Hyvä ruoka – parempi mieli

 
 
 
 
Tiedossa kuvien ja videoiden täyttämä postaus..varaudu! ! !
 
 
 

Täällä ollaan oltu niin kovin reippaita ja hyvällä tuulella koko päivä. Johtui varmasti mun herkullisesta aamupuurosta ;) Puuroa raejuustolla ja ruusunmarjasoseella, so girly <3 Kyllä täydellä vatsalla on mukavampi puuskuttaa kun tyhjällä :)

Aamun olkapää-ojentaja treenikin sujui kuin rasvattu, eikä enää harmittanut eilisen huono hauistreeni. Ehtiihän noita hauiksia tässä pumppailemaan, nou hätä.
Olin sopinut Monnan kanssa yhteisistä treeneistä meidän salille täksi aamuksi. Suunniteltiin treffit silleen, että molemmilla olis sama treeni tulossa. Yhteistreenit on jees :)
Olkapäille tuli 12 sarjaa, 4 x 20 vipareita sivulle, 4 x 20 pystysoutua taljassa kolmiolla ja 4 x 20 takaolkapäät käsipainoilla (josta video alla)

Ojentajille sama määrä kuin olkapäille, dippejä penkillä, ranskalainen punnerrus tangolla + kapea penkki, ojentajat taljassa.

Dippejä..

..jalat…

..pallon päällä

Ranskalainen punnerrus..

..ja räjähtävä kapeapenkki

Ojentajasoutu taljassa tangolla

 
 
 
 
Loppuun sit vielä vatsoja.

Vaatteet päällä…

..ja ilman ;)
Läpsystä vaihto :) Aina sitä törmää tuttuihin salilla ;) Ja yhteiskuvat on pakollisia! ;)
Bloggaajat Monna, Anna ja Sara :)
hih.


 

Vanhin tyttö lähti just temppujumppaan ja poika on pulkkamäessä kavereiden kanssa. Nuorimmainen kynii mut puhtaaksi kaikista kolikoista, kun leikii kauppaleikkejä uudella leikkikassakoneelle ja myy mulle appelsiineja :) ”anna litää lahaa”

Mun oli tarkoitus alkaa pyykkäämään..kaikki lempi treenivaatteet pötköttää pyykkikorin pohjalla.. onneks mulla on treenivaatteita nykyään enemmän kuin laki sallii, joten en oo viel ihan hetkeen pulassa.. Silti ois kiva saada nuo lemppari vaatteet puhtaaksi, mutta pesuaine on loppunut. Hmm.. Miten en muistanut eilen…enkä tosiaan lähde kauppaan noiden ”enkeleiden” kanssa :) Pitänee käydä huomenna kaupassa ennen töihin menoa :)
Nyt siis loppuilta telkkaria, ihan rauhassa, sopii :)

Huomiseen!

Sara

sara

10 vastausta artikkeliin “Hyvä ruoka – parempi mieli”

  1. Sara, mistä oot tuon treenitopin hommannut? Siis tuo, missä on tuo tatskateksti. Jossain vaiheessa taisit kirjoittaa et sait lahjaksi… Haluttais niin tuommonen samanlainen :)T:Anna

    • en tee :) riippuu tosipaljon liikkeestäkin. lihaksen on hyvä saada erinlaisia ärsykkeitä kehittyäkseen, jotta se ei totu samaan. kevyillä viikoilla teen pitempää sarjaa ja kevyemmillä painoilla ja päinvastoin :)

  2. Sä oot upea!! Saan tästä sun blogista aivan sairaasti motivaatiota! Itsellä 4kk poika ja nyt raskauden jäljet on saatava pois… Tosin ei se näky ennen raskauttakaan mikään upea ollut:) Mut tätä lukiessa mä tajuun et mäkin saatan onnistua tässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta