Mä oon tääääällä!

Heippati-rallaa!

Joko oli ikävä?! :) Heh.

Hengissä ollaan, vaikkakin tää elo on ollut aikas haipakkaa tämän kuluneen viikon ajan. Kiva että joku on jo kaipaillut, ja toivonut että postaisin useammin. Lupaan, yritän parhaani, eli ei enää näin pitkiä bloggaus taukoja! Normaalisti tulee päivitettyä blogia melkeinpä päivittäin, joten tää monien päivien tauko on mulle uutta :)
Just kattelin puhelinta, ja se on kyllä niin täynnä kuvia tältä viikolta että! Oon ikuistanut teitä lukijoita varten niin mun ravintolassa syömisiä, kuumeisia lapsia, porkkanakakkuja, treenejä, poseja, ulkoiluja kuin aamupuurojakin :) Tässä niitä nyt sit pikkuhiljaa satelee pitkin postausta :)

Vaaleanpunaista tyttöjen puuroa :)
(mansikka heraa puuron joukossa + soijalesitiinirakeet)
 
Tämän viikon olkapää-ojentaja jumpalta

Meillä on siis tällä viikolla vieraillut flunssa ja vatsapöpöt.
Nuorimmainen oli loppuviikosta poissa päiväkodista kovan kuumeen takia. Itse taisin myös sairastaa jonkinmoisen vatsataudin, samoin mieheni. Onneks se on niin ”nopea” tauti, että kun se tulee kylään, niin se jo melkein samantien lähtee. Päivän keikka siis :)

Murunen oli ihan pipi

Sairaspäivän oiva leffa valinta :)

Treenit on silti osunut sopiviin rakoihin, eli oon päässyt treenaamaan, ja lepopäivänä sopivasti sairastamaan. Nyt vaan peukut pystyyn että pysytään loppuvuosi terveenä!Tämän viikon hauisjumpalta

Kävin ostamassa kauan kaipaileman kotelon kännykälle, joka ei tosin toimi läheskään yhtä hyvin kuin olin ajatellut; ainankaan hauistreenissä :) Tarra ruper rapisemaan siihen malliin että olisi varmasti auennut, ja veri ei oikein päässyt kiertämään vapaasti käsissä kun puristi niin kovasti :)
Eli varmasti tosi hyvä ostos ja toimii, mutta esim jalkatreenin kanssa :) Tavallisesti mulla on siis puhelin (josta soitan musiikkia) urheilutopin ja tissien välissä, ja voitte kuvitella kuinka se kärsii siellä hiestä :) Vaikka en oo kovin kova hikoilemaan, niin kyllä se puhelin muuttuu aina ihan nihkeeksi. Jatkossa toi kotelo toimii jalkatreenin kanssa ja muuten jatkan samaan malliin ku ennenkin, sujauttamalla luurin rinnuksiin ;)

Kuka arvaa kumpi on mun ruoka ;)
OIKEIN! :)
Tämän viikon etureisi jumpalta
Treenivaatteet Brasil Sul, gazoz.fi
 

Eilen tuli leivottua porkkanakakkua! Herkuttelin ;)

Tänään olin skarppina jo klo 9 salilla ohjaamassa asiakasta. Parin tunnin treenit, josta lähdin vielä Mäkelänrinteen uimahallin salille Monnan kanssa tekemään selkä-olkapää treenin. Olipas miellytävä kokemus käydä pitkästä aikaa jossakin muulla salilla, kuin omilla :) Hih, oli aika jännää! Monna myös näytti jotain uusia juttuja, mitä meidän salilla ei ole. Seuraavat kuvat onkin sit tältä päivältä :)

Lämmiteltiin vähän selkää ja käsiä

Monnan yllyttämänä kokeilin mun vatsojen vahvuutta tekemällä vatsoja noilla köysillä.. ja olipahan muuten kamalaa :) Ei mulla oo mitään vatsoja! Heh, oli niin super rankkaa :) Mutta kokeilin silti! Ja kokeiluksi sai jäädäkkin :)

Selkätreeniin kuului alatalja lapiokahvalla, kulmasoutu käsipainoilla ja avustettu leuanveto, josta ei oo kuvia, koska valokuvaajani Monna joutui avustamaan mua :) Kulmasoutuun sai laittaa taas uusia painolukemia, eli vikat 2 sarjaa meni 20kg käsipainolla ja 15 meni, eli lisää painoa taas ens kerralla ;)
Pitkään oon soutanut totakin liikettä 11-13 kiloilla…ja ihan turhaan :) Powerii löytyy ;)

Sit olkapäille tehtiin superina pystypunnerrus laitteessa väärinpäin, josta vaihto yhdenkäden punnerrukseen räjähtävällä työnnöllä. Sen jälkeen viparit sivulle ja lopuksi pystysoutu ja viparit eteen kahvakuulalla, ja nekin superina. Olipahan setti! Pikkasen hapotti :)

Pystypunnerrus laitteessa väärinpäin
Pystypunnerrus laitteessa väärinpäin yhdellä kädellä räjähtävästi ylös!
Vipunostot sivulle
Jaksaa jaksaa..
 

Pysty soutu kahvakuulalla
Sama takaa, niin ei jää epäselväksi :)
Vipunosto eteen kahvakuulalla
Treenihousut gazoz.fi
Alla vielä video kyseisestä supersarjasta, pystysoutu ja viparit eteen :)

Pakolliset yhteisposeeraukset ;) Hihi, ja ykkösellä meni purkkiin ;)
Kiitos Monna treenistä!
Kuka arvaa mikä on mun lempiväri ;)

Jopas siinä oli taas kuvia kerrakseen! Tälle viikolle olis vielä takareisi-pakara treeni, jonka teen huomenna. Palataan lähipäivinä takas asiaan, nyt meen pitämään seuraa mun Lily mussukalle, joka repii jo äitiä housun lahkeesta, kun tässä koneella on mennyt tovi :)

Treenin jälkeen maistuu aina ruoka :)

Sara

sara

30 vastausta artikkeliin “Mä oon tääääällä!”

  • No niin oli!!! ja joo ei ihme et meni ykkösellä, ollaanhan me jo niin kuvauksellisia ;) khihihh <3 pus <3 ja hauskaa iltaa <3

  • Heijj ja kiva kuulla! lupaan jatkossa olla aktiivisempi, niin ikävä ei pääse yllättämään :D hali*

 1. Hah, sopivasti postasit olka-selkä-treeniä, kun oon itekin menossa tekeen sitä huomenna! :) Kiva nähdä mitä muut tekee, vähän erilaista ja saa ideoita! Enpä oo juuri hyödyntänyt esim noita kahvakuulia treenatessa :) Näytti tosi ihanan hapottavilta nuo sun superit!Heh, ehkä sitä pitäs itekin ottaa rohkeemmin isompaa käsipainoo kulmasoutuun. Tuo on muuten kivoin asento tehdä sitä, vaikkakin rasittaa tehdä yks kerrallaan kun se vie vähän enemmän aikaa ;) Tykkäisin tehdä kyl myös vinopenkillä maaten, mutta kun noihin tisseihin sattuu :D Superdieetin ohjelmissa oli tuo liike tolleen, joten väen väkisin sitä sitten tein, nii tissit ja kainalot oli kokoajan mustelmilla tammikuun :S Siinä vaan jotenkin saa tosi hyvän ja erilaisen tuntuman tonne selkään, jännä juttu. Tarvii varmaan testata vielä molempia tapoja! Oon vinopenkissä ollut meinaan jalat suorana maassa, mutta jonkun näin tekevän sitä sillain jalat koukussa eli varmaa enemmän reisiensä varassa. Ehkä se vois viedä vähän sitä painoa noilta tisseiltä pois :DHyvän näkönen treeni kyllä! :) Muistatko miten paljon teit toistoja tossa pystypunnerruksessa laitteessa? Harmi että meidän pystypunnerruslaite on sellanen missä nuo kahvat nousee molemmat samalla, ovat siis kiinni toisissaan. En tiiä sit onko sellasessa ok nostella vain toisella kädellä ylös… Niin ja osaatko vielä sanoa että mikä idea se on mennä siihen väärinpäin istuun? Nostaako siinä sit jotenkin enemmän ehkä takaolkapäillä, pikkasen takaviistommasta vai? Kiva jos ehdit vastaileen :)

  • Moikkis Joan! Kiitos jälleen mukavan pitkästä kommentista :) toivottavasti huomaan vastata kaikkeen :) eli eli.. itse en tykkää myöskään tehdä yksi käsi kerrallaan oikeastaan mitään liikkeitä, paitsi keskitettyä hauiskääntöä.. en tiedä mikä siinä on et se ei oo niin kivaa kun molemmat kädet yhtäaikaa. ehkä se, että mun vasuri on heikompi, eikä jaksa niinku oikea.. samanaikaisessa liikkeessä sitä ei niinkään huomaa. tein eilen pystypunnerruslaitteessa 12 toistoa molemmilla käsillä ja sit toiset 12 yhdellä kädellä/per käsi. ja pitää olla erikseen liikkuvat vipuvarret. ja väärinpäin istuttaessa se ottaa enemmän taakse, kun selän saa tavallista enemmän notkolle vähän niinku sen laitteen alle, ja selkänojasta on hyvä piutää kiinni toisella kädellä, sillä muun kropan on pysyttävä paikallaan koko liikkeen ajan. olikohan siinä kaikki :) hih

 2. Moikka, pitempään jo lueskellut blogiasi, hyvä treenimeininki sulla :). Itse ratkaisin tuon puhelinongelman H&M:n urheiluvyölaukulla. Sen kun pyöräyttää takamukselle ja laittaa kuulokejohdot paidan alle niin treeni kulkee. Ja laukkua on myös näppärä pyöräyttää, jos meinaa olla edessä. Kannattaa kokeilla.

 3. Kiitoksia kivasta blogista ja tsemmpiä treeneihin! Kiva kun kirjottelet monipuolisia juttuja treeneistä ja muustakin elämästä:)

 4. OLI IKÄVÄ!! <3 Hei hommaat nuo Sony Walkmanin pelkät kuulokkeet, mitkä mullaki on! Ja kuules kestää just niin kosteutta, kun luvattu, perjantaina pesin pyykkikoneessa tunnin ohjelmalla 40 astetta! :D On siis vedenkestävät oikeastikin, niin ku luvattiin! :D PINKKI taitaa olla lempiväris! ;D Mie ostin ihqut Casallin pinkit caprit, näkkyy joku päivä sitte treenikuvissa. ;D TSEMIHALIRUTTAUKSET! <3

  • KERTTUU!! <3 mullahan on noiden nokian omien kuulokkeiden lisäksi AEG:n hienot langattomat bluetooth kuulokkeet, mutta niistä kun on välillä akku loppu, niin käytän nokian omia :) haha, pesit kuulokkeet! :D hupsu :D pinkki tosiaan on mun ykkös juttu :D heh, ja innolla odotan sun pinkki-housu treenipostausta!!! Postaa jo!!! :D PAAALJON haleja takas <3

 5. Hassulta varmaan kuulostaa, mutta en ole ikinä ymmärtänyt miksi vehnäleseitä tai kauraleseitä syödään? :D

 6. Kiitos inspaavasta blogista! Mä muuten syön vehnäleseitä, lisäkuidun vuoksi. Vatsa ei kestä ruista eikä ohraa, kaurapuuro on vakiruokaa, rahkan sekaan lisään joskus vehnäleseitä. Kuule, olen etsinyt tota soijalesitiinä, mutta en vaan löydä. Missä hyllyssä sitä pitäisi isoissa kaupoissa esim. Prismoissa, olla? Kiitos, jos viitsit vastata!

  • Moikka. kiva että viihdyt blogissa :) itsekkin syön vehnäleseitä aamupuurossa, tuo kommentti vaan oli niin hassu, kun ajattelin sen joutuneen väärään postaukseen kun tässä postauksessa en siitä puhunut :) Mä ostan lesitiinit luontaistuotekauppa Lifesta :)

 7. Sie oot Sara jo niin huikeen kapea! Ihan mieletöntä seurata sun edistymistä! :) Ja hei, hyvä kun mainitsit, arvaas kuka kävi tänään ostamassa tollasen pussukan puhelimelle myöskin… Kuvittelin aina olevani ainut joka tunkee puhelimen tisseihin! ;) No, katsotaan huomena menetänkö hermot pussukan kanssa kun menen hauiksia pumppailemaan… ;)

 8. Et ole varmaan kertonut syöväsi venhäleseitä, ajattelin vaan kysästä sulta kun näytät tietäväs paljon miten pitää syödä urheilijana. Niin moni kun sitä syö aina niin kysäsin, mutta sanoin sen kyllä aika hassusti :DD

 9. Kiitos mielettömän mahtavasta blogista! Innolla ootan aina seuraavaa megainspiroivaa postausta! Mistä oot hankkinut ton käsivarsikotelon puhelimelle? Oon yrittäny löytää sopivaa, mutta en millään oo löytäny. Sullakin ilmeisesti Lumia 920?

  • heippa ja oleppas hyvä :) toivotaan että välillä sais kirjoitettua jotain megainspiroivaa ;) toi kotelo on clas ohlsonilta ja siellä oli paljon erinmlaisia :) lumia 900 mulla :)

 10. mitä tapahtui sille bluetoothkuulokesysteemille? sille langattomalle? eikö se olisi helpompaa kuin tunkea puhelinta milloin minnekin :-) ja voi surku kun tuo porkkanakakku näyttää hyvältä…. itsellä täysi sokerien välttely meneillään kun on hampaassa reikä :D sitä saa mitä tilaa, näköjään…

  • moijj.. aikaisempaan vastailinkin jo, että bluetoothista on välillä akku loppu, niin joutuu käyttää toisia ;) ja se porkkanakakku on ihan parasta mitä tiedän ;)

 11. Hei Sara! huikea reenimotivaatio sulla, ihan kateellinen oon! ihastuin sun porkkanapiirakkaan ;) oliko kuorrute tehty puddingista? ja jo saa udella niin mitä itse piirakkataikina sisälsi? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta