Juhlia vai treenata – siinä vasta pulma

Ai että miten olikin hyvä etureisi treeni! Jumppa kulki kun unelma, jaksoin yksin painaa isoimmilla painoilla kun koskaan ennen yksin ollessani, ja sain aivan erinlaien poltteen reisiin ku normaalisti! Kyllä noilla lepopäivillä on merkitystä. Eilen lepäsin, ja tänään rullas hyvin! Oujea!
Prässiä, hackia, reidenojennusta laitteessa ja vähän vielä pohkeita niin avot! Oli ihana kävellä tärisevin jaloin juomaan palkkaria :)

Tänään on muutenkin kiva päivä, sillä mun puoliso tulee kotiin matkoilta, eli yh-äidille voi heittää hyvästit :) Huoh, en olis jaksanutkaan pitempään tota roolia :D
Illalla olis siis tarkoitus ihan vaan istua iltaa ja ns. juhlia mun synttäreitä. Eli tiedosa hyvää ruokaa ja vieläkin parempaa seuraa <3 nam. Pitkään mietin että pidänkö kunnon synttäri kekkerit, paljon kavereita ja paljon herkku drinksuja, mutta ei kiinnosta kyllä pätkääkään :) Ajatus siitä kamalasta henkisestä morkkiksesta ja kovasta krapulasta seuraavana päivänä, ei kiinnosta niinku yhtään (se dokaaminen siis) Välillä on hyvä höllätä ja nollata, mutta ei tänään :)
 :) Tänään vaan ruokaa ja aamulla treenaamaan! Eiks nii ;)

Ostin tytöille ystävänpäivä leivokset eilen <3
Äitin tyttö <3

Mitäs muilla on viikonloppuna suunnitelmissa? Juhlia vai treenejä? :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Sara

sara

13 vastausta artikkeliin “Juhlia vai treenata – siinä vasta pulma”

  1. Reenejä! Juhlat ovat jääneet genrestä aikapäiviä sitten. Ja hyvin (lue: paremmin) menee elo tämän ihmisen. Kivaa viikonloppua myös sinulle. -Allu :)

  2. Treenejä ja ystäviä :D ei siis juhlimista. En halua myöskään menettää sitä seuraavaa päivää krapulalle vaan treenin pitää kulkea. Kaksi vapaapäivää viikossa on kuitenkin kallisarvoiset :D

  3. Treenejä ja ystäviä :D ei siis juhlimista. En halua myöskään menettää sitä seuraavaa päivää krapulalle vaan treenin pitää kulkea. Kaksi vapaapäivää viikossa on kuitenkin kallisarvoiset :D

  4. Treeniä ja juhlia…;) tyttären synttärit oli viime viikonloppuna ja kaikki vieraat eivät silloin päässeet niin nyt v-loppuna sitte pienet kahvittelut varmaankin. Kait sitä ois jotain tarjottavaa laitettava, mutta onneksi itellä on justiis lakko päällä. Ei tarvi edes miettiä syödäkö vaiko ei. ;) Ja reenatakin pitää välissä, tottakai!Voi että ku näytät hyvältä.!!!! Tsemppiä ja mukavaa synttäriä!:)

  5. Hei Sara!Hehkuttelin täällä jo viime viikolla, miten mahtava blogi sulla on. Nyt olen saanut luettua jokaisen tekstin alusta tähän päivään ja jestas :D Hirveästi olet käynyt samanlaisia ajatuksia läpi, mitä itsekkin pohdiskelen liittyen treeniin, syömiseen, kisaamiseen ja elämään yleensä. Saan sun kirjotuksista ihan hirvesäti energiaa ja rohkasua, kiitos vielä kerran <3 Rakastuin myös täysin Hevi-pipoihin, ne on aivan ihania!!! Vieläkö niitä voi sinun kauttasi tai jostain muualta tilata?

  6. JIHAA Saraseni, samat meiningit täällä, etureiskaa, mutta omassa blogissa siitä sitte! ;D Kyllä kuule Sulla nyt sitä tulosta tullee, oikia meininki päällä, anna palaa! <3

  7. Tänään iski pitkästä aikaa sellanen olo, että voisi bilettääkin välillä. Noh, se olo laantui jo ennen kuutta, kun iski mukava rentous ja raukeus ja halusi vaan nautiskella rauhasta. :D Ei kai tässä kohden, 23-vuotiaana, vielä kuuluisi ihan näin tylsä olla?No mutta ei, kovaa treeniä tiedossa koko vkl, tänään on tullut vähän tavanomaista enemmän tankkailtua hiilaria, josko vaikka jaksais. Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

  8. Kyllä se treeni voittaa ylivoimaisesti! ;) Välillä on syytä ottaa rennommin ja vaihtaa vapaalle ja ns. nollata, mutta sen voi tehdä ilman alkoholiakin, miksi heittää seuraava päivä harakoille?? :))

  9. Olen kahlannut koko blogisi (matkasi tähän päivään) läpi pienessä ajassa. Ihan matka ollut jo tähän asti, ja matka vain jatkuu. Itse tulin juuri hiljan aamulenkiltä ja voin kyllä sanoa, että tällaiset blogit innoittavat itseäkin jatkamaan. Matka on pitkä mutta ei pidä lannistua. Huonoja päiviäkin tulee mutta kyllä tää hyvä olo voittaa mennen tullen sen sohvalla makoilun. Kiitos sinulle, ihana innoittaja! Jopa minä, lukihäiriöinen, olen ajatellut aloittaa blogin kirjoittamisen. :D Tuloksesi ovat upeita!!!!! Ja itse olet kriittisesti puhunut jaloistasi ja reisistä, kyllä niissä lihakset alkaa todella näkymään! Treeni on tuottanut tulosta! :) Ihanaa kevättalven jatkoa sinulle! :)-Tiiny-

  10. Jee! kiva kuulla että monilla on treenit mielessä näin viikonloppuisinkin! hyvä me! :) kiva kun käytte kirjoittelemassa! hyvää lauantai iltaa kaikille tasapuolisesti! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta