Lauantain kuulumisia

Tiedättekö mikä muu mua motivoi, omien tuloksien ja kehityksen lisäksi?
Toisten ihmisten kehitys!
Me käytiin eilen illalla salilla Ninan kanssa. Mulla oli lepopäivä, joten pääsin tsemppaamaan Ninan käsitreeniä, jonka jälkeen käytiin kävelyä läpi nyrkkeilysalissa. Opin taas paljon uutta, ja kyllä se oma tyyli alkaa pikkuhiljaa astumaan esiin ja kävelykin rupeaa luonnistumaan ;)
Ihailtava kunto ja fysiikka tällä meidän bikini fitnessin SM- hopeamitalistilla, ja kun näen Ninan kehittyvän ihan silmissä, niin se saa mut motivoitumaan, ja uskomaan siihen, että itsekkin olen vielä joskus yhtä upea!

Eilisen lepopäivän lisäksi siis tankkailin, ja multa on kysytty paljon että mitä syön tankkauspäivinä ja kuinka paljon, niin tässä muutama sana siitä.
Tankkauspäivänä en punnitse ja mittaa mitään ruokia. Syön silmämääräisesti, ja kaikkea vähän normaalia enemmän ja useammin. Proteiinit pysyy suunnilleen samassa kun tavallisesti, mutta hiilareita hamstraan reilusti. Riisiä, pastaa, leipää, riisikakkuja ja mehua. Yleensä herkuttelen noilla. Toki jos tekee mieli jotain oikeaa ”herkkua” niin viikonloppuna on lupa sillekkin :) Tänä viikonloppuna tuli syötyä vähän kakkua ;)
Eli ei sen kummempaa, normi arkea se tankkailukin on :)

Pinaattipastaa ja kanaa parsakaalilla

Riisikakkuja ja hedelmä sosetta

Tänään jaksoi sitten aamulla treenata, kun kroppa oli tankattu ja yökin oli nukuttu hyvin. Vuorossa oli ohjattu olkapää-ojentajatreeni, ja samalla päästiin treenin ohessa auttamaan ystävääni Peleä, joka treenaa valmentajansa kanssa meidän salilla. Petteri Laurikainen, eli Pele, on tämän vuoden ikämiesten penkin suomenmestari. Tänään treeninä oli mm. lankkupenkkiä, nostettavana 190-222,5kg ja pääsin auttamaan pitämällä erikokoisia lankkuja Pelen rinnalla :) Kuvassa alla tuuman lankku :)

Voimaa on!

Tossa mä treenaan rintaa, just noilla painoilla ;)
Hyvä treeni – parempi mieli

 

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen keli taas, kevät on päivä päivältä lähempänä! Jippii!
Me tultiin tyttöjen kanssa just saunasta ja nyt katselen illan ratoksi Arnold Classicia Bodybuilding.com:ilta. Anna Virmajoki astuu pian lavalle, kun alkukilpailut alkaa! Isosti tsemppiä Anna! Tästä pääset ilmaiseen webcastiin, jos kiinnostaa seurata kisoja livenä!

Kivaa iltaa kaikille!

Sara

sara

6 vastausta artikkeliin “Lauantain kuulumisia”

    • moi, en juo alkoholia ruoan kanssa. Tai jos juon, niin toooosi harvoin. Viini ei kuulu mun lempi juomiin :)

  1. Moikka! Hei mistä olet ostanut noi sun ”lasikengät” eli kisakengät? :) Mietin tässä juuri että mistä tilata kisakengät kun ei ole mitään käsitystä mistä noita saisi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta