Hyvää viikonloppua!

Pikainen perjantai illan kuulumisien päivittely.
Nyt on tän viikon salitreenit purkissa niin sanotusti! Kaiken huippu oli tämän iltainen hauis-ojentaja treeni ArcticGymillä, jossa tuli tehtyä superina yhteensä 18 sarjaa kyseisiä lihaksia. Oli taas itku lähellä, ja treenin jälkeen tuntu että jotain ylimääräistä olisi liimattu käsiin kiinni, ku kädet paino tonnin :) Voimat oli iihan loppu!
Tälläsen treeniviikon jälkeen voi hyvillä mielin ottaa loppuviikon leedii, huomista aamuaerobista lukuunottamatta ;)

 
 
 
Treenin jälkeen maistuu AINA ruoka, ja tänään oli kala päivä :)

Koko family on jo nukkumassa, joten jospa sitä itsekkin. Aamulla aikasin aamuaerobista ja loppupäivä onkin sitten pyhitetty lapsille <3 Leffan vuokrausta ja irtokarkkeja! ;)
 
NYT…
…kauniita unia kaikille!
 
 
 
 
Sara
sara

4 vastausta artikkeliin “Hyvää viikonloppua!”

  1. Mahtavan duunin olet kroppasi eteen tehnyt! Toivottavasti itsekin joskus näyttäisin tuolta :D (eli heti kun alat tehdä ruoka- & liikuntaohjelmia muille niin täältä löytyy asiakas, vinkvink ;) ) Olisi kiva lukea joskus tarkemmasta ruokavaliostasi, mitä suunnilleen syöt ja millaisia lisäravinteita käytät. Myös kiinnostaa, että herkutteletko koskaan ns. huonoilla herkuilla ja millaisia määriä niitä syöt jos syöt. Aurinkoista kevättä :)

    • Heippa. Voisin taas vaihtelun vuoksi kirjoitella ruokailuista ja lisäravinteista. Herkkuja oon pystynyt välttämään, entisenä pullahiirenä se oli aluksi tosi vaikeaa. Mutta miksi kulkea mutkan kautta, jos voi päästä maaliin suorinta tietä ;) kuullostaa raadolliselta enkä ole mikään super ihminen, kerran viikossa on lupa poiketa ruokailusta, ja silloin syön, jos jotain tekee mieli :D harvemmin enää tekee mitään eriloista mieli kun on tottunut puhtaaseen ruokaan :D

  2. Pakko kysyä että miten ylläpidät tota ihanaa rusketusta mikä sulla on kaiken aikaa? :) Käytkö solariumissa vai käytätkö itseruskettavia (ja jos niin mitä) vai molempia? Kiitos vastauksesta. Nimim. Kalpeanaama;)

    • Moikka :) Käyn solariumissa, 1 kerta viikossa pitää rusketusta yllä ;) Eli tämä rusketus on nyt vaatinut 4 solkkukertaa menneen talven aikana :) Vielä muutama kerta, ja rusketus pysyy helposti kevääseen asti :) sit alkaa aurinkokin jo paistamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta