Kevättä rinnassa

Miten sitä onkin tullut niin riippuvaiseksi tästä tietokoneesta ja kännykästä :) Miten sitä pärjäisi ilman omaa puhelinta tai konetta?
Meillä on tietokone temppuillut nyt pari päivää. Tai itseasiassa netti tökkii, ja pistää välillä ärsyttävästi kesken kaiken liittymän kiinni. Kännykällä en osaa blogata ja tabletilla on niin vaikee kirjottaa… Huoh… Olin jo repimässä pelihousut ja lähdössä naapuriin postailemaan, kunnes viisas mieheni osasi neuvoa että saan tähän tietokoneeseen netin mun puhelimen kautta :) Ja nyt sujuu! Ou jea!
Siks ei oo taas muutamaan päivään ollut päivitystä, joten nyt ois luvassa monen päivän jupinat yhdellä kertaa! Jaksatteko? ;) Kamalasti ois taas kuvia :)

#auringonpaiste#helsinki#metro#aurinkolasit

Shopping

Keskiviikkona shoppailemassa ja lounastreffeillä.
Tai oikeastaan mä olin vaan shoppailuseurana ;)

Tämä viikko on ollut ihan perus arkea, ja samanlainen kuin kaikki muutkin viikot.
Kaikki viikon treenit on nyt paketissa ja tänään välipäivä. Tänään on myös ”lupa” tankata. Eli normaalia enemmän sapuskaa ilman vaakaa. Kivaa :) Herkkuja ajattelin silti välttää, ihan jo ton vatsankin takia.

Lounas tänään

Riisipuuroa just nyt ;)

Alan vähitellen jossakin määrin oikeesti viihtymään mun kropassa. Vaatteet ei enään ahdista tai purista niinkuin esim vuosi sitten. Ei tartte olla kokoajan vetämässä paidan helmaa alaspäin tai housuja ylöspäin jos maha tai jenkkikset näkyy. Housutkin istuu nykyään niin mukavasti :) Toisaalta 90% mun vaatekaapin sisällöstä on tällähetkellä treeni/sporttivaatteita, ja nehän venyy ja istuu hyvin aina. Mutta on mulla niitäkin päiviä kun heitän farkut ja saappaat jalkaan, ja mahtavaa kun ei tartte stressata vaatteiden istuvuudesta! On todella tärkeää että viihtyy kropassaan. Mutta kuten tiedämme, kehitys loppuu tyytyväisyyteen, eli täysin tyytyväinen ei saa kuitenkaan koskaan olla, jos haluaa kehittyä ;) Nälkä kasvaa syödessä, eli töitä jatketaan ja uutta ihanaa elämäntapaa noudatetaan hamaan loppuun saakka :)

My new jeans leggins <3
Tänään oli ihanan aurinkoista ja lämmin <3

Torstaina mulla oli iltavuoro. Eli ennen töitä kävin Helen kanssa treenaamassa Sporttikujalla, ja tehtiin olkapää-hauis-vatsatreeni. Treenien jälkeen lähdettiin syömään eväitä Arctic Gymille, jossa Hele on töissä. Näiden kahden salin välillä mä siis ravaan. Molemmat salit on super jees, vaikka tietty molemmissa on omat hyvät puolensa.

 
 
Treeni ohi ja sit syömään!
 
 


Arcticilla masu täynnä :)

Perjantaina oli vuorossa selkä-pakaratreeni, ja oli juu sen verran kova humppa, että nyt on koko taka osasto ihan juntturassa :) Avustetut leuanvedot sujuu kans tosi jees, eli toivonmukaan kohta saadaan videomatskuu Saran ensimmäisestä / ensimmäisistä leuoista ;) Muutenkin huomaan että on kyllä voimat kasvanut niin jalka -kuin selkä treeneissäkin. Kädet vähän pompottelen kevyillä, mutta eiköhän siihenkin tule pian muutosta. Tiedossa kovaakin komepi treenikausi, kuten aiemmin kerroin ;)

Perjantaina pirteänä menossa salille

Eilisen työpäivän jälkeen käytiin mun vanhimman tytön kanssa iltakylässä Helellä. Helen poika ja mun tyttö on tunteneet vauvasta asti, eli reilu 8 vuotta jo :) Lapset leikki keskenään ja me suunniteltiin mun bikinejä ;) Siinähän se ilta vierähti mukavasti.

Samikset lähdössä kyläilemään <3

Sävy sävyyn ;)

Tänään on taas aurinko paistanut kirkkaalta taivaalta. Niin kaunista oli ulkona! Ihanaa kun kevät tulee! Sitä mä kyllä jaksan hehkuttaa <3
Ja jee että sain viimein postailtua, vaikka ei tää taas sisällä mitään järin erikoista. Sitä mun perus arkea vaan, mutta sitähän tää blogi on muutenkin :)
Kivaa lauantain jatkoa kaikille! Nauttikaa keväästä ja mikä tärkeintä; toisistanne ;)

”Love is in the air….”

Sara

sara

17 vastausta artikkeliin “Kevättä rinnassa”

    • Kerttuu <3 peppujumppana sjmv 5 sarjaa painoja lisäten ja lantionnostot. Lyhyt mutta tehokas pylly treeni :) housut on kreikasta ostettu kesällä :D en ole vaan käyttänyt :)

  1. Kiva postaus:) oot kyllä huippukunnossa! En ymmärrä miten sun vatsa on palautunu noin hyvin raskaudesta,eikö nahkoja tosiaan oo kiristelty?? :D voinko mäli tosiaan päästä noin kireeseen kuntoon raskaiden jälkeen ilman operaatioita…

    • Moi. Joo tuossa videolla olkapäät kolmosilla ja hauikset kutosilla. Extra sarjat tehtiin videoita varten niin ei jaksanut enää isommilla. Vitosilla ja kaseilla saan hyvän tuntuman tällähetkellä

  2. Hei Sara! Sulla on upea kroppa! Juuri tuollaisen haluaisin:) Voisitkohan jossain vaiheessa taas päivittää mittojasi? Kiinnostaa kun ollaan suunnilleen samankokoisia, paitsi että mulla lihaksien tilalla jotain muuta (vielä!) :) Olet kyllä inpiroiva pakkaus, hatunnosto! :) terkuin Milla

    • Oi kiitos :) kiva kuulla :) laitan lähiaikoina mittoja, vaikka ei niissä kovasti taida olla edellis kertaan muutosta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta