My tattoos

Heippa ja tervetuloa taas kaikille uusille lukijoille :)
Monet lukijani ovat toivoneet postauksia. Toivotuimpien listalla on ollut tatska- ja ruokapostaukset. Aloitetaan tatskoista :)

Multa on kysytty, että miten luulen mun tatuointien vaikuttavan tulevaisuudessa mun kisaamiseen body fitness kilpailuissa.
Rehellisesti sanottuna, en tiedä.
Sen näkee sit :)
Ollaan toiveikkaita, ja uskotaan siihen että oon sit niiiin hyvässä kunnossa, että tollaset pikku tuherrukset on pientä ja peittyy paljolti protanin alle ;)

Mulla tosiaan on paljon kuvia, ja suurin osa on vielä mun itseni tekemiä, joten ei mitään kauneimpia koristuksia :/ Mutta mennyttä ei saa takaisin, ja mä elän näiden kanssa nyt, ja aina. Osa kuvista rehellisesti kaduttaa, mutta ne on osa mua ja mun menneisyyttä, enkä siks edes jaksa miettiä mitään tatuointien poistoa.
Tatuoinnit ei estä mua treenaamasta eikä kehittymästä. Ne ei myös estä mua kilpailemasta, eikä sijoittumasta. Tässä ollaan nyt luomassa niin hyvää ja rautaista pakettia, että edes rumat tatuoinnit ei estä mua saavuttamasta mun unelmaa!
Tässä nyt kuvia mun tatuoinneista, muistinkohan kaikki :) No niitä on muutama ;)
Katsoo ken jaksaa :) Kommentoi ken uskaltaa ;)

Mun ensimmäiseen kuvan otin 10v sitten, kun täytin 18v. Slipknot S
Viivakoodissa mujn sotu, otin 19 vuotiaana

Hetken mielijohteesta otettu tribaali, olin 18v

Nilkan ympäri tähdet, joiden sisällä lukee
lapsuuden koirani nimi Bella, jonka sain 9 vuotiaana

 
 

Ristin otin 19 vuotiaana ja siivet lisäsin noin vuoden päästä.
Tähdet otin Nonan syntymän jälkeen <3
Lasten nimet 2004 ja 2010

Muffinssi ja ilmapallot, herkut ja bileet – my old life! ;)

 

Superwoman

Tribaali tissin ympäri

Liljoja, Lilyn syntymän jälkeen <3

Newer again – älä tee samoja virheitä kahdesti (omatekemä)

Shhh… (omatekemä)

True love (omatekemä) 2010

 

2010 (omatekemä)
 

2010 (omatekemä)

Enkeli 2010No lies, just love mahassa (omatekemä) 2011
Sukkanauha ja tatuointikone (omatekemä) 2011
Tämänhetken kunto ja siellä täällähän noita tatskoja näkyis olevan :) Mutta olkoon ;)

Mun mies lähtee huomenna viikoksi lautailemaan Sveitsiin Davosiin, eli mulla tiedossa ”yh äiti” -viikko :) Päästään lasten kanssa viettämään laatuaikaa ihan keskenään :) heh.
Miehen huomisen aamulähdön takia jouduinkin tekemään huomiselle kuuluneen salin jo tänään, sillä huominen lastenhoito ei järjestynyt, ja Lilyn kanssa salilla ei oo aina niin helppoo :)
Kävin tekemässä olkapäät ja ojentajat. No pain , no gain! Hell yeah! Osu ja uppos, niinkuin Kerttu sanoisi ;)
Huomenna sitten ”levätään” ;) Eli riehutaan HopLopissa :D

Sara

sara

32 vastausta artikkeliin “My tattoos”

 1. Mulla on juurikin sama tribaali mikä sulla on toisessa kuvassa, myöskin hetken mielijohteesta otettu ;) Uskomatonta kuinka kroppa muuttuu kun jaksaa vaan treenata. Itse käynyt salilla ja jumpissa about 2-3 krt viikko, jumpat ollut aina ennen minun ykkösjuttu mut nyt reilun vuoden oon viihtynyt jo salin puolellakin ;)Tällä hetkellä menossa viiden kilon kiristys, saapa nähdä pääsenkö kesäkuntoon… Kiitos motivoivasta blogista, lehtijutut löytyy myös hyllystä ;) Jatkahan Sara hyvää työtä :)T:Anna

  • heippa, jee eli en ole ainoa joka on tehnyt saman ”virheen” :D hienosti käyt reenaamassa ja pääset kuntoon, jos vaan päätät niin :) hienoa jos blogi motivoi :) jatketaan ja kovasti tsemppiä sinnekkin! :)

 2. Wouu.. mulla on vasta kaksi tatskaa, kaksi suunnitteilla. Eiköhän ainakin toinen niistä vielä joskus iholle asti pääse. Onko sulla oma kone vai missä oot itse päässyt tekemään?

  • moi. joo mulla on muutama konbe, eli toi tatuoiminen on sellainen harrastus jota teen sillon kun on aikaa :D

 3. Kiitos motivoivasta blogista! Vihdoinkin joku pienten lasten äiti kirjoittelee treenistä ja arjen pyörittämisestä. Montakos lasta sulla olikaan ja minkä ikäisiä ovat? Tällä hetkellä kiinnostaa tuo ruokapuolen järjestäminen, miten teillä se tapahtuu? Teetkö moneksi päiväksi itselle ruoat ja lapsille aina kun ehdit ;) vai miten? Olen uusi lukija ja tooosi pienten lasten liikkuvainen äiti. Jatkahan samaan hyvään malliin, huippu oot! – Kaisa

  • Hei :) kiva jos blogi motivoi! :) minulla on 2 lasta, mutta mieheni 7v poika asuu meillä myös. Eli perheessämme on 2v,6v ja 8v lapset :)töihin teen eväät aina valmiiksi edellisenä päivänä.vapaapäivinä teen ruoan aina samanapäivänä. harvemmin teen monen päivän ruokia kaappiin odottamaan. Se olisi kyllä fiksua ja siinä säästää aikaa, mutta kun rakastan ruoanlaittoa, joten päivittäin kokkaaminen ei ole ongelma :)syödään suht samaa ruokaa koko perhe. lasten ja hiehen ruokaan saatan lisätä lopuksi jotain, mitä en omaaa annokseeni laita :) kuten mm. perunoista saatan tehdä muussia maidon ja voin kera, tai kanoista saatan tehdä vaikka kermakastiketta :) kiitos sinulle viestistä! täällä jatketaan aivan varmasti samaan tapaan, ja vieläkin kovemmin ;)

 4. No onpa tosiaan tatuointeja. Olet kyllä kehittynyt huimasti! Toivottavasti menestyt lavoilla.Hyvää Hoplop päivää ja tsemppiä yh-viikkoon!

 5. Ulkopuolisena ajattelen, että tatuoinnit ovat osa persoonaa ja voivat olla sellainen erottumisen merkki! Uskon että mallikeikkojakin tullee paljon lisää ja näytät lavalla sellaisen kunnon että tatskat tuovat vain sellaisen persoonallisen lisän :) Olipa niitä paljon, en ole aikaisemmista kuvista huomannutkaan eli ei ole paljous kiinnittänyt huomiota vaan kunto :)

  • heippa. heh, kiva kuulla että ne ei oo heti ensimmäisenä pistänyt silmään :) kokoan tästä kyllä niin hyvän paketin, jota on kiva esitellä sit lavalla, oli tatskoja tai ei ;)

 6. Minusta tatuoinnit kertovat eletystä elämästä, ja ylpeydellä voit niitä kantaa. Mukava postaus. Kaikkea hyvää kevääseesi!-Hanna

 7. Täällä myös eräs joka on sitä mieltä, että tatuoinnit kertovat persoonallisuudesta, minä tykkään :) Omistan itsekkin ”muutaman” kuvan ja osa niistä ei ole kovin hienoja, mutta ne on ja pysyy. En myöskään ole koskaan harkinnut poistattaa niitä. Minusta nuo tatuoinnit tekevät sinusta juuri sinut :)

  • moii :) olen samaa mieltä. kuvat ovat osa minua ja mun menneisyyttä, enkä siksi aijo niitä poistaa :) ne on mun juttu :)

 8. Itsellä ei ole yhtään kuvaa, mutta mun aivot nyrjähtää, kun mä yritän miettiä, että miten olet tehnyt itsellesi tatuointeja. Eikö se ole melko hankalaa tehdä itselleen?

  • hei, ja älä nyrjäytä itseäsi siellä :) ei se helppoa ole ollu, ja sen huomaa lopputuloksestakin, mutta kivaa oli :) heh :) onhan se hankalaa, mutta tulipa tehtyä :D

 9. Hei Sara!Hyvä blogi Sulla, olen jo jonkun ajan ollut lukemassa ja seuraan varmaan jatkossakin!Mutta tää viimeinen postaus toi mieleen yhden toisen jutun, mitä olin lukemassa vähän aikaa sitten. Tatuointista ja klipaurheilusta.Tuo kyseinen postaus on aluksi eestiksi, mutta toinen puoli on tulkattu englanniksi myös. Ehkä kiinnosta :)http://www.lioness.ee/huva-nou/laser-tattoo-removal/See ei oo varmaan sillä ajatuksella, että pitäs hävitää nuo sun asiat, vaan ihan sitä, että mitä voi tulla mieleen joskus myöhemmin :)Tsemppia Sara!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta