No pain, no gain

Kiitos SportLife

Niin se aika menee, ja taas on aika uuden Bodaus -lehden. Eli seuraavassa numerossa minun ensimmäinen blogi -palsta. Kirjoitan jatkossa joka lehteen omaa palstaa, jossa seurataan matkaani kohti ensimmäisiä body fitness kisojani. Lehti ilmestyy tällä viikolla, joten tarkkailkaa lehtihyllyjä ;) Muistelen että lehdet tulee kauppoihin loppuviikosta.

Tämä päivä on ollut suhteellisen hapokas. Pientä kireyttä tuntuu olevan ilmassa.
”kaikki mulle heti” -tyyppisenä ihmisenä, v*****aa kun kunto junnaa paikallaan, eikä muutoksia näy ei kuulu. Ja joo joo, tiedän, hiljaa hyvä tulee ja maltti on valttia ja mitä kaikkee muuta..
Silti se vaan välillä saa kiehumaan, kun v*****aa nää pienet olkapäät ja iso p***e ja ja jaaaa…!
:)

Vaikka kuinka kiristää, niin mieli piristyy kummasti kun  pääsee treenaamaan. Ja varsinkin jos treeni sujuu hyvin, niin päivä on pelastettu, ainankin hetkellisesti.
Tänään oli vuorossa selkä-takareisi-pakara treeni ja kävin treenaamassa taas vaihtelun vuoksi Arctic Gymillä helsingin kivikossa.

Tänään mm. askelkyykkyjä
 
 
 
 
Alla muutama vertailukuva mitä yhdessä vuodessa on tapahtunut.
Enjoy ;)
 
 
7.2.2012


5.2.2013
 
 7.2.20125.2.2013
Sain tuon yllä olevissa kuvissa esiintyvän yyber siistin paidan tänään muuten yllätyslahjaksi ;)
Kiitti A! Mullahan on tulevana maanantaina synttärit ;) Wink wink :)
Paita on ihan ku mulle tehty!

Nyt nukkumaan, alkaa olee taas vitsit vähissä, ku voimat nollassa ja silmäluomia painaa. Unille mars, niin jaksaa taas aamulla ahertaa ;)

ÖITÄ!

Sara

 
sara

9 vastausta artikkeliin “No pain, no gain”

  1. Siis kerrassaan UPEAA Sara!! Mahtavasti on kroppa muuttunut, hurrr-jasti tsemppiä!! Ja ihan loisto homma tuo lehteen tuleva palsta, onnea siitä ja sponsosopparista! <3

  2. Heippa! Minua kiinnostaisi, että syötkö jtn omegoita, burnereita tms? Ja jos syöt, niin oletko kokenut että niistä olisi hyötyä rasvanpoltossa?

    • Moi. Syön omegoita kyllä rasvan lähteenä. Rasvanpoltto ei tällähetkellä ole olennaista, joten en ole niin perehtynyt kyseisiin tuotteisiin kuten burnerit.. :) dieetillä sitten. ;)

  3. moikka! onko sulla postausta tatuoinneistasi? olis kiva nähä niitä paremmin :) ja tiiätkö yhtään mistä tuo upee paita on? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta