Imelä hehkutus postaus sunnuntai illan ratoksi + videoo

Voi sitä hypetyksen määrää. Jos jollain on tänään huono päivä, niin tätä yli-positiivista postausta ei ehkä kannata lukea, voi alkaa kiukuttaa :)
Mulla on siis ollut ihana päivä! :)
Tänään koin salilla onnen kyyneleitä, ilon hyppelyjä ja riemun rutistuksia!
Olin niin tyytyväinen mun treeniin. Tällä kertaa tuntui että hauistreeni meni enemmän ku paremmin!
 Kuvitella, että mun käsissä pulputti koholla olevat suonet! Iiik eiks vaan bodareilla näy koholla olevat ”letkut” kropassa ku ne on pumpissa?! Tää on niin hassua! Mä kehityn! :)
Tuota ei ole siis ennen tapahtunut! Ne oli niin selvät, että ne tuntui ihan koittamalla :) Kamalat letkut pinnassa, ajattelin! Heh, hassua :)
Myös käsivarsi (ranteen ja kyynertaipeen välillä) meni ihan pumppiin, kovaksi ja letkuille :) Niin outooo…ja kivaa ;)
Taas huomaa ne elämän pienet-suuret ilot! ;)
Painojakin sai lisätä melkein joka sarjoihin vaan lisää ja lisää! Eli onnistunut treeni!
Hauiksille hauiskääntö tangolla, vinopenkissä kp yhtäaikaa+vuorokädet, taljassa narulla ja olkapäät meni pumppiin vipareilla sivulle ja eteen, pystysoudulla ja loppuun takaolkapäät taljassa narulla. Alla videoita, kiitti ilmeistä ;)

Treeniseurana, kuvaajana ja hyvänä pakkotoistajana oli Hele, kiitos muru treenistä <3 Hele on myöskin 8vuotiaan tokaluokkalaisen äiti. Nainen on kehittynyt kuntosaliharjoittelijana nyt menneen vuoden aikana myös kovasti. Vuosi sitten Helen fyysinen kunto oli rehellisesti sanottuna nolla. Kuntotesti kertoi niin.
Naisella todettiin fibromyalgia, joka aiheuttaa kipua lihaksissa ja sidekudoksissa. Hele ei pystynyt nostamaan painavia esineitä eikä mm. saanut ainuttakaan vatsaa. Käsiä ja muita lihaksia särki niin, että jopa sään vaihtelut aiheutti kipuja.
Nyt kaikki on toisin. Kuntosalilla käyminen ja ahkera liikunna lisääminen elämäntapoihin pelasti Helen kivuilta. Kuntoutuksessa uudelleen tehty kuntotesti todisti, että kunto on parantunut hienosti!
Tänäpäivänä me tehdään suurinosa liikkeistä samoilla painoilla ja toistoilla! Oon niin ylpeä mun ystävästä! <3 Siinä todistetaan taas miten liikunta voi tuottaa oikeasti mielihyvää ja iloa elämään!

Friends since 2000 <3
Mieletön taistelija <3

Myös mun iki-ihana salimaskotti tyttäreni oli mukana :) Kivaa kun tytär on kiinnostunut myös liikunnasta ja uteliaana seuraa sivusta mun treenejä ja kyselee paljon aiheesta. Nona itse harrastaa tällä hetkellä temppujumppaa ja tennistä, eli urheiluharrastuksia muutaman kerran viikossa. Mielestäni aivan riittävä määrä 8vuotiaalle.

Huomenna alkaa taas uusi viikko. Innolla odotan jo ensviikon treenejä ja sitä, että huomaa taas kropassa muutoksia, jotka on mun itseni luomia ja aikaansaamia. Se jos joku motivoi entistäkin kovempiin treeneihin ja saavutuksiin! Pysykää kaverit kovina, yhden sortumisen voi paikata kahdella onnistumisella ;) Älkää olko liian ankaria itsellenne. Vaikeuksien kautta voittoon jne.. ;)

Terveisin:
suklaa 
moussea 
lauantaina 
syönyt 
yli-positiivinen 
treeniinsä 
tyytyväinen 
letku-Sara ;)
sara

21 vastausta artikkeliin “Imelä hehkutus postaus sunnuntai illan ratoksi + videoo”

  1. Ihan huippuja treenivideoita, näistä kyllä välittyi tekemisen – ja tuskan – meininki! Kauhee inspis lähteä heti itsekin tekemään haukkaritreeniä! (:

  2. Toi on niin ihana tunne, kun on tehnyt hyvän treenin ja muutenkin on ihan superpositiivinen olo. Ja kyllä mun mielestä sillon pitää hehkuttaaki! Kovan työn oot kuitenki kroppas eteen tehny. Tsemppiä vaan ja saa tulla lisääkin ”imelää hehkutusta”. :)

  3. Ihanan iloinen ja hyvää mieltä täynnä oleva letku-Saran postaus :) Noi käsien suonet näkyy itelläkin ja mies joskus kans naureskelee käsitreenin jälkeen mun bodarisuonille ;) Hih, mammalla ei ookaan mitkään spagetti-nirunaru-kädet!Tosi hyvältä vaikuttaa sun treeni ja loistavaa, että meni tällä kertaa perille, ehkä just se suklaamousse oli se mikä puuttui viimeksi alta… No ei vainkaan, joskus ei vaan irtoo, mut sit kun lähtee, niin se onkin kaksin verroin makeempaa!Täällä on nyt viikko sairasteltu, kovassa kuumeessa meni viime viikosta suurin osa itselläkin ja treenistä ollut viikon tauko, mutta huomenna pitäis päästä pumppia vetämään ja saadaan treeniviikko käyntiin, jei! Inhottavan löllö olo tulee viikossa, kun ei pääse salille :/ Mut tästä taas eteenpäin!Muksaa iltaa ja loistavaa alkavaa viikkoa :)

    • moikka! heh, letku-sara täällä taas :D kiva että oli hyvänmielen postaus :D ihana tunne oli kyl ku treeni meni perille :D kurja kun oot sairastellut, ja muista vaan se, et se sali ei karkaa sieltä mihinkään, eli lepää rauhassa, kyl sinne jumpalle viel ehtii ;) vaikka tiedän et se ärsyttääää ku pitää olla vaan paikallaan :/ kivaa alkanutta viikkoa sinnekkin <3

  4. moi sara!tuli mieleen, millasilla painoilla sä ähiset ja puhiset? äkkiseltään ei tuu mieleen ootko kirjotellu jo… hihi. t. uudempi lukija

    • moi. riippuu ihan että mitä lihasta ja mitä liikettä teen ja missä vaiheessa treeniä teen. noissa videoissa taisi olla 6kg käsipainot ja taljassa 20kg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta