Veto veks

Hohhoijaa ja haukotusten täyteistä tiistai iltaa. Tällä yh-mamilla on nyt kyllä paukut ihan loppu. Sen huomas tänään aamulla salillakin. Kävin erään ystäväni kanssa yhdessä jumpalla, kaverin treeni luisti kun rasvattu, mutta oma takkuili :(
Hauikset ei pumpannu niinku olin suunnitellu.. Moni muukaan asia ei menny tänään niinku olin plänänny. Jo aamusta alkaen tuntu siltä että kaikki epäonnistuu. Onneks ollaan jo voiton puolella tätäkin päivää, hyvä minä!

Aamuinen kookosöljy mansikka hera puuro ja c-vitamiini porejuoma

Keskitetty hauiskääntö

Go go

Pönäkkä

Ihan ok treenin jälkeen jäätiin vielä saunomaan ja siitä sitten töihin. Töiden jälkeen hain rakkaat riiviöt päiväkodista ja koulusta jonka jälkeen painajainen:  Meno kauppaan mun enkeleiden kanssa (joka on muuten oikeesti aivan kamalaa väsyneenä ja YKSIN kolmen lapsen kanssa) Mutta mä selvisin :)

Enkelit -(RIIVIÖT)
:)

Huomenna tiedossa sama setti. Kaupassa käynnin jätän kyllä väliin :)
Aamulla salille, josta sitten töihin, josta sitten lapset, josta sitten kotiin, ym…
Ehkä pitäis mennä jo nukkumaan, niin huominen olis helpompi. En saa nyt kirjoitetuksi enempää, joten hyvän yön toivotukset lienee paikallaan. Edellisen postauksen kommentitkin odottelee vastauksia..anteeks, mutta tää mami on nyt ihan loppu. Katsotaan jos huomenna ois pirteempi :)

Öitä!
 
Sara

sara

8 vastausta artikkeliin “Veto veks”

  1. Oot kyl super mama! Musta tuntuu välillä rankalta käydä avokin kaa kaupassa jos itse tai toinen on ihan väsynyt :D Ihailtavaa kyllä että siellä tämän viikon pyörität arkea itseksesi ja kerkeet hirmusen paljon päivän aikana!:) tsemppiä loppu viikkoon :) p.s näytät tosi hyvälle ja tissit on just eikä melkeen sopivan sun kropalle, luonnoliset :)

    • heiiijj ja kiitos kehuista ;) onneks tää päivä on jo iisimpi :) kaikki hyvin ;) ja kiitos kovasti vielä tsempistä, toivotaan että vikat päivät sujuisi yhtä rennosti kun tämä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta