Hymyile, se on ilmaista :)

Kävelin eilen kaupungilla ja katselin vastaan tulevia ihmisiä. Hymyilin :)
Tykkään seurata miten kansa pukeutuu ja liikkuu. Olen aina ollut hymyilevä persoona. Tykkään hymyillä, olla kohtelias ja tervehtiä. Kaikki tutut ja tutun tutut tulee moikattua aina törmätessä. Olisi typerää painautua hupun syövereihin, jos vastaan kävelee ihminen, joka tunnistaa sinut ja sinä hänet. Aina moikataan ja hymyillään :)
Kaupungilla tallustaessani huomasin myös sen, että olen hyväntuulinen. Hymyilen herkästi jopa tuntemattomille, ja varsinkin jos vastaantulija sattuu olemaan yhtään samanhenkinen kuin itse olen. Eli jokainen treenikassia olalla kantava urheilullinen mies tai nainen saa aivan varmasti hymyn kasvoilleni, mikäli katseemme kohtaavat. Vähän kuin tervehdys :) Niinhän samanhenkiset tekee muutenkin, moikkaa ”tuttuja” kuten esim moottoripyöräilijät ;) Uskon että hymyn välitys voi pelastaa monen toisen ihmisen huonon päivän :) Joten muistakaa hymyillä! :D

Myös töissä on ehdottoman tärkeää olla kohtelias ja aurinkoinen. Kuvittele meneväsi ensikertaa uudelle salille, jossa sinua vastaanottava työntekijä ei moikkaa, eikä opasta. Tylsää.

” Kohtele muita kuin haluat itseäsi kohdeltavan ”

Iloisin mielin sain itseni tänään myös salille. Alunperin oli tarkoitus pitää tänään lepopäivä, mutta tulevan viikon suunnitelmat meni uusiksi, ja se vaikuttaa hieman mun treenirytmiin. Siksi huomisen jalkatreenit siirtyi tälle päivälle. Muistelin että Ninalla oli tänään treenivuorossa myös jalat, joten puhelu neidille, ja happotappo jalkatreeni oli taattu!
Etureidet prässissä, hackissa ja polvenojennus laitteessa, plus pohkeet prässissä ja lopuksi vielä vaihtelun vuoksi lähentäjät.

Hyvän treenin kruunasi ihanien tyttöjen energinen läsnäolo, 
tyttäreni Nona ja ihastuttava ystäväni Nina :)
Söpöliinit

Eipäs tässä viikon viimeisessä postauksessa sitten muuta! Leppoisaa huomenna alkavaa viikkoa vaan kaikille ;)

Sara

sara

15 vastausta artikkeliin “Hymyile, se on ilmaista :)”

  1. Hymyilevät ihmiset on ihania ja susta näkee, että hymyilet paljon :) Kateeks ihan käy, oma perusilme kun on aika myttyrä.. Mutta kun juttelen jonkun kans niin hymyä kyllä irtoaa varmana.

  2. En ymmärrä miten pärjäät noin vähällä ruoalla :O Siis kun katsoo noita aikaisempia ruokakuvia.. Muutama lusikallinen kalaa, ehkä 6 pientä tomaatinpalasta, parsakaalia ja perunaa? Siis ihmettelin vaan miten ihmeessä noin vähällä saa nälän pois..

    • Heippa. En oo missään ilmoittanut tarkkoja ruokamääriä, niin miten se voi ihmetyttää :D oon aikasemmin kirjoittanut että oon tosi huono muistamaan ottaa ruokakuvia :D ja näköjään huonoja kuvia vielä jos ei miellytä silmää :) 300g perunaa ja 120g lihaa plus muut rehut toimii mulla hyvin :D hyvin jaksaa ja tulee kylläiseksi ;)

  3. Ihan on äitinsä näkönen tyttö! :)itselläni on ihan sama, olen sitten töissä tai vapaalla niin ihmisille tulee hymyiltyä ja jopa vaihdettua muutama sananen, saa itsellekin paremman fiiliksen kun ei istu ns turpa rullalla. :D

  4. Heippa! Kiitos mahtavasta blogista, oot ihan mieletön arjen tsemppari posiitivisilla postauksillasi! :) Saanko kysyä mistä olet hankkinut nuo musta-harmaat treenihousut? P.E.T-tiimiläisillä olen nähnyt samanlaisia :DHyviä treenejä ja tsemppiä!Terkuin vakkarilukija :)

  5. Minäkin heitän treenivaatekyselyn, mutta ystäväsi ihanista Röhnisch housuista? Mistä löytyy??? :) Itsellä paljon Better Bodies vaatetta, mutta alkaa olla aka tylsä kun jokaisella salilla olevalla on samanlaiset housut jalasassa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta