Lyhyesti kuulumisia

Taas on mennyt muutama päivä niin nopeasti, että en ole ehtinyt bloggaamaan. Kiva että kuitenkin niinkin moni on käynyt lukemassa ja kommentoimassa edelliseen Stressivatsa -postaukseen.
Kiitos kaikille vinkeistä ja neuvoista, kerron miten tää tästä etenee, kunhan etenee :)
Tällä hetkellä luulen että vatsa on vähän parempi. Olen ostanut maitohappobakteereja ja ruoansulatukseen lääkettä. Luulenkohan vaan että välillä on parempi? Ku kuitenkin päivittäin tilanne on tämä:

Kaksoset? :)

Aamut alkaa hyvin. Mutta siitä sit ku päivä kerkee pidemmälle, niin vatsa alkaa ilmoittamaan itsestään. Kurjaa ja stressaavaa, ja onhan se helppo ajatella niin, että no mäpä yritän olla stressaamatta. Ei se oo ihan niin pala kakkua :( Kurjuus.
Onneks vatsan turvotus ei kuitenkaan vaikuta treenaamiseen, eli treenit oon saanut vedettyä täysillä!

Tiistaina treenasin hauikset..

…ja rinnan. Oli hyvä treeni :)

Mulla on huomisesta alkaen edessä kolmen päivän vapaat! Ennen kuulumatonta :) Mulla ei kauheesti oo ollut lomaa nyt tän vuoden puolella, muuta kun sairaslomaa, ja niitä ei lasketa. Nyt meinaan oikeesti levätä, ja lauantaina käydä hierojalla. Pikkasen suunnitelmissa myös fitness hömpötyksiä ja hyvien ystävien kanssa hengailua.
Tälle viikolle vielä yks treeni, ja senkin taidan siirtää maanantaille.

Eilen oli taas tasoaan kovempi jalkatreeni. Painoja sai taas nostaa hackissa ja prässissä, ja olin itsekkin kovin yllättynyt mun voimista. Hyvää ja rakentavaa palautetta on aina mukava saada, kuten eilen. Pukkarissa joutu jopa vähän säikähtää sitä, miten etureidet oli niin pumpissa treenin plus korkkarikävelyn jälkeen.

Kauttaaltaan turvoksissa! JES! :)
Venyy venyy :)

Näillä mentiin, ja ens kerralla lisää – nälkä kasvaa syödessä :)

Tänään oon ollu jo aamusta aikasin salilla ohjaamassa, josta sit pieni hyppytunti, jolloin kävin hoitamassa kauneutta – eli kynnet kuntoon :)
Heli loihti taas upeat kynnet, kyllä näillä kelepaa taas nostella painoja, sehän se on tärkeintä ;)

Kynsistä sitten suoraan treenaamaan ja kokeilemaan miten uusien kynsien voimalla nousi pystypunnerrukset ja painui ojentaja pumppailut :) Eli nyt on tälle viikolle olkapäitä ja ojentajiakin rääkätty, ja hyvältä tuntui. Treeni menee kyllä perille kun on joku tsemppaamass. Kiitos pojille jotka vuorotellen laski mulle toistoja ja hakkas kepillä jos ei painot noussut ;) Hahaa :)

 
Avustettua dippiä väärinpäin, ottaa mukavasti ojentajiin

Eipä tässä nyt mitään sen kummempaa, joten oikein mukavaa torstai illan jatkoa itse kullekkin :)

Sara

sara

19 vastausta artikkeliin “Lyhyesti kuulumisia”

 1. Voi apuva, miten ihanat kynnet! Omat on ihan lohkeilleet ja kuivat talven jäljiltä… :( Ehkä tässä kevään koittaessa voisi vihdoin väsätä jotain vastaavaa koristelua omiin luonnollisiinkin kynsiin. Tsemppiä ja kivaa viikonloppua! :)

 2. Huhhuh mikä reisipumppi! Hienolta näyttää Sara! :) Itsellä kanssa stressivatsa ongelma menossa, mutta kun on semmoinen tilanne elämässä eikä asioihin juurikaan voi vaikuttaa niin oireet vaan ilmaantuu :/ Maitohappobakteeritkin, tai itseasiassa probiootit käytössä mutta jotenkin tuntuu että ne ärsyttää jopa lisää vatsaa.

  • Moi! kiitos! joo oli se aika shokeeraava näky, nähä omat jalat noin pumpissa :D mulla käytössä nuo nyt myös, katsotaan toimiiko pitemmän päälle :)

 3. Ihanat kynnet, mutta kyllä tuo reisipumppi saa mun suurimman ihailun :)Stressivatsaoireet on inhottavia :/ Itellä kans maha ollut pari päivää taas turvoksissa, ilman mitään ruokaa syypäänä.. Toivottavasti sun tilanne helpottais pian!

 4. Nyt on kyllä pakko kommentoida tähän vatsa-asiaan että kokeile ihmeessä jättää ne viljat pois. Tiedän että se on hankalaa, mutta niin monella tuttavapiirissä tämä on auttanut oireilevaan vatsaan (joita on diagnosoitu milloin ärtyneeksi suoleksi, milloin laktoosi-intoleranssiksi ja stressivatsaksi). Gluteeniyliherkkyys ei ole sama asia kuin keliakia, ja jossakin oli arvioitu että kyseistä yliherkkyyttä voi olla jopa joka neljännellä. Ja se ei siis ole sama asia kuin keliakia (joka on vakavampi juttu). Viikko pari viikkoa ilman gluteenia jo kertoo onko apua. Tsemppiä vatsan kanssa, tiedän kokemuksesta että turhauttaa!

  • Moikka. kiva kun kommentoit! Pakko kokeilla tuota viljat pois -juttua heti kun oon käyny lääkäris ja kaikissa testeissä. ennen sitä turha jättää, ku ei näkyis tulokset muuten oikein. kiitti tsempistä ;)

 5. Ääh hitsi tota vatsaongelmaa.. Sulle on nyt varmaa sadellut kaikenlaisia neuvoja, mutta itellä on masuvaivoihin helpottanu ku vaihdoin heraprotskun soijaprotskuun. Tsemppiä! :)

  • Moi :) tuotakin voisin kokeilla, oon vaan niiin kyllästynyt kaikkeen uuden kokeiluun :) mutta pakko :) kiitti vinkistä ;)

 6. Toivottavasti lääkäri katsoo keliakia vasta-aineet verestä, sitä ennen ei kannata siirtyä gluteenittomalle!Hienot kynnet ja muhkeet reidet :)

  • heippa. juu pyydän lekurii katsomaan kaikki mahdolliset :) ja kiitos, itsekkin tykkään mun kynsistäniii :)

 7. Moi! Minulla on ihan samaa ongelmaa vatsan kanssa :( Testattiin keliakia, mutta sitä se ei ollut. Ärtyvän suolen oireyhtymä oli tuomiona silloin. Itse olen tullut siihen tulokseen, että olen viljalle yliherkkä + kaikki käsitelty ruoka ei ole hyvä juttu. Ruokavalion siistiminen auttanut, muttei kokonaan. Ja tää mahan turpoaminen on todella inhottavaa, välillä myös sattuu aivan pirusti… :( Mielenkiinnolla odotan millaisen tuomion sinä saat ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta