Vapaat, ja mitä Sara tekikään?

Aurinkoa jokaisen lauantaihin!
Mulla oli eilen mukava päivä jo aamusta alkaen. Kävin treenaamassa selän ja pakarat Monnan kanssa ennen töitä, ja ilta oli sattunut vapaaksi, koska kaikki lapset oli menossa yökylään :)
Pitkään punnitsin ihan oikeesti, että lähtisinkö ulos, mutta sit taas järki voitti, ja olinkin tänä aamuna jo kahdeksalta treenaamassa :)
Jos olisin lähtenyt jalla-jalla, niin nukkuisin varmaan vieläkin. Plus että olis paha olo ja henkinen morkkis ja krapula :) Joten ei kiitos :) Tykkään enemmän tästä lihas kivusta jonka saan kovasta treenistä ;)

Palatakseni vielä muutamalla kuvalla eiliseen kovaan selkä-pakara treeniin… ;)

Kulmasoutu tangolla, ylhäältä veto laitteessa…



Alatalja kolmiolla, suorinjaloinmaastaveto, lantion nostot…

Lantion nostot smithissä, video alla..

Askelkyykyt..
..ja jaksaa poseerata ;)
..ja vähän vatsoja
Monna ja minä <3
She Hulk ;)

Nooo sit ku mulla tosiaan oli se vp eilen, ni päätin vaan relata ja olla. Katoin Voice of Finlandin ja söin mango rahkaa, niin luksusta! Rennosti ottaminen on kyllä semmoinen taitolaji jos mikä. Joskus tuntuu että sitä vaan juoksee pää kolmantena jalkana ja sopii kalenterin täyteen kaikkea, ja sit kiroaa sitä kiirettä. Aina ei vaan osaa pysähtyä ja relata. Välillä on pakko!
Eilen sit osasin, ja teki nähtävästi lepo ihan hyvää, sillä tänään tein yksin olkapäät, ja huomas kyllä että oli levännyt, kun sarjapainoja sai nostaa! Hyvä minä ;)
Eilen vältyin myös turvotukselta, kun katsoin vähän mitä suuhun tungen ;)

Olkapää jumppa check! ;)

Eli kun Saralla oli vapaata, niin Sara otti relax, ja kävi salilla! Aivan mieletön combo! My life!
Ja jee, sit kun vielä minun iloksi ja yllätykseksi ihana Jennini tuli piipahtamaan tänää mun treenin jälkeen salilla! Me vaihdettiin kahvikuppien äärellä kuulumiset pitkästä aikaa <3 Jennillä on kova tahti ja drive päällä. Mimmi treenaa Kaurasen Sallan kanssa ja jäätävää kehitystä huomasin, vaikka eihän tästä oo "kun vaan" 3kk kun viimeks nähtiin ;) Liian kauan! Kyllä kavereita pitää nähä useammin! Soo soo minä! :) Tähän tehdään heti muutos! :D

Wannabe fitness pros <3

Mukavaa lauantain jatkoa… <3

Sara

sara

24 vastausta artikkeliin “Vapaat, ja mitä Sara tekikään?”

 1. Jes hyvä meininki :) Viime viikonloppuna olin Trainer Labin järjestämällä kuntosaliohjaajan kurssilla Hertsikan Sports clubilla, ja mietin kuumeisesti että mistä tuo Jenni on niin tutun näköinen (hän oli siellä treenaamassa), ja nyt sain vastauksen – oon varmasti nähnyt joskus sun blogissa kuvia hänestä =D

 2. Hyvä combo ilmanmuuta :) Mutta mitä varten sitä ois pitäny siellä viihteellä käydä niin että ois tullu henkinen morkkis saati krapula? :D Väsynyt nyt tietty saattaa olla jos menee puolenyön yli, mutta eihän sitä pakko oo niin juoda että noin käy. 1-2 hyvää drinkkiä/muuta juomaa (tai pelkkää vettä/limua! ) hyvää musaa, tanssia ja seuraa, aamulla ihan vähän pidempään unta (tarpeeksi) niin ettei sitä nyt ihan kasilta vielä lauantaiaamuna mee salille ja kaikki hyvin :) ei sitä tosiaan ton enempää viitsi viihteellä käydä kun muakin aina ottaa sikana päähän jos elämästä menee ykskään päivä krapulassa, siks sitä ei tuu enää hankittua. Eihän sitä halua muillakaan tavoin sairastua jos valita voi :) näin ainakin mulla :DKyllä kelpaa nyt rentoilla kans kun on kova vatsa-käsitreeni alla <3 Ihanaa lauantaita Saralle! :)

  • Moikka. välillä on kiva nollata :) oonhan mä käyny tässä tän vuoden aikana baarissa monesti, autolla ja selvinpäin, just tanssimas ym… mutta nollaillut en ole, sekin on joskus hauskaa ;)

  • Aaaa, kyse oli nollailusta :D oisit sanonu tossa tekstissä ;)) hahah jep se onkin tosiaan ihan eri juttu ja todella joskus jopa tarpeen :D

 3. Moikka! Mä oon ite miettiny ihan tosissani, että pitäskö sitä kokonaan raitistua eli jättäis läträilyt kokonaan muille. En mä kyllä viihteellä muutenkaan usein käy, ehkä noin viisi kertaa vuodessa. Mut yksikin päivä krapula-väsymyksessä on liikaa. Treenaaminen on paljon kivempaa! :)

 4. ihana tuo sinun tatskatoppi. : D mistä tuollasia saa? ja mitä viinaksiin tulee, niin itelläki jääny vähemmälle kun tuntuu että vapaapäiville riittää muutakin touhua kun kankkusessa makaamista. ja nyt kun taas liikkuminen kiinnostaa, niin ei tee mieli örvätä kun tietää että siitä tulee pakostakin vähän takapakkia.

 5. Heippa Sara, kertoisitko minkä kokoiset ovat ne sulla nähdyt mustat betterin collegehousut, missä on takataskut ja lahkeessa iso better bodies -brodeeraus ja viivat sivuilla? Kysyn, koska olen about kokoisesi (pituus), ja vaikia tilata kun ei voi sovittaa. Omani ovat (L) on mulle löysähköt. Haluaisin siis pienemmät…Omistatko Betterin N.Y sweat Pant -ja? Colleget myös. JOs , niin minkä kokoiset. Mietin, tilaanko L vai oisko jo M… Kiitos. Ja hyviä treenejä :)t. Ansku :)

 6. Moi Sara ja kiitos mainiosta blogsista! Tänne eksyy aina uudestaan ja uudestaan, olet kerrassaan motivoiva! (:Täällä on porukka kovasti ihastunut sun treenivaatteisiin joten munkin täytyy nyt iskeä lusikka samaan soppaan ja kysyä, että mistä olet löytänyt nuo Niken treenicaprtit jotka sulla on tän postauksen kuvissa? Siistit! Kiitos jos vaivaudut vastaamaan :)

  • Heiii ;) kiva kun tykkäät :) Niket on vuosia sitten ostettu muistaakseni Stadiumilta :) tosi mukavat ja kestävät, on tosiaan ainankin 4 vuotta vanhat :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta