Pumping iron

Tänään on tasan kuukausi leikkauksesta, ja voin ilokseni todeta, että kaikki on mennyt kuluneen kuukauden aikana hyvin. Olen parantunut hyvässä aikataulussa, ja jumppa maistuu ja sujuu makeasti. Rintaa saa alkaa tekemään vasta kuukauden päästä. Jalkoja ja käsiä on pystynyt tekemään hyvin, mutta toki varovaisesti.

Vein nuorimmaisen tyttäreni aamulla kävellen tarhaan, josta sitten kävelin autolle, tarkoituksena ajaa töihin. Nooh, meidän kakkos autossa oli ovet niin jäässä, että ne ei auennut. Pieni paniikki iski, sillä olin sopinut treffit ohjattavan kanssa vartin päähän. Meiltä menee bussilla töihin n.20min, jos bussi sattuu tulemaan hyvissä ajoin ja kävellen salille kestää myös n.20min, ja liukkaalla kelillä toki pitempään. Plus en ollut varustautunut lämpimästi, joten olis pitänyt käydä kotona vaihtamassa kamat. Hmm.. Mitäs sit. 14min aikaa olla salilla. Autolla ajaa 6minuutissa..
Onneks naapurin mukava herra sattui tulemaan viereiseen autoon, ja lupasi heittää mut töihin :) Ehdin tapaamiseen, vaikka meni tiukille! :) Loppu hyvin, kaikki hyvin:)

Treeni treffien jälkeen jäin itse treenaa olkapäät ja ojentajat. Oujea! Hyvin sujuu, ja rauta nousee ;) Loppuun sit vatsoja ja posetreeniä :)

Hyvin ehti ottaa myös videon poseasennoista, älkää pliis haukkuko, tiedän, ei mikään mallisuoritus, mutta kyllä sieltä vielä kuoriutuu oiva BF kilpailija ;)

Hyvää maanantaita kaikille!

Sara

sara

15 vastausta artikkeliin “Pumping iron”

  1. No Sara äläs nyt, poseaaennothan sujuu jo varsin mallikkaasti! Ihan taatusti tuut sitte lavalla ollessas loistaan ku vanha tekijä! :D Hei, muutes tosi ihania nuo uudet (Bia Brailin tais olla ) trikoot, mihin pääst malliksi, upea oot! <3

    • Kiitos Kerttu <3 Merkitsee mulle paljon kuulla tuo sinulta <3 ja itse tykkään myös, Brasil Sul, siis on tuote ;) kannattaa kokeilla ;)

  2. <3 Ei kiittelemistä. Niin siis Bia Brailpiti kirjottaman, nopiasti ku kirjottelen, anteeksi virheet! Juu siis tämä on er merkki kuitenki. Onko kuite yks koko kaikille sama, vai miten?

  3. Kaunis olet! Ihania kuvia ja juttuja. Aloin itse pitämään tovi sitten blogia ja löysin tämän blogin ystäväsi Annan kautta. Laitanpa heti seurantaan!

  4. Kiitos Sara ihanasta ja hyväntuulisesta blogista!! Löysin sinut vasta nyt ystäväni vinkin perusteella ja olen koukussa; iloisia ja kannustavia juttuja toisensa perään!Olen itse viimeisen vuoden aikana hurahtanut ’bodaamiseen’ ja diettaamiseen. Tavoitteenani on saada Fitness-tason kroppa, vaikka kisaamaan en aiokaan. Lisäksi, lattarintaisena, suuri salainen haaveeni on tuo rintojen suurennus operaatio :)Kovin tutulta näyttävät nuo sinun ateriat, vaikka hieman pienemmillä kaloreilla itse elänkin :D Ja superiso kiitos kaurahiutale-valkuis-proteiinilettujen ohjeesta, tiedän miten meillä herkutellaan tänä viikonloppuna ;) Herkuttelusta muuten sen verran, että kuinka usein sallit itsesi herkutella cup cakeseillä ja irtokarkeilla? Meillä tuntuu monessa suhteessa olevan samat intohimon kohteet ;) Tsemppiä treeniin ja kiitos matavasta blogista!!

    • moi moi moiii :) ihana viesti! kiitti! <3 ihanaa että löysit blogiin :) herkuttelen harvoin, nyt kun on oppinut olemaan ilman…mutta sit ku tekee mieli, ni sit herkuttelen kunnolla :) ei yks päivä pahaa tee ;) jos se on vaan se yks päivä ;) ei tässä mitään yli-ihmisiä kuitenkaan olla, eikä pidä ollakkaan :) kerran kuussa sanoisin, SIIHEN aikaan kuusta yleensä ;) kiitti tsempistä! kovasti tsemppi rutistuksia myös sinne :)

  5. Moi! Ihana blogi sulla ja oot mahtavasti edennyt!! Oon seurannut jo tovin tätä ja oon tykänny!! Teetkö muille ihmisille ohjelmia? Ruokaohjelmia? Kaipailisin vähän vinkkejä omaan laihduttamiseeni.. :)

  6. Tosi kiva blogi ja inspiroiva ! Olen juuri itsekin aloittanut tavoitteellisen treenaamisen ammattilaisen ohella ja on todella motivoivaa lueskella sinunkin blogia! :) Huippua! Kovia treenejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta