasta mielestäni tuo sun tulos voi pitää paikkansaki, sulle on kuitenkin ihan selvästi tullu lisää lihasta. Mutta piti luku paperissa paikkansa tai ei, niin pääasiahan kuitenkin on, että lihasta tulee jatkuvasti. Olen tässä oman ”projektini” aikana oppinut jostain syystä aimo annoksen kärrrrrsivällisyyttä.

  2. Miksei tommonen lihasmassan nousu vois ollakin mahdollista, just noinkin lyhyellä reenitaustalla ja siitäkin ilmeisesti (?) pitkän pätkän ollut vaan miinuskaloreilla. Reenikin on järkevää ja nyt hyvin plussilla niin MIKSEI! Ja se rasva palaa, niinku tiedät, iloisesti sitten kun sen aika on :) p.s. Upee saavutus jo tähän mennessä, anna palaa ja anna sotarummun paukkua!!! Terv. E6 ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta