BetterBodies takki arvonta

No heipä hei vaan kaikille! Ihanaa alkavaa viikonvaihdetta!
Mulla on tänään lepopäivä treeneistä, ja samalla vapaasyönti -eli tankkauspäivä. Tänään extra paljon hiilareita, ja huomen aamuna tankatulla koneistolla tekemään  kova olkapää-ojentaja treeni.
BrasilSul
Kävin aamulla Gazozilla hakemassa mun uuden ihanan takin ja samalla testailemassa uusia BrasilSul treenivaatteita! Vaatteet on edelleen niin mielettömiä ja upean tuntuiset päällä, 
että suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! 
Rakastuin tohon takkiin ensi silmäyksellä, ja nyt myös sinulla on mahdollista 
saada tuo ihanuus omaksesi! 
Gazozin facebook sivulla on arvonta johon pääset TÄSTÄ!
Onnea arvontaan ;)
True Love <3

sara

8 vastausta artikkeliin “BetterBodies takki arvonta”

  1. Mitä syöt tankkauspäivänä? Paljon kaloreita? Ois kiva saada ruokakuvia tankkauspäivältä :) oot kyllä tosi upeessa kunnossa nainen, ja oikein sädehtii tekemisen iloa koko olemus! :)

    • Moikka. tankkauspäivänä en punnitse mitään enkä niin tarkkaan muutenkaan laske mitä suuhuni laitan :) syön normaalia enemmän hiilareita, eli pastaa ja riisiä yleensä plus riisikakkuja ja leipäääää! :D kaloreita en tuolloin laske, mutta reilusti yli 3000 kuitenkin :) kiitos kivasta viestistäsi :)

  2. Magee takki! :) Ja mitä mainioin blogi! Saan paljon treenimotivaatiota sun kirjotuksista ja kuvista! Ja mukavaa ihan vaan seurata miten sun projekti etenee :)elamanmittainenprojekti.blogspot.fi

    • Talveen sopiva, kun laittaa vaan esim hupparin alle niin tarkenee kyllä :) ja aijon kyllä käyttää keväälläkin ohuemman paidan kanssa ennen kunnon lämpöisiä kelejä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta