Team…

Aurinkoisena aamuna menossa salille

Uusi viikko uudet kujeet.
Kevään 2013 kisat lähestyvät vauhdilla, ja voin jo niiin myötäelää sitä kisafiilistä, mikä kaikilla tänä keväänä kisaavilla on! Varmasti alkaa olee jo jännät paikat ;)
Kovasti tsemppiä kaikille osaanottajille, nähdään kultsalla! ;) Tuun kannustamaan kovimmat voittoon! ;)
Niin kovasti odotan jo ensi vuotta, jolloin astun itse lavalle. Todellakin! :) VUODEN päästä! Mahtavaa!

Maanantai alkoi antoisalla käsitreenillä. Eli eilen pumppailin hauikset ja ojentajat Helen avustuksella.

 
 
 
Ensin hauikset…
 


… ja sitten ojentajat

 
 
 
Loppuun vielä dipit penkillä
 
 
 
 
 
 
Sit voisinkin suoraan jatkaa tämän päivän treenistä, joka oli etureisi-vatsa painotteinen :) Hackia, prässiä, smithiä. 4 sarjaa jokaista ja 12-15 toistoo. Ja enäänhän ei pomputella millään mulle keposilla painoilla, niin voin taas kertoa että pikkuisen poltteen sai reidet. Mutta niinhän sen pitää mennäkkin ;) Aivan huippu fiilis kun uskaltaa lisätä painoja, ja tehdä kovempia treenejä. Sitä välillä ihan yllättyy, että miten mä muka jaksoin tolla! :)
 
 
15 x

15 x

 

Sara ja Hele <3


Tarkkasilmäinen saattoi huomata mun upean treenipaidan äskeisissä kuvissa ;)
Eli olen päässyt mukaan upeaan Sport Lifen tiimiin! Hienoa että saan edustaa Team Sport Lifeä!
Tiimi on täynnä loistavia urheilijoita, joten tosi nastaa kuulua porukkaan.

Kaikkihan varmaan tietää, että jokaisen kilpailijan on kuuluttava IFBB Finland ry:n alaiseen tiimiin, jonka nimissä kilpailu tapahtuu. Minun kohdallani kyseessä siis body fitness kilpailut.
Tiimi voi olla yritys (esimerkiksi kuntosali tai lisäravinnealan yritys) tai rekisteröity yhdistys. Tiimin nimi esiintyy kilpailijan nimen yhteydessä virallisissa osanottajaluetteloissa, kilpailun kuulutuksissa ja virallisissa tuloksissa, jotka toimitetaan mediaan.

Sara Liimatta, Team Sport Life, Helsinki :)

Sit jos sallitte vielä hivenen hehkutusta, niin pakko ylpeänä äitinä täällä juhlistaa sitä, että 8 vuotias tyttärenä läpäisi laulukokeet ja nuppu hyväksyttiin musiikkiluokalle! Miten tämä ylpeyden tunne onkin niin mahtava!
Vastahan tuo murmeli opetteli kävelemään ja nyt se jo osaa kaikki Robinin laulun sanat ulkoa ja pukeutuu melkein saman kokoisiin vaatteisiin kun minä! :) My love <3

Rakas <3

Sara

sara

5 vastausta artikkeliin “Team…”

  1. 100 kiluahan tais olla hackissa, hyvä Sara!! :) Ja voi jee, mikä ojentajakone näytti olevan, ois varmaa hyvä! TSEMIÄ huomisiin koitoksiin, go go!! Oot HUIPPU!! <3

    • moi. pikkuhiljaa vaan lisäilet itsekkin rautoja :) en mäkään ole kun vasta hetki sitten uskaltautunut käydä noiden isompien romujen kimppuun ;) ja kiitti onnitteluista ;) hih

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta