Ei niin hyvä päivä

Niin se vaan on, että välillä juhlitaan siellä pilven reunalla, ja toisinaan sieltä pudotaan alas ja rytinällä.
Edellisessä kirjoituksessa, kerroin kuinka super hyper happy olin mun hauistreenistä ja päivästä yleensäkkin. No tänään oli odotukset täydellisestä treenistä ehkä liian korkella, sillä mikään ei menny niinku ois pitänyt mennä. Kaukana täydellisestä. Valitettavasti välillä näitäkin päiviä ilmeisesti on.
Eli jos tänään on vaihteeksi ollu hyvä päivä, niin ei kannata pilata sitä lukemalla tätä mun vitutus postausta.

Aamu alkoi jo huonosti. Nukuttiin pommiin, jolloin mä yleensä jo tiedän, että tästä ei voi tulla muuta kun paska päivä. Kamala kiire tehdä puuro, syödä, pukee lapset, etsiä treenikamat ja viedä lapset. Arghh.. Ensinnäkin puuro levis mikrossa, kun yritin säästää aikaa, kun mikron edessä päivystämisen sijaan menin pukemaan Lilyä, joka ei ollut tänä aamuna kyllä yhtään yhteistyö haluinen.

”pueppa reippaasti nyt päälle, tai äiti laittaa piirretyt kiinni”
”pueppa äiti ite”
Miten äkäpussi kesytetään?!

Noin..!
Hienosti komentelee äitiä tuo meidän kaksi vuotias.
No siinä ei ollut paljon aikaa nauraa tai pelleillä, joten kiristys, uhkailu ja lahjonta -keinot käyttöön, ja sain tytön puettua.
Siitä sit takas keittiöön, ja niinhän se oli, et se puuro oli levinny sinne mikroon. Eli eiku pesemään mikroa ja uutta puuroa tulemaan :(
Viimein kun sain puuron valmiiksi, annoin sen jäähtyä sen aikaa, kun pakkasin treenikamat. Arvatkaa oliko toinen salihanska kadoksissa? No oli! Se oli jo eilen! Enkä eilen jaksanut etsiä sitä valmiiksi, joten nyt V****TI! Halusin hanskat, koska oli selkä treeni!
Koko kämppä ylösalasin, ja löytyihän se. Katsoin kelloa, ja huomasin että mun pitäis olla jo menossa. Ulkovaatteet vaan niskaan, Lily kainaloon ja juosten päiväkotiin. Onneks päiväkoti on tossa 20m päässä :)

Seuraavaksi salille, ja arvaatte varmaan, et joku meni taas mönkään. Yllätys kyllä. Eilen illalla alkoi meinaa särkeä tohon oikean käden hauiksen yläliitos kohtaan, ja sen huomasi mm. kulmasoudussa. Ei voinut tehdä. Piti miettiä joku muu liike. Vitutti, kun en muutenkaan voi tehdä vielä kaikkia selkäliikkeitä mitä haluaisin, sen rintaleikkauksen takia. Leikkauksesta on kohta 2kk aikaa, jonka jälkeen saan luvan kanssa alkaa treenata rintaa ja muita liikkeitä jotka on nyt kielletty, kuten leuanveto ja ylätalja.

No tein kulmasoudun tilalle t-kulmasoudun, joka ei kiristänyt käteen niin pahasti. Sen jälkeen hammeria yksi käsi kerrallaan, josta viimeiseksi alataljaan. Siitä sit sjmv, penkille nousut ja takareidet maaten laitteessa. Ja kuten arvata saattaa: mikään ei toiminut. En ollut mihinkään suoritukseen tyytyväinen, ja vitutuksen takia ei ollut energiaa koko treeniin. Ihan paska treeni! Aikakin loppui kesken, ja jaloille jäi tekemättä askelkyykyt. Argghh…
Työkaveria pyysin ottamaan kuvia selästä treenin jälkeen, mutta paskoja kuviahan ne vaan oli ”yllätys”. mitäpä muutakaan :)

Yritin siinä hengitellä rauhassa, kävin suihkussa ja söin. Hetkeksi tuli hyvä mieli, kunnes alkoi hullu mahakipu. Nice! Johan mulla oli mennyt päivä päin v***ua eikä kello ollu ees puoltapäivää, ni kyllä tähän viel yhden mahakivun voi ottaa -mietin.

Työt soljui ihan ok mukavasti vatsakivusta huolimatta. Päivä meni nopeasti, mutta kotiin päästyäni, repesin täysin. Mun päässä pyöri koko päivän yksi asia: ”Ei tästä tuu yhtään mitään, mä en ikinä onnistu”

Missä mun luotto nyt on? Mikä mua vaivaa? Miks mä aina epäonnistun? Miks näitä päiviä pitää olla? Miks missään ei näy mitään kehitystä? Mä en oo missään kunnossa nyt, enkä koskaan!

Onneksi mun mies herätti mut ja veti takas maanpinnalle. Justhan mä eilen tyytyväisenä myhäilin sitä miten tyytyväinen oon mun kehitykseen ja treeneihin. Ei aina voi olla hyviä päiviä, ja huonoina päivinä läheisten tuki on tärkeää. Ihanaa että mulla on rakkaita ystäviä joille voin purkaa pahaa oloa ja olkapäitä joihin voin nojata ja vuodattaa pettymyksen kyyneleitä.

 
Rakkaus <3
Ihana piristys tähän päivään oli myös Heleltä saamani synttärilahja, jonka puin tänään ensikertaa päälleni! IhQuuu! <3
 

Tulihan se hymykin viimein ;)

SuperGirl <3

Toivotaan että tähän päivään ei mahdu enää niitä pettymyksen kyyneliä, vaan onnen hetkiä ja tunteita! Samaa toivon teille muille <3 Hyvää alkanutta viikkoa ihanat lukijat!

Sara

sara

25 vastausta artikkeliin “Ei niin hyvä päivä”

 1. Jos koskaan ei olis huonoja päiviä tai pettymyksiä, ei osaisi iloita niistä hyvistä super-hyper-hetkistä. Huomenna on jo varmaan eri meininki! Oot upee mimmi!

  • Kiitos viestistäsi. Pahoittelut että kesti vastata, nyt vasta tuntuu helpottavan tuo pahamieli :) tänään on hyvä päivä! Toivotaan ;)

 2. Heh, sopi kuin nenä päähän toi sun kirjotus munkin päivään.. Voi jösses! Kaiken kruunasi pieleen mennyt selkätreeni. Niska/hartiaseutu on ihan jumissa,kun jäänyt kehonhuolto kiireessä vähemmälle,niin eihän siitä treenistäkään mitään tullut. Ensimmäisenä alkoi selkäliikkeet tuntua niskassa ja hartioissa ja meinaa että alkaa päässä heittää. Noh,onneksi treenin jälkeen hyvä ruoka, parempi mieli. Nyt on jo vähän parempi fiilis :)

 3. Tiekkö välillä kiva lukea miten päin männikköä muilla menee, niin omat pienet murheet kutistuu olemattomiksi tai isot saa mittakaavaa :-D Eli kiitos näistä todenmukaisista postauksista, ei me ehkä haluttais pelkkää kiiltokuvaelämää seuratakaan!

  • Hei, ja ei tää kiiltokuva elämää olekkaan ;) välillä on rankempaa, ja mitä sitä piilottelemaan :D

 4. Ihana äkäpussin kuva ;) Sulla oli ihan selkeästi myös maanantaifiilis :D Mutta välillä tarvii näitäkin olla, niin jaksaa iloita! Tsemppiä :) p.s ihana paita!

 5. Helou! Jätänpä ekaa kertaa merkin käynnistäni, olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja täytyy sanoa, että olet yksi suurista motivaattoreistani! :) Itsellä kolme raskautta takana ja matka kohti unelmakroppaa alkanut vuoden alusta, nuorin nyt 5,5kk. Toisaalta ihan kiva lukea, että sullakin on joskus huonoja päiviä eikä treeni kulje, mutta pahaltahan se enemmänkin tuntui lukea eilisestä päivästäsi. :( Toivottavasti mieli jo kohentunut ja ihanasti loppuun kuitenkin laitoit asioista, joista sitä voimaa ja iloa ammennat. <3 Ja todellakin, huonoja päiviä pitää olla, jottei niitä hyviä pidä ihan itsestänselvyytenä. :) Parempaa päivää, täällä pohioisessa ainakin aurinko paistaa niiiiin kauniisti, ettei voi olla huono päivä! ;)

  • Hei. Kiva aina kuulla , kun joku sanoo minun ja blogini motivoivan. Ihan parasta! Kiitos sinulle viestistä! Tänään tosiaan alkaa olee normi päivä, viiimeinkin :)

 6. …ja minäkö luulin, että minä oon ainua jolla v***aa!! :D Peace, kyl tää tästä, meillä molemmilla. :)A-appe

  • heiii, joko siellä helpottaa fiilis :D itselläni on tänään ihan ok aamu, katsotaan miten tää etenee ;)

  • Heippa Sara. V***sta kestänyt useamman päivän, joten kohta ON PAKKO helpottaa. EIhän tämmönen VOI jatkua… :DToivottavasti sulla on fiilikset jo kohdillaan. :)Appe

 7. Et ole yksin! Tänä aamuna heräsin takareidessä olevaan jumiin, salilla tuntui etten saannut mitään aikaan, töissä väsytti koko päivän ja välillä istuin lumihangessa koska jalat ei kantanut. Iltaa myöden taas väsymys laantui ja sain tehtyä toisen treenin :) Huomenna onneksi uusi päivä!

  • Heippa, kiitos kommentista :D väsymys on inhottavaa, se jos joku voi pilata päivän :/ tänään on hyvä päivä ;) vai mitä? :D

 8. Voi ihana äkäpussi! <3 :) Meidän perheessä ei siis asukaan kaikki tän universumin äkäpussit, vaan niitä on muillakin…Joo, miksei aina vois olla nousujohteinen kehitys? Ärsyttää, kun pari viikkoa sitten mulla meni niiiiin hyvin treeneissä ja nyt ei sitten mikään kulje eikä painot nouse. Ei, tällä treenimäärällä ei voida vielä olla ylikunnossa, eli kyse on jostain muusta. Tsemppiä siis Sara sullekin!

  • meillä asuu vaihtelevasti 3 lapsi äkäpussia :D ei niilläkään aina voi olla kiva päivä :) kovasti tsemppiä myös sinulle ja ihanaa kevään odotusta! :D

 9. Odotan innolla että meidän tyttö avaa sanaisen arkkunsa :D mulla varmaan leikkaa heti kiinni jo aletaan inttämään vastaan. Tai sitten oman lapsen oikuttelun osaa pistää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos?Vieläkö on miehiä jotka ostaa lahjoja???? Ooh… <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta