Bodausta

 
 
Siinä se sitten on. Minun ensimmäinen oma lehtijuttu. Omasta kynästä.
Jatkossa siis Bodaus -lehdessä GoSaraGo -blogi palsta! Jee!
 

Aamulla mietin että jee, saan olla kotona koko päivän, mutta ei se sit ollukkaan niin pala kakkua :) Siiviosin kokkasin pyykkäsin bloggasin syötin nukutin viikkasin silitin :) Ja siinä se päivä sit olikin :) Mä oon niin selvästi ”uraäiti”! ;) Ei mua sais enää kotiäidiks :) Toistaiseksi ainankaan :P
Oon niin kauan ollu kotona, että nyt on ihanaa tehdä töitä. Yksi kokonainen päivä kotona riittää tälleen välillä ;)

Siistiä on, mutta olkoon :)

<3 päiväunet kesken piirrettyjen <3

 Olen taas hirmu lyhyessä ajassa saanut kymmenittäin uusia lukijoita! Kiitos että viihdytte juttujeni parissa, ja tervetuloa seuraamaan elämäni blogissani!

:)

 

Nyt päivän viimeinen ateria napaan, öitä!
 
 

Sara

sara

17 vastausta artikkeliin “Bodausta”

  1. Moikka Sara! Eksyin suorastaan tänne blogiisi jotain kautta ja ilahduin kun huomasin että ollaankin oltu joskus samassa työpaikassa, kassakoneen vieressä rahastamassa. Aloitettiin samoihin aikoihin siellä, olisko se ollut loppuvuodesta 2002. Jos vielä muistat… Olipa mukava kuulla näin sinusta vuosien jälkeen. Olet tenhyt hienon elämäntapamuutoksen! Tosi hienoa! Jos asuisin lähempänä niin saisit kyllä opastaa muakin parempaan kuntoon.Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!Sanna K.

    • moikka sanna! kiva kuulla sinusta! :) mukavaa että löysit blogiini :) missäs kaukana sinä sitten vaikutat nykyään? :) hyvää jatkoa sinne, missä oletkin :)sara

  2. Oho vau, on tosiaa tullu siulle paljon lukioita! Ihan mieletön määrä muutamassa kuukaudessa :) Pitää käydä tääki lehti nappasemassa kotiin luettavaks :)

  3. Hauska tossa siivouskuvassa toi teidän pikkunen :D Meillä kans muksuilla aina vauhti päällä. Kun koittaa ottaa kuvan niistä, niin ne ehtii karkuun ennen kun välähtää, ja jos koitat ottaa kuvan jostain muusta, niin ehtivät juosta kuvaan mukaan :DIhanaa kun ihmiset löytää sen just itselleen sopivan työn. Sellasen, johon on kiva mennä, ja jota tekee mielellään :D

    • heh. jooh :) lily juoksi ympyrää, ja ehti juosta kuvaan mukaan :) oon niin tyytyväinen mun työhön, viihdyn siellä hyvin <3 kivaa <3

  4. Hehe, minäkin ostin viikko sitten tuota samaa maapähkinävoita. On muuten hyvää, slurps :) En ole kyllä aikaisemmin hoksannut sitä laittaa iltapalarahkaan, mutta toihan oiskin hyvä ja herkullinen vaihtelu soijalesitiinille rasvanlähteeksi. Kiitos vinkistä! Ja isot tsempit lihastenkasvatukseen! Täällä myös lihastenkasvatusprojekti meneillään ja kyllä välillä turhauttaa että miten se onkin niin hidasta kun tuntuu ettei mitään tapahdu :D-Milly-

    • heippa. kiitos tsempeistä! :D pitkäjänteisyyttä vaan ja kärsivällisyyttä, kyllä ne lihat kasvaa! kovasti tsemppiä sinullekkin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta