Paino nousee, sentit vähenee

Aloitin bloggaamisen vuosi sitten tammikuussa. Tuolloin blogini oli laihdutusblogi. Halusin laihtua ja olla hyvässä kunnossa ennen seuraavaa elämäni H-hetkeä, eli häitäni.
Menimme mieheni kanssa naimisiin viime elokuussa, ja blogini löysi googlesta helposti esim hakusanoilla: morsiusdieetti, morsiandieetti, hääkuntoon..

Häät oli mahtavat, ja pääsin toivomaani kuntoon! Iso kiitos tästä Katarina Tunturille, joka opasti mut terveellisemmän elämän polulle ja tsemppasi salilla.

Nyt blogini on ennenminkin urheilevan äidin treeniblogi, jossa kerron myös muusta elämästäni, kuten ystävistä ja arjesta perheen kanssa.

Laihdutus aikoina päivittelin mun mittoja ja painoa useasti tänne, jonka takia monet siihen tottuneet lukijat toivoo mittauksia edelleen :)
Lupasin päivitellä niitä tietoja tässä seuraavassa postauksessa, joten tässä näitä sit olis.

Edelliset mitat otettu 23.1.2013 ja ne mitat ovat suluissa. Eipä tuossa paljoa ole muutosta, muussa kuin painon NOUSUSSA :) Vierellä myös vuosi sitten otetut mitat. Toivottavasti saatte selvää :)


            Paino         19.3.2013 – 67kg  / 23.1.2013 – (64,8kg) / 12.1.2012 – 70kg

RY  94  (94)  90
VY  69  (68)  73
LY  97  (95)  104,5
MAHA  86  (84)  94
REIDET  59 ja 58  (o 57 ja v 57)   62,5 ja 62,5
KÄDET  29 ja 29   (30 ja 31)   30 ja 30
 
 
 
Ja joku toivoi hauiksen ympärysmittaa jännitettynä, niin se on 32cm ;)
Eli jos painan tällä hetkellä melkein yhtä paljon kun vuosi sitten, mutta mitat on noin paljon pienemmät, niin kyllä on kropassa jotain tapahtunut :)
 
 

Sängystä ylös ja peilin eteen, haha :)

Tänään jalkatreeneiltä

Kova jumppa oli :)

 
 
Tähän loppuun sopiikin sitten mielestäni hyvin seuraava loppukevennys :)
Jos minä olen pystynyt seuraavaan muodonmuutokseen,
niin kuka tahansa muukin pystyy!
En enää tunnistaisi itseäni tuosta vanhasta kuvasta :) 
Enjoy ;)
 
 
 2009          vs          2013

Sara
sara

28 vastausta artikkeliin “Paino nousee, sentit vähenee”

 1. Juurikin näin!! Just puhuin tästä asiasta yhden kaverin kanssa. Paino voi olla hyvin sama tai jopa nousta, mutta kropan ”sisältö” merkkaa siinä miltä se näyttää. Mä muuten painan sua 1kg enemmän! ;D Muuten tosi samat mitat tällä hetkellä meillä! :) HihJa joku joka painaa vaikkapa 60kg, niin voi olla ihan eri näköinen kuin me tässä painossa, koska lihasmassaa ei ole siinä määrin missä vaikkapa sulla ja mulla.

 2. HeiIhan vaan saadakseni paremman kuvan sun koosta, kiinostaisi kuinka pitkä olet?Kiitos innostavasta blogista :)

 3. Mahtava muutos sullakin! :) Mulla on käynyt kans tolleen samallalailla, et painoin vielä viime syksynä 63kg, mutta sitten alotin kunnon treenaamisen 3-4krt/vko ja nyt paino onkin 65kg mutta peilissä on älyttömästi timmimpi tyttö :) Ja senteissäkin näkyy toki! Eipä tuota vaakaa paranis yhtään tuijotella, mutta nykyään sen kans on kyl päässyt jo sinuiks niinkun peilinkin :) Heh vähän on saman tyylinen meininki sun ennen-jälkeen-kuvissa kun mullakin :D Onneks nuo on mennyttä aikaa :D Don’t look back, you’re not going that way :))

 4. Olen huomannut saman asian. Paino noussut sen jälkeen kun olen alkanut viihtymään salilla useampana iltana viikossa. Mut se miltä näytän nykyään verrattuna entiseen nii ero on huomattava. Ja kiitos motivoivasta postauksesta. Taistelin koko illan suklaa himoa vastaan, mut niin vaan selvisin voittajana ja suklaat jäi syömättä.

 5. Varmasti huippufiilis ison työn jälkeen, mutta kuin ihmeessä jaksat kuukaudesta toiseen kuvata itseäsi, päivittäin, moneen kertaan noissa samoissa poseerausasennoissa?! Himassa, salilla, jopa vaateostoksilla! :D Sitä on vissiin vaan niin fiiliksissä omasta ulkomuodostaan? Vai? :)

  • helposti :) eihän se ole vaiva eikä mikään :) mielestäni blogissa on kiva olla kuvia, ja jos ei ole kuvaajaa niin kuvaan itse. Kukin tyylillään ;)

 6. ohhoh! aika muutos! olet kulkenu valtavan matkan ja tulokset on mielettömiä. tsemppiä jatkossaki. (: tästä sai taas ammennettua motivaatiota iteleki. tyylikäs kulmakarva muuten tuossa vanhassa kuvassa – vai vääristääkö tämä nyt jotenkin… (:

 7. Hyvä Saraaaa!! Oon tässä nyt varmaan puolisen vuotta seuraillu sinun blogia eikä kyllästytä vieläkään! Ja parastahan on kun kerrot muustakin elämästä. kun ei varsinkaan äidin elämä ole pelkkää fitnessiä ja keikistelyä! Jatka samaan malliin! :))

 8. Oot aivan ihana! Mahtava muodonmuutos ja tyytyväisyys omaan olemukseen oikein hehkuu sinusta!:) Just hyvä kun jaksat ottaa noita kuvia itsestäs, jatka samaan malliin -susta saa paljon inspistä omaan treeniin!

 9. HeiOlet kyllä tosi upeassa kunnossa. Itekin oon ihmetellyt kun otin PT:n itselleni niin kysellään ensimmäisenä paljonko oot laihtunu vaikka omalla kohdallani paino ei ole juuri tippunut vaan prosentit on muuttunu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta