Entistäkin kovemmat treeniajat edessä! GoSaraGo!

Taas on viikonloppu takana päin. Mun viikonvaihteeseen on kuulunut lepoa, ystäviä, ja treenejä. Rennosti ottaminen hyvässä seurassa on ihan parasta. Se kun ei ole kiire mihinkään, eikä tarvitse ajatella työjuttuja tai omia treenejä. Ei tarvitse vahtia kelloa ja kalenteria. Kivaa, kun voi välillä vaan istua ja heittää aivot narikkaan ;) Oon kyllä nauttinut olostani, ja olokin on varsin levännyt ;)
Kirjoitin että olisin koko viikonlopun treenaamatta, mutta yhden lepopäivän jälkeen löysin itseni salilta, treenaamasta. Töissä en ollut, mutta huomenna alkaa taas arki.

Mulla menee mun treeniohjelma uusiksi nyt tulevan viikon aikana. Tuskin maltan odottaa!
Jakoa vähän muutetaan ja treenit tulee olemaan kovimpia ikinä! Kovaa olen treenannut tähänkin asti, mutta nyt kun olen virallisesti levännyt sen suositellun 2kk rintaleikkauksesta, niin saan oikeasti luvalla alkaa tekee sika kovia treenejä! :) Ja niitä tehdäänkin sit sinne vuoden vaihteeseen asti, kunnes alkaa dieetti.

Auringon täyteinen vkl takana :)

Riisiä, kanaa, kiinankaalia ja avokadoa

Pidin perjantaina siis vapaapäivän, jolloin en mennyt salille. Lauantai iltana jo soitin levottomana Annalle, että nyt pakko keksii jotain tekemistä!
Bileet vai treenit?
Öö.. vaikee päättää, mut mennääks treenaa?! :)
Nykyään ei oo kovin vaikee valita, että kumpi kiinnostaa enemmän :) Ja hyvä niin ;)
Joten vielä iltamyöhään käytiin tekemässä rinta-hauistreenin Annan kanssa. Ja suhteellisen kova treeni oli, kun nyt on hauikset niiin kipeänä. Harvemmin saan hauikset näin kipeiksi :)

 
 

Älkää välittäkö videolla kuuluvasta inhottavasta ininästä, taljan mutkatanko pääsee huomenna öljyttäväksi ;)

Eilen tuli muuten käytyä GoExpo -messuilla. Olin hieman pettynyt messu tarjontaan. En tiedä, kai mä odotin hieman enemmän kuntoilu juttuja, mutta messut olikin heppa -ja retkeily painotteiset, eikä mua niiden lisäks liiemmin kiinnosta kalastus, golf tai pyöräilykään. Kuntoilua oli todella pieni osa koko messuilla. Muutamat jumpat ja tuote esittelyt katsottiin, kierrettiin koko messu tarjonta ympäri ja sit mentiinkin jo kahville. Seurana mulla oli messuilla Sini ja Lily <3

Tänään kävin aamusella tekemässä selän ja takajalat. Kyllä mä ehdottomasti oon aamuihmisiä. Jos saan valita kumpaan kellonaikaan käyn mieluummin salilla, aamu 9 vai ilta 21, niin käyn aamulla! Ihana iso puuro masun pohjalle ja eikun treenaamaan!
Akut on latautunut juuri yön aikana, joten energiaa treeniin on sata varmasti! Ja niinhän sitä aina onkin ;)
Ilmeet taas osuneet kuvissa kohdalleen, mutta ei sen välii :)

Tänään treenivuorossa oli takajalkaosasto ja selkä

Selailin tossa taas tota puhelinta, joka räpsii näitä kuvia kyllä paikassa kun paikassa. Postauksen alussa kerroin kuinka oon levännyt hyvin, mutta vois kuvitella jotain ihan muuta :) Kuvia on meinaa niin paljon, että ihmettelen itsekkin miten olen ehtinyt joka paikkaan ja tekemään tämän kaiken vain yhden viikonlopun aikana :)

Tänään oli sit ihanaakin ihanampaa nähdä Maria, joka astuu ensikertalaisena body fitness lavalle 5viikon päästä. Käykää lukemassa Marin treeneistä ja kisakunnosta täältä.
Käytiin kävelemässä ja treenaamassa poseja meidän nyrkkeilysalissa Sporttikujalla.
Tunsin itseni ryhävalaaksi Marin rinnalla :) hehe

Vaikka tunsin oloni valaaksi, niin mietin vaan, että kuinka pitkällä mä kuitenkin oon jo! Vuosi sitten seisoin kisoihin valmistautuvan Katarinan vierellä, ja oloni oli aivan kamala. Olin iso ja turvonnut enkä ollut treenannut kuin itsekseni pari kuukautta.
Mutta silloin mä päätin että hei nyt tai ei koskaan! Ja tässä sitä jo ollaan.
Yli vuosi kovaa salitreeniä takana.
Kisa tavoitteet lyöty lukkoon ja treenit kulkee hyvällä syklillä.
Oon saanut itseäni niskasta kiinni, ja opetellut uuden elämäntavan. Ei mun vielä pidäkkään näyttää kisakuntoiselta, joten voin hyvillä mielin elää tätä valaan elämää ja treenata kovaa, ennen kun vuoden vaihteessa alkaa dieetti :)
Kyllä tuo Marin upea kunto ja kehitys motivoi mua taas pitkään! ;)

Uusin Bodaus -lehti on muuten taas ilmestynyt kauppoihin!
Käykääpä tekin hypistelemässä sitä lähimmässä marketissa, ennen kuin ne viedään käsistä :) Siellä on taas sen yhden wannabe -fitness urheilijan sepustuksia sivulla 27 ;)

 
 
 
 
 
Sara
 

sara

4 vastausta artikkeliin “Entistäkin kovemmat treeniajat edessä! GoSaraGo!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta