Videologi

Pikaiset päivittelyt eiliseltä ja tältä päivältä.
Eilen kävin tekee rinnan ja olkapäät ja tänään vuorossa selkä-takareidet-pakarat. Huomenna lepopäivä, joten tänään voikin ottaa rennosti ja käydä tyttöjen kanssa ulkoiluttamassa korkkareita helsingin yöelämässä ;) Ken liittyy seuraamme villiin? Onko helsingissä tänään muita viihteelle lähtijöitä?

Tässä alla pari valaan treenivideoo eiliseltä ja tältä päivältä :)

Ihkuu pääsiäistä kaikille ;)
Sara
sara

11 vastausta artikkeliin “Videologi”

    • moikka. en oo tehnyt nyt rintaleikkauksen jälkeen tavallista penkkiä kun yhden kerran, ja se ei oikein luonnistunut, kun en uskalla laittaa painoja vielä.. teen rintapäivänä pääliikkeenä vinopenkin laitteessa :) siinä laitan tällä hetkellä max 17,5kg / puoli :)

    • Ok.. Ois vaan mielenkiintoista verrata kun ollaan suht saman kokoisia (multa vaan noi tissit puuttuu ;)). Ite teen penkkiä tällä hetkellä max 42,5 kilolla (siis tanko 20 ja päissä 10+1,25) ja 6-10 toistoa per sarja. Vino”penkkiä” teen 16 kilon käsipainoilla. :)

  1. Mä oon ihan kade tosta sun habasta! :) Ite pääsin tänään aamulla kahen viikon sairastelun jälkeen salille, ja itku meinas päästä kun piti niin pienillä painoilla tehä… Mutta tästä se taas lähtee, hyvää pääsiäistä! :)

    • Moikka hupsu <3 älä oo kade, ei se niin upea ole, vielä ;) hyvä kun olet päässyt taas kiinni treenin makuun ;) jee ja tsemppiä :)

  2. Ihanasti oot muuttunu vuodessa! Tosi mukava näin myötäelää :) Tsemppiä tulevaan ja oikein ihanaa kesän odottelua! SuviPS. Onko krapula? ;)

    • Ihana, kiitos :) ja kivaa kesän odotusta sullekkin!PS. eilen oli krapula… yyh… siitä lisää kohta postauksessa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta