"Karhunpoikaa sairastaa…"

Huomenta!

Meillä on nuorimmainen kipeänä, joten tästä tuli kotipäivä. No onpahan tilaisuus siivota ja tehdä oikeesti ajalla kotihommia. Tuntuu että vietän puolet vuorokaudesta mun työpaikalla, ja puolet kotona. Ja sen ajan minkä vietän kotona, mä syön ja nukun.
Okei kyllä mä pidän huolta kodista ja perheestäkin, mutta ei siihen enää oo niin paljon aikaa, kun esim vuosi sitten kun olin vielä äitiyslomalla.

Lily murunen <3

Eiliseen postaukseen lisätäkseni..
Opin eilen salilla, että: älä ikinä sano salilla ”MÄ EN JAKSA!” tai saat suunnatonta paheksuntaa osaksesi :) Tein ton mokan muutamaan kertaan, ja ai että sain pahaa silmää ja pään pudistuksia :)
Eli sinne salille ei mennäkkään vaan pyörimään ja ottamaan kuvia, vaan siellä on siis jaksettava tehdäkkin jotain! Joka päivä sitä oppii jotain uutta ;) Heh.
Huomaan välillä luovuttavani liian helpolla, mutta kyllä se lujuus ja tahto multa löytyy, joten periksi ei enään anneta! Piste! :)

Gazozin sivulle tullut lisää BrasilSul vaatteita kuvineen. Alla esittelyssä muutamia, ja loput pääset katsomaan osoitteesta gazoz.fiBRASIL SULBLUSA RECORTE TOP PINK 49,90€
BRASIL SULLEGGING SPORT CLASSIC RED-BLACK 69,90€BRASIL SULLEGGING ROCORTE PINK-BLACK 69,90€BRASIL SULBLUSA RECORTE TOP PINK 49,90€
 BRASIL SULBLUSA RECORTE TOP PINK 49,90€ 
 
 
 
Keittiössä on perunat kiehumassa, joten jatkan tästä ruoanlaiton parissa tätä päivää.

Sara

sara

14 vastausta artikkeliin “"Karhunpoikaa sairastaa…"”

  1. Paranemisia mussukalle!! <3 Ja oon niin ylpeä susta, oot niin huikea fitnessmalli jo noissa kuvissa! Sun maha, *tahtoo* :)

  2. hei Sara!Aika uutena lukijana täällä ja nyt pakko kirjotella. Hitto että näytät hyvälle! ja mageet on nuo kuteet. Miten sitä sais itsensä sellaseen moodiin että kehtais ees aatellakkaa tuollasia kuteita.. oon jo niskavilloista itteäni kiskonu mutta ei meinaa mistään tulla mitään. Sinun ja Annan blogia lukies tulee kuitenkin paremmalle kuin hyvälle tuulelle ja auttaa ajattelemaan että ehkä minäkin tuohon pystyn. Kaipaan niin tuota säihkettä silmiini mitä teilläkin on. On siis vain yritettävä enemmän. Kiitos siis lukuisista piristyksistä!-Mira

    • Heippa! Ihana, kiitos viestistäsi! :) uskon että saat sen oikean moodin päälle ja pysymään, jos oik,easti vaan päätät niin! Nyt on sun aika! Do it now! :) kovasti tsemppiä täältä sinne! :)

  3. Se tunne kun istuu syömässä putkeen menneen jalka treenin jälkeen ja tuntee kuinka lihakset elää omaa elämäänsä kidutuksen jälkeen. Tähän fiilikseen jää niin koukkuun.Pitää pistää Gazozlle vaate tilaus menemään ensitilassa ja tilata noita uusia ihanuuksia.Paranemisia teille sinne.

    • heijjj :) mä niiin tiedän ton tunteen! I love it! :)todella hyvä päätös tilata laadukkaita treenivaatteita!jee!Täällä voidaan jo paremmin, kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta