Lauantai chillausta

Pyjamabileeeet!

”Chillaillaan elämä on nyt eikä muistoissa..”
Täällä on vietetty jo pari tuntia pyjamabileitä ja arvatkaas kenen seurassa!? No Robinin! :)
Meidän esikoinen, 8v Nona ja hänen ystävänsä ovat fanaattisia Robin faneja, jonka vuoksi tänään joutuikin poistamaan Prismasta uuden Robin the movie -elokuvan tämän iltaisiin pyjamabileisiin :)
Ihanaa ja mielenkiintoista seurata oman tyttären varttumista ja eri elämänvaiheita. Vuosi sitten kiinnosti vaan Bratzit ja Barbit ja nyt Robin on ihan ehdoton ykkönen! :)

Muistan omasta lapsuudesta, kuinka kovasti fanitin esim XL5:ta ja Spice Girlsejä :) Seinät oli tapetoitu idolien julisteilla ja jonotettiin kauppakeskuksissa monia tunteja, että saadaan oman idolin nimmarit :)

Myllätty siskonpeti ja pienet Robin fanit :)

Kohta laitetaan lettutaikina pannulle porisemaan, ja herkutellaan pinaattiohukaisilla, nam nam. Myös sauna ja extrahiilarit on osa tätä lauantai päivää, joten vähän on väsy olo, kun maha on niin täynnä.

Eilinen meni ihan rauhassa ruoan ja saunan merkeissä. Tämän vuoksi jaksoi olla aamulla jo kärppänä mummoloimassa, jonka jälkeen shoppailemassa :) Kaupoilla venyi odotettua pitempään, joten tän päivän treenit siirtyi huomiselle ;)

Eilen mä nautiskelin
Lauantait on jees! :)
Kikattelua ja…

..kuperkeikkoja :)
 
 
 

Miss keittiö…or not! Älkää antako tiskivuoren häiritä ;)

Täällä alkaa meno olee tosiaan jo sen verran villiä, että mun tän illan pelastus on kyllä ehdottomasti Putous Mtv3:lta :) Kaikki lapset istuu meinaan lattialla nenä kiinni tv ruudussa :) Nyt nautitaan lauantai illasta, eiks niin! ;)

 
 
 
Sara
sara

13 vastausta artikkeliin “Lauantai chillausta”

  1. Ihana hyvän mielen postaus! :D Ihan poskiin sattuu jo tää hymyily :D Kyllä teillä on ollut mukava ilta ja viikonloppu! :) Mukavaa sunnuntaita!!

  2. Mua alkoi ihan naurattaa tuo XL5 ja Spice Girls -kohta. Tuttua omasta lapsuudesta, joskin Spaissarit oli kyllä selvästi kakkonen noista kahdesta. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta