Sara ja kisabikinit

Aikainen lintu madon nappaa vai miten se sanotaan :)
Meillä oli kello soimassa seitsemältä, ja olen jo koneen kimpussa, vaikka kello näyttää nyt postausta aloittaessani 06.55.
Huonosti nukuttu yö takana, ja pitkä päivä edessä. Näin paljon eri unia. Hyppäsin unesta toiseen. Kamalan sekavaa. Pyörin ja vaihdoin paikkaa. Huoh..
Siltikin elättelen toiveita, että tästä päivästä tulee mahtava. Tiedossa mm. etureisi treeni Arctic gymillä ja iltavuoro töissä.

Selkä done!

Eilinen selkätreeni oli hyvä. Tein kaikki niinku käskettiin, ja ylitin taas parissa sarjassa itseni, tekemällä toistoja minulle uusilla paino määrillä. Jokaisen sarjan jälkeen olin tyytyväinen, mutta loppupeleissä olin ehkä kuitenkin hieman pettynyt itseeni. Olisinko voinut antaa vieläkin enemmän? Vai vaadinko itseltäni liikoja?
Tavoitteet on pidettävä korkealla, jotta on jotain mitä tavoitella. Haaveilu ei saa jäädä haaveiluksi, vaan on elettävä unelmaa, eikä unelmoida elämää.

Ystäväni Hele on siis ompelija, ja tekee mm. ihania Hevi-pipoja, lapsille ja aiukuisille. Niistä voi käydä lukemassa lisää mun edellisestä jalkatreeni postauksesta tai täältä . Tilatkaa ihmeessä ihania pipoja kevääksi. Pipot on ihania ulkona ja esim. salilla :) eipä tartte kokoajan pyyhkiä hikeä otsalta ;)

Pipojen lisäksi Hele ompelee melkeinpä kaikke maan ja taivaan väliltä, joten alettiin viime kesänä suunnittelemaan mulle omaa bikini mallia, ja nyt on siis työnalla mun harjoituskisabikinit :) Alla kuva kaavoista, jotka on neulottu mun päälle. (+rinnalla tuo vertauskuva viime vuodelta)
Harjoitus bikineistä tulee pinkit ;)
Kamala toi takapuoli, mutta ehkä se vielä siitä muovautuu ;)

Nyt painelen aamupuuron kimppuun, joka on sopivasti jäähtynyt :) En pysty syömään puuroa kuumana enkä juomaan kahvia kuumana. Odotan aina että ne jäähtyy. Kylmä kahvi kaunistaa ;)

Kivaa torstaita kaikille!

Sara

sara

14 vastausta artikkeliin “Sara ja kisabikinit”

  1. Ihan mahtava tuo sun selkäsi !!!Ja olkapäätki alkaa olla jo kauniin pyöreät, joten kyllä se peppukin sieltä varmasti muotonsa hakee ;)Mageet noi biksujen kaavat !!!

  2. Ois niin upeeta olla salilla töissä!! :)) Mut mietein vaan et tuleeko sillä ihan hyvin toimeen rahallisesti? :o Tai no sulla ainakin näyttää menevän hyvin!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta