Nyt reenataan!

Lähdössä keskiviikkona reenaamaan

Viikko on sujunut joutuisasti. Joka päivälle on ollut paljon hommaa, joten tuntuu että aika vilisee silmissä. Aamusta iltaan on juostu pää kolmantena jalkana. Treenata olen ehtinyt kuitenkin hyvin ja ajallaan. Tältä viikolta puuttuu vielä rinta-hauis treeni, eli teen hauiksen ja vatsat :) Sunnuntaina pidän lepopäivän, ja aloitan treenikierron taas maanantaina etureisillä, kuten tälläkin viikolla.
Teen tällähetkellä nelijakoista ohjelmaa, mutta vähän sovelletusti, kun en voi vielä tehdä rintaa.

Etureidet-pohkeet-vatsat
Olkapää-ojentaja
Selkä-takareidet-pakarat
(Rinta)-hauis-vatsat
Aerobista teen 2 aamuna viikossa + oman fiiliksen mukaan joskus jalkapäivien jälkeen salilla.
Aamuaerobinen on 30-40min tasasykkeinen reipas KÄVELY lenkki ennen aamiaista :)

Eiliseltä selkä-takajalka treeniltä, pikkuhiljaa uskaltaa jo lisätä painoja ;) jess!

Maanantaina oli siis etureisi-pohje treeni illalla töiden jälkeen…
(jossa jalkatreeni pääsi taas aivan uuteen ulottuvuuteen, huh)

…ja keskiviikkona kävin tekemässä olkapäät ja ojentajat sekä ulkoilutin samalla uusia Brasil Sul -treenivaatteita salilla :) Toimii!
Ja niin toimi ojentajatkin, kun tuntuu vieläkin ;)

Vaikka välillä revin hiuksia päästä, kun tuntuu että on hoppu ja kamalasti tehtävää, niin ikinä ei ole niin kiire että ei ehtisi nähdä ystäviä. Ystävät on tärkeitä, ja saan heistä energiaa. On ihanaa kun on luotto ystäviä jotka tukee sua ja on iloisia sun puolesta siitä kaikesta jonka olet saavuttanut ja jota haluat.
Sali on mulle kuin toinen koti. Työni takia tunnen suurimman osan asiakkaista jopa nimeltä ja salilla olen myös tutustunut uusiin, samanhenkisiin ihmisiin. Ystävien ja perheen tuki, sitä ei korvaa kyllä mikään.

Nina <3

Kävin 3kk sitten inbody mittauksessa. Ajattelin että nyt olisi taas aika, vaikka tämän kuluneen 3kk sisällä olen ollu sairaslomalla yli kuukauden, niin hampaiden kuin rintavarustuksen takia :)
Monna teki mulle mittauksen eilen ja iloiseksi yllätykseksi siellä oli tapahtunut muutosta, vaikka treenikertoja ei tuohon 8.11-31.1 väliin ole ollut läheskään niin monta kun edellisien mittauskertojen välillä.

Paino oli eilen 64,8kg, eli muutaman sata grammaa enemmän ku marraskuussa.
Lihasmassaa tullut viime marraskuun mittauksesta +600g ja rasvamassaa lähtenyt saman verran. Rasvaprosentti laskenut 1,2%, eli se on edelleen niinkin kamala kun 25,4%
Vaikka tulokset oli ihan ok, niin silti on aina sellanen olo, että pläääh, en haluu olla näin rasvainen. Vuodessa mun rasvaprosentti on laskenut 7%, eli hitaasti mutta varmasti, ja oikeaan suuntaan mennään kokoajan :)

Olin ehdottomasti ansainnut uuden salikassin :)

Nyt töihin! Kivaa alkavaa viikonvaihdetta kaikille! Ja tsemppiä treeneihin ja muihin projekteihin! Pysykää lujina! :)

Sara

sara

9 vastausta artikkeliin “Nyt reenataan!”

 1. Ihana tuo toisen videon ”nyt ei enää nouse”-hetki. :D Ja uusi treenikassikin on ihana. Olet kyllä aivan varmasti sen ansainnut! Ihana, kaunis ja niin inspiroiva nainen. :)

  • heippa : joo loppuunnasti tehdään, niin että ei enää nouse! :) nam :) ja kassi on ihana! just mun värinen ;)

 2. Hei, tota pallon kanssa ojentajien kanssa mäkin kokeilen seuraavaksi. Näytti kivalta! Mä oon vaan ihan tavallisesti pitänyt jalkoja maassa. :) Vitsi sun kädet näyttää tossa ojentajavideossa mielettömän hyviltä ja ISOILTA. Hirweee haba! :)

  • moi. joo kannattaa kokeilla. itse teen yleensä kahden penkin välillä, ja peppu maahan, välillä on kiva tasapainotella pallon kanssa, haastavampaa :) haba saa viel kasvaa, tänään illalla käsitreenissä ;)

 3. Miksi et voi treenata rintaa? Olen uusi lukija niin en tiedä ku en oo lukenu kaikkia päivityksiä XD

  • moi. olin kuukausi sitten rintaleikkauksessa, ja paranemisvaihe on vielä päällä :)ainankin toinen kuukausi tulee levätä ;)

  • Kyllä tuon testin mukaan on :D tylsää! Eli nuo olettamani ”reidet” onkin sitten vissiin pelkkää rasvaa :)

 4. Ihanat valkoiset sukat/säärystimet sinulla tuossa yhdessä kuvassa, mistä tuommoisia voisi metsästää? Ekaa kertaa olen blogisi parissa, taidat saada musta vakituisen kävijän :) Oon itse nyt kuukauden verran treenannut ja se on vienyt kyllä mennessään, takaisin ei ole paluuta! Sitä on ihan liekeissä kaikesta treenaamiseen liittyvästä! :) – Annika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta