Lauantai päivän mietteitä – olen kiitollinen

Kuinka ihanaa heittäytyä täydellä vatsalla lasten kainaloon sohvalle ja seurata sivusta nuorimmaisen nukke leikkejä lattialla :) Ajattelen, olen niin onnekas ja siitä kovin kiitollinen. Ikäisekseni olen saanut elämässäni jo paljon. Ihanat terveet lapset ja ammatin jossa viihdyn. Olen naimisissa ja minulla on ihana perhe. Pidän myös säännöllisesti yhteyttä muuhun perheeseeni, sisaruksiin ja vanhempiini, joka on minulle tärkeää. Nautin arjen pikku rutiineista, joihin koko perheeni kuuluu ja osallistuu. Pelkkä ruoan laittaminen voi olla extremeä ja hauskaa, kun koko perhe osallistuu :) Meillä nuorimmainen haluaa aina tyhjentää astianpesukoneen ja vanhin taas tykkää rikkoa kananmunat ruokaan :)
Vaikka olen kokenut ja saanut jo paljon, on silti vielä paljon koettavaa ja innolla odotan uusia haasteita ja kokemuksia!Ipadilla piirtelyä :)

Saan olla myös kovin tyytyväinen itseeni. Olen ollut menneen vuoden todellinen ahertaja, verrattuna siihen vanhaan Saraan :) Olen oppinut pitämään aamuheräämisistä, liikunnasta ja kevyestä puhtaasta ruoasta. Kokoajan tuntuu että elän unelmaani yhä syvemmälle ja syvemmälle. Kaikki tuntuu niin uskomattomalta. Se kaikki miten paljon tämä uusi elämäntapa on mulle antanut, on enemmän kuin osasin kuvitellakkaan. Kaikkeen tää bloggaaminenkin voi johtaa :)

Kävin aamulla tosiaan tekemässä aamuaerobisen salilla. Tykkään lenkkeilystä ulkona, mutta nyt noi tiet on sen verran liukkaat, että keskittyminen menisi vaan siihen pystyssä pysymiseen. Joten tyhjään vatsaan, 25min tehokasta askellusta crosserilla, sisätiloissa, lämpimällä salilla oli ehdoton valinta tälle aamulle.

 
 
Kyllä taas tunsi että rasva tirisi ;) Huoh..tää rasva ei kyllä helpolla lähde..

Minä ja Emmy-sisko <3

——————————

Aamuteenin jälkeen kävin laittamassa siskon hiuksiin kampauksen hääjuhlia varten.
Onnea Tytti ja Jere vielä tätäkin kautta! <3

——————————
 
 


Tänään syötiin vielä eilistä lohta
Uuniin menossa seuraavien päivien kanat

Nyt meen laittamaan jäähtyneitä ruokia pusseihin ja rasioihin jääkaappiin. Kivaa lauantain jatkoa kaikille! :)

Sara

sara

22 vastausta artikkeliin “Lauantai päivän mietteitä – olen kiitollinen”

 1. Upeaa Sara, että olet löytänyt/saavuttanut elämäntavan, joka tuottaa Sinulle tyydytystä. Itse kirjoittelin juuri vasta samasta aiheesta. :) Onko Sulla kisatavotteet siis mielessä? Upeaa työtä teet, tsemppiä!! <3 ps. Onko nuo Shockin trikoot? :)

  • Moikkis Kerttu! Kiitos kivasta mieltä lämmittävästä kommentista <3 kisatavoitteet on, alustavasti 2014 ja body fitness :) ja juu Socin housut ;) ps.ihana oot <3

  • Kiitos, niin Sieki oot! <3 Siis ihan taatusti tuut olleen niin UPEA lavalla! Asenne on kohillaan, ja malia löytyy, niin a What!! :D Onko Sulla valkku, vai itse oman itsesi Herra? :)

  • Kiitos <3 viimevuosi meni treenatessa Katariinan (Tunturi) kanssa, ja viimeistään kisadieetillä tehdään taas tiiviisti yhteistyötä :) nyt oon treenannu enimmäkseen yksin :) Kata on ihana, joten siitä en luovu! :)

 2. Kivanmielen postaus! :) Ihanaa lauantaita sit vaan :) Me lähdetään ihan just ravintolaan syömään oikein kunnon salaatille ja sitten kaverin luo kihlajaisiin. Saas nähdä tutustuuko uusiin ihmisiin kun ei sieltä tunne kuin kihlaparista toisen osapuolen :DHei kun teet kanapihvit tolleen leivinpaperilla niin meneekö paperista nesteet tms läpi niin et pelti on pesukunnossa ton jälkeen? Entäs onko noi jotain ohut pihvejä? :) Kauanko pidät uunissa ja missä asteessa? :) Ois kiva tehdä joskus tolleen paistamisen sijaan, joka on hankalaa välillä ilman paistorasvaa.

  • moiii. Mä paistan aika usein uunissa kaikki ruoat. Nesteet ei mene läpi paperista, eli pienen huuhtomisen jälkeen pelti on taas käyttövalmis. Noi on noita Atrian ohuita kanapihvejä, 480g paketti, ja uuni 200 ja n.30min :) nam

  • PS. Hauskaa iltaa, hyvin se menee ja spontaanina ihmisenä varmasti tutustut uusiin ihmisiin ;) pitäkää kivaa! :)

  • Moikka! Miten maustat noita kanoja? Tuleeko niistä kuivia uunissa?Itekin kokeilen tässä uutta ja terveellisempää elämää, samalla kun saisi vähän vielä kroppaa kiristettyä kahden raskauden jäljiltä. Tilanne ei onneksi ole paha koska aktiivinen salilla kävijä jo olen (jumpissa sekä salin puolella) mutta tuo ruokavalio pitäisi saada edes suht’ kuntoon, ennen kuin hampaat tippuu suusta liian sokerin takia ;)Sun blogi on muuten tosi kiva, löysin tän sattumalta jo viime vuoden puolella mutta aktiivinen lukija olen ollut vasta muutaman viikon. Keep it going! :)t.Suvi

  • Minuakin kiinnostaa kanojen mausteet, taidan nimittäin kokeilla kans uunikanaa ensi viikolla! Niin ja miten monen päivän satsit teet valmiiksi (miten säilyy), tuo on kyllä todella kätevä tapa! Säästyy takuuvarmasti vääriltä valinnoilta :) Upea olet!!

  • Moikka suvi ja ano :)Maustan kanoja mielen mukaan. eilen laitoin vain ruususuolaa ja pellille hieman vettä, että ei tule kuivia. Teen kanat usein myös uunivuoassa, jossa pohjalla 2cm maustettua vettä (pippuria, chiliä, ruususuolaa ja timjamia) yhdessä paketissa on 480g eli neljän ruoan kanat. tossa kuvan pellillä on nyt 2 pakettia, eli 8 ruokaa :) eikä tule ainankaan mun suuhun liian kuivia, oon kyllä tottunut syömään vaikka ja mitä :) kiitos kommenteistanne! :)

 3. Ihana postaus Sara! :) Liian harvoin kommentoin Sinulle, mutta ihan vakkarilukija olen! Ihan mahtavia tuloksia olet saanut aikaan ja näytät kyllä uskomattoman hyvältä, voit todella olla ylpeä itsestäsi! Ihanaa viikonloppua sinne!

  • Hei Linda. Kiitos viestistäsi :D kiva että olet vakkarilukija :D nautinnollista viikonloppua sinulle :)

 4. Moikka Sara! Mistä noi pirteet treenipökät on? Merkki? Onkohan vielä myynnissä? Pitkään jo niitä ihaillut! :)

  • moikka! housut on stadiumilta ostettu, ja tuossa vuodenvaihteessa. en tiedä onko kyseisiä housuja enään :) ja soc merkkiset :)

 5. Jos yhtään lohduttaa niin oot jo nyt tuhat kertaa paremmassa kunnossa kuin moni muu äiti :D Tai oikeastaan suurinta osaa äideistä paremmassa kunnossa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta